*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ H "εξομολόγηση" του Αλέκον Κυριακίδη...

10 Φεβρουαρίου
Για μένα αυτός είναι ο… Δήμαρχός Mου! Ήρθε στο Εφετείο μάρτυράς μου και «καθάρισε» για μένα… ενώ κάποιοι άλλοι εξαφανίστηκαν!
…………..
 «Σκέφτηκε ποτέ ο Δήμαρχος, πέρασε από το μυαλό του, να απαλλάξει από τα δημοτικά τέλη τους μακροχρόνια άνεργους, άπορους, πολύτεκνους, ανάπηρους;
Πότε, η Δημοτική Αρχή, θα γίνει αλληλέγγυα στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας;».
(Από το χθεσινό σχόλιο του γραμματέα του… ΠαραΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου για τον Δήμαρχο Μπάμπη)
-Το μόνο που δεν μπορεί να περάσει από το μυαλό του Δήμαρχου, είναι να μην… ξαναείναι Δήμαρχος. Είναι τόσο απλό.
……

«Αν κατάλαβα δηλαδή ο ιδιαίτερα «ευφυής» πολιτικός του τόπου μας και φίλος του κυρίου Σταύρου Καρυπίδη Κώστας Ζαγναφέρης, πήρε την πρωτοβουλία και συγκάλεσε σύσκεψη Φορέων, υπηρεσιών, σωματείων, Εφορίας, αστυνομίας κλπ.
-Προκειμένου 24 ώρες το 24ωρο τα συνεργεία να… αστυνομεύουν και να κάνουν εφόδους στα μαγαζιά!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ» του «Μ»)
-Σωστά το κατάλαβες…! Απλά ο αντιπεριφερειάρχης δεν περίμενε να το καταλάβουν πλην του ιδίου και οι υπόλοιποι….

…………..
Σεμνά &Ταπεινά!
*Έχω την εντύπωση ότι αν κάποιος Εισαγγελέας τους πάρει χαμπάρι στο Δήμο, θα διαπιστώσει ότι  τις περισσότερες «κρίσιμες» υποθέσεις, υπέγραφε ο… αείμνηστος πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Γ. Παπασταματίου.
Όπως και με τα πρόστιμα του Απόστολου Αγκόρτσα για παράδειγμα…
……
*Κλασικό παράδειγμα η σύμβαση του Δήμου Ξάνθης για το πάρκινγκ, όπου ενώ συμβάλλεται με την εταιρεία ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, την υπογράφει εκ μέρους του Δήμου ο Γιώργος Παπασταματίου!!!!
……
*Το παράλογο της όλης ιστορίας που ΒΡΩΜΑΕΙ άσχημα; (σ.σ. Αναφέρομαι πάντα στο υπόγειο δημοτικό πάρκινγκ…).
-Δημοπρατείται από τον Μπένη τέλη 2013 και ενώ λογικά από την ώρα που μισθώνεται, εντός 10ημέρου θα πρέπει να δοθεί το πάρκινγκ στον πλειοδότη, αυτό δίνεται μετά από… 15 μήνες με το πρόσχημα να… γίνουν κάποια εργάκια μέσα και υπογράφεται η σύμβαση στις 31/3/2015!!!
Όπου και πάλι όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν έτοιμο…
……
*Κουίζ. Μα αφού ήταν να δοθεί το πάρκινγκ στον πλειοδότη επί Δημαρχόπουλου, γιατί το έβγαλε σε δημοπρασία ο πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης επί Στυλιανίδη;
-Άλλο κουιζ. Αντιδήμαρχε Κυριάκο Παπαδόπουλε, πόσο στοίχησαν τα νέα φωτιστικά που ΤΩΡΑ βάλατε στο πάρκινγκ; Και γιατί δεν έβγαλε ο Δήμος ακόμη άδεια όπως επί μήνες καυχιέστε;
……
Ο Giannis κατατρόπωσε τον… Giannis Aggelou!
Θυμάστε που πριν μερικούς μήνες είχα αναφερθεί στους ψεύτικους λογαριασμούς που κυκλοφορούν στο face book με σημείο αναφοράς κάποιο θρασύδειλο σκουλίκι που έβγαινε με το ψευδώνυμο Giannis Aggelou;
Εκεί λοιπόν τον είχα ξεχάσει εντελώς τον συγκεκριμένο κύριο, διαβάζω χθες στον Γ. Σιδηρόπουλο ότι τον κατατρόπωσε και τον…εξαφάνισε!
Έγραψε χαρακτηριστικά ο Giannis προφανώς γιατί θα τα άκουσε κι ο ίδιος από τον “Aggelou”:
«Αμέσως μόλις η στήλη «φωτογράφισε» την ταυτότητα/ες του «τρολ» Giannis Aggelou που παρασιτούσε το τελευταίο διάστημα στο τοπικό facebook και έδινε τροφή σε άλλους επιτήδειους, το προφίλ εξαφανίστηκε. Επρόκειτο για μια γραφική περίπτωση που κάποιος με «ψευδοπροοδευτικό» ύφος προσπαθεί να αποκτήσει δημόσιο λόγο δίπλα σε άλλους, αλλά προδίδεται πολύ εύκολα από πολλά χαρακτηριστικά όπως το ακατάληπτο συντακτικό».
-Μπράβο Giannis που κατατρόπωσες τον… «ψεύτικο» Giannis!
………….
Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τη Δήμαρχο Καβάλας για τον αγωγό TAP
Συνάντηση είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στην Κομοτηνή με τη Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας της Περιφέρειας με τον Δήμο Καβάλας καθώς και το ζήτημα της αλλαγής της διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου TAP στην περιοχή των Κρηνίδων, με αφορμή την αυριανή σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχει ο κ. Περιφερειάρχης για το θέμα του αγωγού TAP στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την παρουσία του Υπουργού κ. Γιώργου Σταθάκη και των Περιφερειαρχών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας κ.κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και Θεόδωρου Καρυπίδη.
……….
Τελείως όμως υποτονικά και αδιάφορα…
Η ΝΟ.Δ.Ε ΞΑΝΘΗΣ  ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΟΥΚΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ
Χαλαρή υπήρξε η υποστήριξη της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης στο πρόσωπο του Προέδρου του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ν. Ξάνθης Σάκη Λουκμακιά, για τη φράση… «τσιράκι του κόμματος της Ν.Δ, που του καταλόγισε ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
-Την δημοσιεύω αυτούσια κι όποιος δεν την κατάλαβε, έχει το δίκαιό του, διότι είναι… ακαταλαβίστικη! Ιδού η ανακοίνωση:
«Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, κατανοεί τα προβλήματα των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα του νομού μας, όπως γιγαντώθηκαν από τα δυσβάσταχτα μέτρα του μνημονίου Τσίπρα.
Η έκφραση της αντίθεσης στα παραπάνω μέτρα, αποτελεί απόφαση των συνδικαλιστικών οργάνων όσων πλήττονται και είναι απόλυτα κατανοητή, στο μέτρο που δεν επιβαρύνει δυσβάσταχτα τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες.
Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Νέα Δημοκρατία, ότι τα στελέχη της μετέχουν ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα, μαχόμενοι για ένα καλύτερο αύριο.
Στην ανώνυμη, αβάσιμη και δημαγωγική ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ, απαντάμε επώνυμα ότι το μόνο που προσφέρουν στην κοινωνία, είναι να αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος                            Ο  Γραμματέας
Κιατίπης Νικόλαος                  Πατεράκης Μιχαήλ»
-Κι εσείς όμως Πρόεδρε… Παράδειγμα αδιαφορίας!
(σ.σ. Αλήθεια αν ο κύριος Κιατίπης ή ο γραμματέας χαρακτηρίζονταν από κάποιον… «τσιράκι» του τάδε…δεν θα είχαν παρεξηγηθεί;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »