*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαρτίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ «ΙΔΕΕΣ» ΤΟΥ Γ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ «ΧΡΕΩΣΕ» ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Γ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ;

11 Μαρτίου
Στροφή 180 μοιρών από τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης μετά την λαϊκή κατακραυγή για το Δροσερό, ή απλά όλα ήταν «ιδέα» του Γ. Σιδηρόπουλου που «τριγυρίζει» στο μυαλό του από την περίοδο που ήταν «κολλητός» του Χρίστου Πούλιου και τον «έπαιρνε» στο λαιμό του;
Ο λόγος για το σήριαλ της εβδομάδας που έφυγε και αφορούσε την υποτιθέμενη πρόταση της Νομαρχιακής και των επιτελικών του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη, περί… «αυτονόμησης» του Δροσερού!
Βγήκε λοιπόν ορθά και κοφτά ο Γραμματέας Γ. Χατζηθεοδώρου και διέψευσε πλήρως τον «αξιόπιστο» Γ. Σιδηρόπουλο, δηλώνοντας ευθέως τα παρακάτω:
««Δεν έγινε καμία απολύτως αναφορά για οικισμούς όπως το Δροσερό στην συνάντηση που είχαμε με τον κ. Σκουρλέτη. Αυτό που ρωτήσαμε τον υπουργό και κουβεντιάσαμε για τον καινούριο νόμο ήταν αν θα υπάρξουν γεωγραφικές ανακατατάξεις και αυτό που μας διαβεβαίωσε είναι ότι αυτές θα γίνουν σε κάποιες όμως ιδιαίτερες περιπτώσεις και κυρίως σε νησιωτικές περιοχές της χώρας μας. Ούτε τέθηκε λοιπόν ζήτημα Δροσερού αν και προφανώς υπάρχουν κάποιες σκέψεις από κάποιους ανθρώπους όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να πει κάτι πάνω σε αυτό…».
-Κάποιες σκέψεις μπορεί να υπάρχουν από τους Σιδηρόπουλους, ωστόσο… ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση και δεν έχει να πει κάτι επάνω σ’ αυτό! Τουτέστιν… καληνύχτα!
(σ.σ. Αλήθεια, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΟΥΡΙΖΑ Νίκος Ανταμπούφης, δεν θα τοποθετηθεί για το παραπάνω θέμα; Να δούμε μήπως ήταν τελικά δική του η… μεγαλόπνοη ιδέα!).
ΝΑ ΤΟΥΣ «ΠΑΡΕΙ» ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ… ΤΩΡΑ!
Μαθαίνω από το περιβάλλον του Δημήτρη Μπένη ότι ο πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχος που για 3η φορά θέλει να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, βλέποντας τον Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο να συνεχίζει να έχει στο «ψυγείο» τους Τσέπελη, Απόστολο Αγκόρτσα και Χρήστο Μούρκα, φιλοδοξεί να τους πάρει αυτός στο… ψηφοδέλτιό του!
Πρόταση λοιπόν της στήλης…
-Γιατί δεν τους παίρνει από τώρα… να γίνουν και πιο πολύ αφού ούτως ή άλλως ο Γ. Τσεγγελίδης δεν πατάει ποτέ στις συνεδριάσεις; Να τους «πάρει» και τους τρεις για να αποκτήσει και πιο δυνατή φωνή η παράταξή του..
ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ...
Και ένα τελευταίο για τον πρώην Δήμαρχο Σταυρούπολη και δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Τσεγγελίδη που συνεχίζει να προκαλεί  τη νοημοσύνη των δημοτών και σπάνια πατάει το πόδι του στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης.
-Εδώ και τώρα να τον  ΔΙΩΞΟΥΝ και να χάσει την ιδιότητα του δημοτικού, προκειμένου να έρθει ο αντικαταστάτης του –τι σημασία έχει που θα είναι μουσουλμάνος;- και να προσφέρει κάτι στη πόλη…
Αφού δηλαδή δεν έχει το ήθος να φύγει μόνος, να τον ΔΙΩΞΕΙ ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Δρεμσίζης…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »