*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ο Σταμάτης Γονίδης στον Πρίνο Θάσου...

11 Μαρτίου
*Ξεκινάω σήμερα με μια αποκλειστική είδηση!!!
-Ο ένας και μοναδικός Σταμάτης Γονίδης… έρχεται σύντομα στην περιοχή μας!!!
-Συγκεκριμένα ο δημοφιλής και εκκεντρικός λαϊκός τραγουδιστής το άλλο Σάββατο έρχεται στη γειτονική Θάσο όπου θα τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο «ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ» στον Πρίνο στον ετήσιο χορό του συλλόγου «ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝΩΝ ΘΑΣΟΥ»!
-Περισσότερες πληροφορίες για εσάς που θέλετε να πάτε να τον απολαύσετε στα τηλέφωνα 6945915291 και 6945915292.
....
*Σας είχα ενημερώσει για τις αλλαγές που ήδη ξεκίνησε στα καθημερινά event του ΚΥΤΤΑΡΟ ο Τάκης Αλεξούδας.
-Η αρχή έγινε, όπως σας είχα ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα, με τα… Σαββατόβραδα στα οποία αντικαταστάθηκαν οι βραδιές «νταουλιού» με το πάρτι… «How Greek is your love» που ελληνιστί μεταφράζεται… «πόσο Ελληνική είναι η αγάπη σου» με το δεύτερο ποτό δωρεάν για όλο τον κόσμο και DJ φυσικά τον Κώστα Σπυριάδη!
-Μόλις χθες, ο Τάκης ανακοίνωσε ότι αλλαγές γίνονται και στο event της Πέμπτης που αντικαθιστά τις βραδιές «Κρίση Night» με «Greek Night», ενώ παραμένει DJ η γνωστή TZO STAV!
-Αναμένονται και άλλες αλλαγές και ανακατατάξεις στο Ελληνάδικο για τις οποίες θα σας ενημερώσω την ερχόμενη εβδομάδα!
……
*Επιτέλους, το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο video clip των τραγουδιστών, Αντώνη Χειμωνίδη και Φίλιππου Δομνίδη… κυκλοφόρησε από χθες στο διαδίκτυο (Facebook & YOU TUBE).
-Τα γυρίσματά του έγιναν εξ’ ολοκλήρου στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ», με πλάνα που «τράβηξε» και σκηνοθέτησε ο Μίμης Μουρτζόπουλος!
-Το τραγούδι είναι το γνωστό «ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΛΑΜΕ» που πρωτοερμήνευσαν μαζί Βασίλης Καρράς και το αείμνηστος Παντελής Παντελίδης.
-Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεργάστηκαν και οι μουσικοί Ανδρέας Μυγδαλάς στα πλήκτρα και Γιάννης Γαβριηλίδης στο σάζι!
-Εγώ πάντως που το είδα το videoclip, περισσότερο μου θύμισε διαφήμιση για την ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ», παρά βιντεοκλίπ τραγουδιού!
-Παρ’ όλα αυτά οι ερμηνείες και του Αντώνη αλλά και του Φίλιππου είναι καταπληκτικές!
……
*Συνεχίζω με μια… διόρθωση…
-Τελικά την Τετάρτη το βράδυ ήταν στη βραδιά της γυναίκας στο ΚΤΗΜΑ ο Αντώνης Χειμωνίδης, ο οποίος όχι μόνο τραγούδησε για όλες τις γυναίκες, αλλά συνοδεύονταν και από την αγαπημένη του Γιώτα που ήταν παρούσα εκεί και για να διασκεδάσει αλλά και για να απολαύσει τον αγαπημένο της!
……
*Τα ψέματα τελείωσαν για τον νεαρό πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό και ανερχόμενο ηθοποιό και τηλεοπτικό star, Χαράλαμπο Κυρκούση!
-Ο Χαράλαμπος την άλλη Πέμπτη 16 Μαρτίου παρουσιάζετε φαντάρος στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στην Αυλώνα!
-Γι’ αυτό, το τελευταίο διάστημα μετά την επιστροφή του από τη Βέροια, όχι μόνο εξαφανίστηκε από παντού, αλλά «κλείστηκε στον… εαυτό του» γιατί στεναχωριέται που θα αφήσει πίσω του όλες τις θαυμάστριές του!
-Κουράγιο Χαράλαμπε, δεν θα καταλάβεις καν πότε θα περάσει ο καιρός!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »