*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Φεβρουαρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Στα μαλακά έπεσε στο Εφετείο ο Αλέκος Κυριακίδης για την ΕΑΠΑΞ...!

10 Φεβρουαρίου
*Απίστευτο! Βίντεο του Καρναβαλιού της Πάτρας "έπαιξε" στο Site του Δήμου η "ομάδα" του Δημαρχόπουλου! Πρότυποι σε όλα...! 
*Στα μαλακά έπεσε στο Εφετείο Θράκης τη  Δευτέρα στη Κομοτηνή ο πρώην Πρόεδρος της «αμαρτωλής» ΕΑΠΑΞ Αλέκος Κυριακίδης και δικαίως το πανηγύρισε στη συνέχεια υμνώντας μάλιστα τον…πρώην Δήμαρχο Λάκη Στυλιανίδη!
Αλλά και ευχαριστώντας μέσα από την καρδιά του τον δικηγόρο που τον υπερασπίστηκε…
….
*Γιατί όμως ο «Αλέκον» υμνούσε τον Λάκη και έλεγε και ξανάλεγε, «για μένα αυτός είναι ο Δήμαρχός μου;»
-Μα γιατί ο κύριος Στυλιανίδης αυτήν τη φορά πήγε και κατέθεσε ο ίδιος στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισής του, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά για την εντιμότητα και την εργατικότητα του πρώην Προέδρου της ΕΑΠΑΞ που κληρονόμησε ένα…»μπάχαλο»!
Συμβάλλοντας έτσι. αποφασιστικά στη μείωση της ποινής του.
…..
*Στο ιστορικό όμως. Όπως είναι γνωστό πρωτόδικα ο Αλέκος Κυριακίδης είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης 2 χρονών εξαγοράσιμη προς 40 ευρώ την ημέρα λόγω του αντικειμένου (φορολογικά-ΦΠΑ) για τα χρέη της ΕΠΑΞ.
-Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου λοιπόν στο Εφετείο Κομοτηνής ο Αλέκος Κυριακίδης με δικηγόρο υπεράσπισης τον Κώστα Μαλάκη και μάρτυρα υπεράσπισης τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, έπεσε στα μαλακά, αφού η ποινή του μειώθηκε από τους 24 μήνες στους 10 μήνες…
Και το βασικότερο από όλα….Θα πληρώσει αυτούς τους 10 μήνες της ποινής του με 5 ευρώ την ημέρα κι όχι με 40 ευρώ όπως πρωτόδικα…Και μάλιστα σε 6 εξαμηνιαίες δόσεις των 500 ευρώ!
-Ήτοι θα εξοφλήσει την εξαγορά της ποινής των 3.000 ευρώ σε τρία χρόνια!!!
…..
*Αλέκο συγχαρητήρια, γιατί ούτως ή άλλως ειδικά εσύ, αδίκως ΣΥΡΘΗΚΕΣ για το θέμα της ΕΑΠΑΞ!
-Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους…
Ακόμη κι αν ενοχλεί ορισμένους!
…..
*Η αποκλειστικότητά μου; Την Τρίτη δικάζονταν στο Εφετείο Κομοτηνής και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος με δικηγόρους υπεράσπισης τους Τέρη Μαλάκη και Δαλακούρα και ο γνωστός εκείνος γιατρός της Ουρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης για την γνωστή υπόθεση των ναρκωτικών κλπ που βρέθηκαν στο σπίτι του…Και μάλιστα δις.
….
*Λόγω λοιπόν απουσίας του αστυνομικού που τον συνέλαβε, η δίκη του γιατρού που είχε μάρτυρα τον ιατροδικαστή του Νοσοκομείου, αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάιο 2017.
Και έτερο σχόλιο ουδέν…
……
*Μαθαίνω ότι φέτος δεν πήρε τελικά τη δημοπρασία για τον ήχο ο Νουάρδος αλλά ο Μίλκογλου συνεργαζόμενος με εταιρεία των Αθηνών, δίνοντας πολύ χαμηλότερη τιμή…
…..
*Πρώτο σχόλιο. Θάταν ευχής έργο κάποτε αυτοί οι διαγωνισμοί να γίνονται σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά και η ποιότητα υπηρεσιών να είναι η ανάλογη και ειδικά για την παρέλαση…
-Μέχρι να μπορέσει ο θεσμός να αποκτήσει αυτοδυναμία, δηλαδή να έχει τον δικό του ήχο!
…..
*Δεύτερο σχόλιο. Στον Μίλκογλου δίνεται μια καλή ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει με την νέα Αθηναϊκή εταιρεία που επέλεξε να συνεργαστεί και η δουλειά του θα κριθεί φυσικά εκ του αποτελέσματος!
Καλή επιτυχία πάντως για το καλό του Καρναβαλιού μας.
....
*Κι ένα απίστευτο....Το γραφείο του Δήμαρχου έβγαλε ένα βιντεάκι στο site  του Δήμου Ξάνθης που τι λέτε έδειχνε; Το....Καρναβάλι της Πάτρας! Κι έγινε βέβαια χαμός μέχρι να το πάρουνε χαμπάρι και να το...αποσύρουνε! Πρότυπο και το Sirte του Δημαρχόπουλου!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »