*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο Θωμάς Μίχογλου ψήφισε με το...δεξί χέρι! Οχι τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τον εαυτό του....

11 Μαρτίου
Ηρεμίστε… Δεν (ξανα)ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ…Τον εαυτό μου ψηφίζω για νέο Πρόεδρο στο ΣΔΑΝ! Το δεξί χέρι χρησιμοποιώ…
…….
Τι να πει όμως κανείς για τον «Αλέκον» (Κυριακίδης), ο οποίος βάζει πλάτη κάθε φορά που χρειάζεται, άσχετα αν… την πατάει συνεχώς και την πληρώνει από την τσέπη του! Ούτε χρόνο πρόλαβε να κλείσει στην νέα αντιδημαρχία που του είχε αναθέσει ο Δημαρχόπουλος και τσουπ, του πήρε το «κεφάλι»!…Και ο «Αλέκον» ακόμη ψάχνεται πως προέκυψε «τέως» μέσα σε λίγη ώρα!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Γιατί μήπως είναι ο… μόνος που ακόμη ψάχνεται; Τι να πουν ο Μούρκας ή ο Τάσος Θεοδωρίδης;
………..
«Την 1η Κυριακή ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια, γιατί ήθελα να ψηφίσω έναν δικό μου για την υποψήφια που μού ‘δωσε για το ψηφοδέλτιό μου και την δεύτερη Κυριακή ψήφισα…Γιώργο Παυλίδη…».
(Ο Δήμαρχος Τοπείρου, Θωμάς Μίχογλου, στην «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»)
-Τελικά δηλαδή μόνο… Χρυσή Αυγή δεν ψήφισε και τζάμπα εισέπραξε τη λάσπη!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ροδόπης βρέθηκε ο Ξανθιώτης Τομεάρχης της Ν.Δ. Κώστας Παπαβραμίδης το βράδυ της Πέμπτης.
Μάλιστα στη συνέχεια όλοι μαζί κατέληξαν σε τσιπουράδικο της γειτονικής πόλης.
……
*Ερώτημα της στήλης. Ο Τομεάρχης Ξάνθης της Ν.Δ. πόσες φορές παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της ενταύθα ΝΟΔΕ; Κι ο Τομεάρχης Καβάλας της Ν.Δ. Διονύσης Βώβος, πόσες φορές παρέστη στις συνεδριάσεις της κομματικής Οργάνωσης της Καβάλας;
……
*Μου είπε φίλος της στήλης ότι ο γιατρός Αγκόρτσας πλην του δικού του, αγόρασε το γειτονικό γραφείο και δεν το μίσθωσε.
Θα είχε ενδιαφέρον βέβαια να μάθουμε αν ο πρώην ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ακινήτου ήταν της Εκκλησίας ή έστω του Δασαρχείου…
……
*Δικαστήριο είχε χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην Υφυπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης.
Το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης δίκης;
-Αντίδικος (ή μάλλον δικηγόρος του αντιδίκου), ήταν ο  Θανάσης Ξυνίδης που προφανώς για τον λόγο αυτό δεν παρέστη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΔΑΝ Ν. Ξάνθης…
(σ.σ. Και παρών να ήταν βέβαια, κομμάτι δύσκολο να ψήφιζε για Πρόεδρο τον Θωμά Μίχογλου…Οπότε απουσίαζε και «καθάρισε»! Δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για μικροψυχία…).

Προτομή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Ξάνθη
με χρήματα του Κώστα Ζαγναφέρη
Όπως αποκάλυψε χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, αναφερόμενος στον Σύλλογο που ιδρύσανε στη Ξάνθη για τον Αείμνηστο Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, «με δικά του χρήματα, ο σύλλογος θα αναγείρει προτομή του στη πόλη μας…»
Το θέμα είναι ποιος καλλιτέχνης θα αναλάβει να κατασκευάσει το έργο, αλλά και που θα στηθεί το άγαλμα…
Ήδη τα μέλη αναζητούν χώρο για να στεγαστούν τα γραφεία του συλλόγου,  στα επίσημα εγκαίνια των οποίων θα παραστεί ο αδελφός του Αχιλλέας αλλά και ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε ερώτηση στον Κοντονή
για παρεμβάσεις Πολάκη στη Δικαιοσύνη
Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή καταλογίζοντας «παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη και προνομιακή ενημέρωση του Παύλου Πολάκη».
Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση - σχόλιο που έκανε στο Facebook ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας γράφοντας πως «τον λόγο έχει τώρα ο εισαγγελέας που αργεί χαρακτηριστικά…».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε ακόμη, ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε απάντησή του προ ημερών στη Βουλή τον πληροφόρησε ότι η μηνυτήρια σε βάρος του αναφορά πηγαίνει στο αρχείο.
«Η όλη συμπεριφορά του Αναπληρωτή Υπουργού φανερώνει ότι έχει, άγνωστο από πού, ενημέρωση και παράλληλα υποδεικνύει στους εισαγγελείς το έργο τους νουθετώντας τους και λέγοντάς τους ότι καθυστερούν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους», επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην ερώτησή του.
(σ.σ. Ερώτηση κρίσεως…Μήπως κάτι τρέχει με την Δικαιοσύνη; Μήπως τελικά είναι της «μόδας» να πηγαίνουν στο αρχείο οι μηνύσεις κατά Υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ…Μήπως;)

Τσίπρας: Η επιθετικότητα της Τουρκίας 
υπονομεύει την εμπιστοσύνη των δυο χωρών
Το ζήτημα της αυξανόμενης τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και των ανυπόστατων δηλώσεων από την πλευρά της Άγκυρας, έθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η αυξανόμενη επιθετικότητα της Τουρκίας υπονομεύει την εμπιστοσύνη που πρέπει να υπάρχει και δήλωσε πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να προστατεύει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και παράλληλα να διατηρεί τον διάλογο με τη γειτονική χώρα.
Αναφερόμενος δε στο προσφυγικό τόνισε την ανάγκη πλήρους εφαρμογής της Συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας, ενώ τάχθηκε υπέρ της επαναβεβαίωσης της πολιτικής διεύρυνσης της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα προσδοκά ταυτόχρονα από τις γειτονικές χώρες τον σεβασμό των αρχών καλής γειτονίας και του Διεθνούς Δικαίου.

(σ.σ. Μήπως κύριε Πρωθυπουργέ είχε τελικά δίκαιο ο Κοτζιάς για το τελευταίο ταξίδι σας επί Νταβούτογλου στην Τουρκία; Διότι το θέμα δεν είναι να θέλουμε μόνο εμείς, αλλά να θέλουν κι οι γείτονες να ζήσουμε ειρηνικά…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »