*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Φεβρουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Έλενα Αρτενιάν! Για την Ξάνθη ρε...γαμ..!

08 Φεβρουαρίου
*Καμπάνια στήριξής της διοργανώνουν μέσα από το Facebook οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες της Ξανθιώτισσας τραγουδίστριας Έλενας Αρτενιάν η οποία αύριο Πέμπτη διαγωνίζεται με την ομάδα του Σακη Ρουβά για μια θέση στους ημιτελικούς του talent show «The Voice» του ΣΚΑΪ!
-Μάλιστα οι υποστηρικτές της έφτιαξαν και την ανάλογη αφίσα την οποία αναδημοσιεύω, συνοδευόμενη από το παρακάτω κάλεσμα – μήνυμα:
«Όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε την Πέμπτη με την ψήφο μας την Ελένη Αρτενιάν. Είναι Ξανθιώτισσα... είναι δικό μας παιδί... αλλά πάνω από όλα έχει υπέροχη φωνή και αξίζει να πάει στους ημιτελικούς!!!!!».
-Καλή τύχη Έλενα!
*Άλλη μια έκπληξη ετοίμασε το CITY Live για τους φίλους του, αφού αυτό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου φέρνει για μια μοναδική βραδιά τον ταλαντούχο νεαρό τραγουδιστή Πιλάτο Κουνατίδη ο οποίος πέρυσι στο talent show «X-Factor», ενθουσίασε όλους τους κριτές με τη φωνή του και τις ερμηνευτικές ικανότητές του!
-Μαζί του φυσικά και το υπόλοιπο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του CITY με τους Γιώργο Κουμουλίδη, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Ξένια, Στέλιο Κολοβό (στο ρεμπέτικο τραγούδι) και Στέφανο Κωνσταντινίδη (στα ποντιακά και τη λύρα), υπό την διεύθυνση της ορχήστρας του Μάριου Κιοσσέ.
-Τιμή ποτού 10 ευρώ.
-Ρεζερβέ: 6937 180069.
……
*Μπορεί να άργησε αλλά ξαναχτύπησε και μάλιστα… δυναμικά!
-Ο λόγος φυσικά για τον ταλαντούχο Showman, τραγουδιστή και μπουζουξή, Νίκο Στογιαννίδη, ο οποίος μετά από μεγάλη απουσία του από Live εμφανίσεις, επανήλθε δυναμικά και την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου εμφανίζεται στο «Memphis» της Δράμας!
-Τώρα θα μου πείτε… καλά εδώ στην Ξάνθη δεν έχει μαγαζιά για να τραγουδήσει ο Νίκος;;;
-Φυσικά και έχει, αλλά ο Ξανθιώτης τραγουδιστής έχει φανατικό fan club και στη Δράμα και όχι μόνο…
……
*Μια υπέροχη μουσική βραδιά ετοιμάζει για την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, η μουσική ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» στην Παλιά Πόλη (Πυγμ. Χριστίδη 7), φυσικά με την μοναδική Μάνια Ασλάνογλου αλλά και με guest star τον ταλαντούχο βιολιστή Γιώργο Ασλάνογλου!
-Η Μάνια πάντως διευκρίνισε ότι πρόκειται για συνωνυμία και όχι για συγγένεια με τον Γιώργο τον… βιολιστή!
-Μαζί τους και ο Ανέστης στο μπουζούκι και το τραγούδι αλλά και ο Χρήστος Αρβανιτίδης στα πλήκτρα!
-Κλείστε ρεζερβέ να προλάβετε στα τηλέφωνα: 25410 72720 & 6937 656137.
……
*Η τρομερή Θωμαή μαζί με το αστέρι την Εμμανουέλα αλλά και τον κοινό φίλο τους  τον Ηλία, την περασμένη Κυριακή στη βραδιά Ladies Night στο Ελληνάδικο ΚΥΤΑΡΟ, απόλαυσαν αγκαλιά και οι τρεις, τα τραγούδια που έπαιζε ο «δαιμόνιος» DJ Κώστας Σπυριάδης!
-Ο Ηλίας πάντως απέδειξε ότι οι Ladies Nights δεν είναι μόνο… γυναικεία υπόθεση!
……
*Εντωμεταξύ, άλλη μια βραδιά «ΚΑΨΟΥΡΑΣ» διοργανώνει και σήμερα Τετάρτη το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, αυτή τη φορά όμως με DJ τον Γιώργο Ψαθά, αφού η ΤΖΟ STAV σήμερα παίζει μουσική σε Ελληνάδικο στην Κομοτηνή και ο Κώστας Σπυριάδης στο «Le Petit» καφέ μπάρ της φίλης του της Ρίας Γκλαβίνη.
-Ο «Γιωργάκης» άλλωστε έχει αποδειχθεί άξιος αντικαταστάτης των δυο συναδέλφων του και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Τάκη Αλεξούδα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »