*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Μαρτίου

Πετυχημένη εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Ξάνθη, ήταν όλοι εκεί! (φώτο-χαμόγελα)

12 Μαρτίου
 
 
 
 
Πάνω από 100 μέλη και φίλοι , έδωσαν το παρόν στην πρώτη ανοικτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Κτήριο 2, το βράδυ του Σαββάτου.
Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και οι επικείμενες εξελίξεις με εμφανείς αποστάσεις των ομιλητών, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από την Νέα Δημοκρατία.
Η εκδήλωση είχε θέμα «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΑΞΟΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ»
Ενώ κεντρικοί ομιλητές ήταν οι:
    ΔΟΥΚΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Μέλος της Σ.Ε. των ΚΙΝΗΣΕΩΝ
    ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ, Μέλος της Κ.Ε. του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
    ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΧΑΡΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ της ΔΗ.ΣΥ.
    ΜΑΛΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ. Μέλος Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ
    ΜΠΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «ΕΛΙΑ».
Οι πολίτες της Ξάνθης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ πολλά επώνυμα και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης έδωσαν δυναμικά το παρόν μεταξύ των οποίων οι: Σωκράτης Ξυνίδης, πρώην υπουργός και βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Σωτήρης Στολίδης πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φώτης Καραλίδης πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Βασίλης Τσολακίδης πρώην Δήμαρχος Αβδήρων, Σάββας Μελισσόπουλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Βορίδης πρώην δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Αμανατίδης και Αχιλλέας Τσαρτσάρας, πρώην γραμματείς της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης. Θανάσης Ξυνίδης επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, Χρίστος Πούλιος, Γκαρμπούνης υποψήφιος βουλευτής, Χρόνης Μπαλαφούτης, πρώην Πρόεδρος ΕΒΕ Ξάνθης, μέλη της ΠΑΣΠ και απλοί πολίτες.
Όλοι οι κεντρικοί ομιλητές αναφέρθηκαν στις τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, ενώ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την νέα δυναμική της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χαρακτηρίζοντας καταστροφική την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ απέκλεισαν κάθε είδους συνεργασία με την Δεξιά και την Νέα Δημοκρατία.
*Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Ιλχάν που αποχώρησε από το Ποτάμι και  έχει προσχωρήσει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

















Share this

Related Posts

Previous
Next Post »