*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Φεβρουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Ο Νίκος Στογιαννίδης τραγουδάει στα...ΙΜΑ!

10 Φεβρουαρίου
*Άπαιχτος πραγματικά ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Νίκος Στογιαννίδης ο οποίος μετά από την «εξαφάνισή» του από τα Live του όχι μόνο επανήλθε αλλά μαντέψτε που θα εμφανιστεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, μια μέρα πριν την Κυριακή του Καρναβαλιού!!!
-Στο Κέντρο διασκέδασης «Τα Ίμια»!!!
-Μην εκπλήσσεστε… το μαγαζί βρίσκεται στο χωριό Συμβολή στις Σέρρες και όχι στο… Αιγαίο!!!
-Εκεί επέλεξε να προκαλέσει «σεισμό» ο Νικόλας με τα τραγούδια του και μάλιστα Αποκριάτικο!!!
-Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην όταν είδα στην αφίσα να αναγράφεται με τεράστια γράμματα «ΙΜΙΑ»!!!
……

*Θέλετε και την αποκλειστικότητα της ημέρας;;;
-Την Κυριακή του Καρναβαλιού 26 Φεβρουαρίου, η Lady Άντζελα Δημητρίου έρχεται στη γειτονική Κομοτηνή για να τραγουδήσει στο γνωστό μπουζουξίδικο «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ».
-Τώρα ποιος θα πάει να την απολαύσει εκεί τέτοια μέρα που όλη η Βόρεια Ελλάδα θα είναι συγκεντρωμένη στην Ξάνθη για τη μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση;;;
-Το «βλέπω» εγώ… να είναι όλη τη μέρα η Άντζελα στην Ξάνθη για να δει την παρέλαση και να διασκεδάσει και απλά το βράδυ να πάει Κομοτηνή για να τραγουδήσει!
-Αναζητήστε την μέσα στο πλήθος… κάπου θα τη βρείτε την Κυριακή του Καρναβαλιού!
……

*Δειλά, δειλά, άρχισε πάλι τις νυχτερινές του εξορμήσεις, μετά την… «εξαφάνισή» του από τα στέκια της Ξάνθης, ο γνωστός Ξανθιώτης παπαράτσι, Κυριάκος Κεσίσογλου!
-Έτσι, μετά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το πρό – προηγούμενο Σάββατο στο CITY Live στην βραδιά με την Εβίτα Σερέτη, το περασμένο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ξαναπήγε στο CITY για να απολαύσει τον Γιώργο Ξανθιώτη για τον οποίο μάλιστα δηλώνει και γι’ αυτόν φανατικός θαυμαστής του!
-Και η φωτογράφηση με τον «mr Tsikoulata» απαραίτητη για τον εμπλουτισμό του φωτογραφικού του αρχείου στο Facebook!
……

*Ρεπό είχαν την περασμένη Τετάρτη από το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ τα τρία αστέρια του, TZO STAV, Εμμανουέλα και Θώμη, πήραν και τη φίλη τους Ανθούλα και… «βούρ» για την Κομοτηνή όπου τραγουδούσε στο club «LOBBY» ο δημοφιλής Νικηφόρος, πρώην αστέρι του δημοφιλούς talet show «X-Factor 2» (2009).
-Κι όσο ο Νικηφόρος τραγουδούσε την επιτυχία του «φτάνω στο Θεό», οι φιάλες με το… ρούμι πήγαιναν και έρχονταν στο τραπέζι των αστεριών του ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Τους συναδέλφους τους, Κώστα Σπυριάδη και Γιωργάκη Ψαθά τους άφησαν στο πόστο τους στο ΚΥΤΤΑΡΟ, απαραίτητη διευκρίνιση για να μην τους ψάχνετε στη φωτογραφία!
……

*Με ίδιο μπουφάν κυκλοφορούν στην Ξάνθη η γνωστή Χαρά Τσακίρη του Συλλόγου «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ» και ο δημοφιλής Σέρβος μπασκετμπολίστας του Λεύκιππου, Μίλαν Ψάλτου!
-Απόδειξη, η φωτογραφία που δημοσίευσαν από κοινού στο Facebook
-Μάλιστα ο Μίλαν γνωρίζει και άπταιστα Ελληνικά αφού απαντούσε και ο ίδιος στα δεκάδες μηνύματα των κοινών φίλων τους και μάλιστα χωρίς ένα ορθογραφικό λάθος!!!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »