29 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Γέλα-χαμογέλα! Στο Δήμο 324.000 ευρώ το ακίνητο, σε ιδιώτη… 175.000 ευρώ!

29 Μαρτίου
Χωρίς σχόλιο αφιερώνω στο Δήμαρχο το σκίτσο της Ειρ. Μ.
……….
Δεν ξέρω πόσο πιο έξυπνο θεωρεί τον εαυτό του ο Τσέπελης σε σχέση με τους υπόλοιπους, τον βεβαιώνω όμως ότι στα εγκαίνια της 5ης Έκθεσης την ώρα που έκανε την πρόταση για καφέ στο Mikel στην κυρία Σκουλαρίκη, ακόμη και ο Παναγιώτης Αμπεριάδης τον πήρε χαμπάρι…
Ουδέν κρυπτό δηλαδή υπό τον ήλιο…! Διότι μάλλον θα μπερδεύτηκε είτε με την κυρία Λαφτσή, είτε με άλλες κυρίες στις εποχές των «μεγαλείων» του…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Περασμένα μεγαλεία που διηγώντας τα να κλαίς…!
……….
Αυτή η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να παρακάθονται ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων στις παρελάσεις απαξιώνοντας ουσιαστικά τους υπόλοιπους εκφραστές της πολιτείας, αλλά και την ίδια την κορυφαία εκδήλωση της παρέλασης, πρέπει να λάβει τέλος… Είναι προτιμότερο να πάνε να πιούνε ένα καφέ εκείνη την ώρα, παρά να προκαλούν με αυτή τους την στάση… Προφανώς και θα γνωρίζουν ότι εκείνη την στιγμή στην εξέδρα δεν βρίσκεται ο Ζαγναφέρης, ο Παντελεήμων ή ο Καμπάς ως πρόσωπα, αλλά ως εκπρόσωποι των θεσμών της πολιτείας και άρα το ίδιο το κράτος!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Εντάξει ο Ζαγναφέρης και ο Παντελεήμων… αλλά κι ο Καμπάς… το κράτος…

Σεμνά &Ταπεινά
*Ψυχραιμία! Ας αφήσουμε τις αρχές να κάνουν σωστά και με ηρεμία την δουλειά του. Και κυρίως, οι πολιτικοί ας μείνουν μακριά από το θέμα με τα όπλα στο τζαμί της Ηλιόπετρας.
-Ούτε υπερβολές, ούτε φανατισμοί, ούτε βιασύνες…Θα την πει ο Ιμάμης την αλήθεια, θέλει δεν θέλει…!Και θα μάθουμε και τι γύρευαν στο τζαμί τα όπλα, αλλά και τι τον ήθελε τον…σιγαστήρα ο δράστης, όποιος κι αν τελικά είναι...Ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο...Κι οι αρχές όλο και θάχουνε και κάποιο στοιχείο ή κάποιο "αποτύπωμα"...
……
*Φυσικά όποιος ξέρει τον Ιμάμη της Ηλιόπετρας και τον είδε στην χθεσινή ανάρτηση του «Μ», ένα στα σίγουρα δεν πίστεψε…
-Ότι το πιστόλι με τον σιγαστήρα είναι…δικό του!
……
*Συνήθως σιγαστήρα θέλεις σε ένα πιστόλι, όταν θέλεις να πυροβολήσεις κάποιον και να μη σε πάρει κανείς…χαμπάρι!
Και βέβαια είναι περιττό να γράψω ότι σιγαστήρας στα κυνηγητικά όπλα δεν μπαίνει!
…….
*Η απορία όλων. Μήπως πριν αποκαλυφθεί η συγκεκριμένη είδηση, θα έπρεπε πρώτα να… «ψαχτούν» όλα τα τζαμιά της Θράκης..;!

Γέλα-χαμογέλα! Στο Δήμο 324.000 ευρώ το ακίνητο, σε ιδιώτη… 175.000 ευρώ!
 «Γέλα χαμογέλα», ήταν η ονομασία του Παιδικού σταθμού που θέλει να αγοράσει ο Δήμος Ξάνθης (σ.σ. Επί της οδού Σάρδεων 12) έναντι μόνο….324.000 ευρώ, από τα οποία τα 265.000 αφορούν το κτίριο και τα υπόλοιπα την πίσω αυλή και τον εξοπλισμό, αφού ο μπροστινός περιφραγμένος χώρος ανήκει στο δημόσιο!!!
Το συγκεκριμένο λοιπόν θέμα ήρθε για 2η φορά προχθές για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, ωστόσο και για 2η αποσύρθηκε από τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλου, αφού όπως αποκαλύφθηκε κατά την συνεδρίαση, υπήρχε προσύμφωνο του ιδιοκτήτη με ιδιώτη αγοραστή προκειμένου να του πουλήσει το ίδιο ακίνητο έναντι… 175.000 ευρώ!
Λεφτά δηλαδή υπάρχουν.
-Ο Δήμος θα έδινε 324.000 ευρώ όταν ο ιδιώτης θα το έπαιρνε μόνο 175.000 ευρώ;!!! Γέλα… χαμογέλα!

11 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον Τσίπρα να μειώσει τα βουλευτικά προνόμια!!! Κανείς από τη Ξάνθη!
Έντεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ –κανείς από την Ξάνθη-ζητούν μέσω επιστολής την οποία έστειλαν στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να προβεί σε εξορθολογισμό και μείωση των προνομίων των βουλευτών.
Την επιστολή συνυπογράφουν οι βουλευτές: Α.Βαγενά, Γ.Δημαράς, Κ.Δουζίνας, Δ.Εμμανουηλίδης, Ε.Καρακώστα, Η.Κωστοπαναγιώτου, Θ.Μιχελής, Σ.Παπαδόπουλος, Σαρακιώτης, Ε.Σκούφα, Ε.Σταματάκη.
Ποια τα μέτρα τα οποία προτείνουν;
Μείωση κατά 50% στις συντάξεις Βουλευτών και πρώην Υπουργών εφόσον διαθέτουν και άλλα εισοδήματα άνω των 1.500€ μηνιαίως.
Μείωση της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσης κατά εύλογο ποσοστό.
Φορολόγηση των βουλευτών με τους ίδιους συντελεστές που φορολογούνται και οι υπόλοιποι πολίτες.
Περιορισμό του αριθμού των αστυνομικών που διατίθενται για την προστασία βουλευτών και λοιπών πολιτικών προσώπων (εν ενεργεία και πρώην).
Εφαρμογή της πρότασης που είχε κάνει παλαιότερα ο Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας να περιοριστεί ο αριθμός αυτοκινήτων που παραχωρούνται σε βουλευτές λαμβάνοντας υπόψη συγκεκριμένα κριτήρια.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων;
Πλώρη για την Πλατεία Κοτζιά φαίνεται πως βάζει ο Γιώργος Βουλγαράκης, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά»
Συγκεκριμένα μετά την αθωωτική απόφαση για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, που, ως γνωστόν, αφορούσε και στον ίδιο, ο υπουργός της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή δείχνει να ιχνηλατεί το τοπίο προκειμένου να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή μετά από αποστασιοποίηση ετών. Ωστόσο, προορισμός ενδέχεται να μην είναι η Βουλή -αν και είναι πιθανό να τον δούμε στις επόμενες εκλογές στα ψηφοδέλτια της Ν.∆.αλλά ο ∆ήμος Αθηναίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα έχουν λάβει χώρα πολλές «γαλάζιες» μαζώξεις, ως αποτέλεσμα πρωτοβουλιών από στελέχη της ΟΝΝΕ∆ που ανήκουν στη γενιά του Γιώργου Βουλγαράκη, συζητώντας το ενδεχόμενο ο πρώην υπουργός να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου της Αθήνας. Οι τελευταίοι παρουσίασαν στον πρώην υπουργό την ιδέα να κατέβει στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2019, διεκδικώντας τον δήμο της πρωτεύουσας, θεωρώντας μάλιστα ότι έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τον Γιώργο Καμίνη. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »