*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Αγροτιά ενωμένη, ποτέ ΝΙΚΗΜΕΝΗ...!

08 Φεβρουαρίου
Με κατάληψη στα Διόδια Μουσθένης και… ελευθέρας σε όλους τους οδηγούς,
ξεκινάνε σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Ξάνθης

«Συσκέψεις επί των συσκέψεων συγκαλεί ο κτηνοτρόφος, τομεάρχης της ΝΟΔΕ Ξάνθης για να «πείσει» τους κτηνοτρόφους και αγρότες να κλείσουν τους δρόμους.  Όταν ο ίδιος πριν από λίγες μέρες επισκέφθηκε τον υπουργό ΑΝΥΕΘΑ Δ. Βίτσα, με εκπροσώπους για να υποβάλλουν τα αιτήματα τους και δήλωσε ικανοποιημένος.
Τσιράκια της αντιπολίτευσης δε θα γίνουν οι αγρότες.
(Ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου στον παραΣΥΡΙΖΑ!)
-Σωστά… Θα γίνουν… τσιράκια της (εκάστοτε) Κυβέρνησης από δω και πέρα!

Την απάντηση θα την πάρετε γραπτώς. Σας πονάνε οι γεμάτες αίθουσες τον αγροτών και κτηνοτρόφων…
(Από την απάντηση του Προέδρου του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ν. Ξάνθης Σάκη Λουκμακιά στον (παρά)ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου))
-Γραπτώς μπορεί Σάκη μου να τους δώσεις την απάντηση… Δικαστικώς όμως σίγουρα… ΟΧΙ! Η λέξη «τσιράκι» δεν αποτελεί εξύβριση για τους κατέχοντες εξουσία… Στο αρχείο το πιο πιθανό να πάει η μήνυση!.
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα στάδιο κρίσιμων επιλογών, ιδιαίτερα για τα ΜΜΕ… (Σ.Σ. Εδώ η ΑΥΓΗ οφείλει 2.5 δεδουλευμένα στους εργαζόμενους…).
-Επιλογών που θα καθορίσουν και τον μέλλον μας και ειδικά στην τηλεόραση, αφού η μηνιαία «γάγγραινα» των 4.000 ευρώ μόνο για d.j. και ΟΤΕ δύσκολα παλεύονται. –Ωστόσο ότι κι αν συμβεί, ότι επιλογή κι αν κάνουμε, εμείς με τη δική σας στήριξη, θα μείνουμε πιο δυνατοί!
……
*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος και θόρυβος από το χθεσινό μου πρωτοσέλιδο για την γνωστή υπόθεση Δημήτρη Μπένη και την καθαρή θέση που διατυπώσαμε…
…….
*Κάποιοι μάλιστα γνωρίζοντας ότι και στον Δημαρχόπουλο εμείς δεν χαριζόμαστε, μας είπαν χθες με νόημα, αν αντέχουμε «κόντρα» και στην δημοτική αρχή αλλά και στην αντιπολίτευση!
-Εκείνοι αντέχουν; Ας αφήσουμε τον χρόνο να (το) δείξει…
…..
*Άλλωστε εμείς μάθαμε και ΡΗΞΕΙΣ  να κάνουμε, αλλά πλην του εαυτού μας και να μην ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ σε κανέναν άλλον! Εντός και εκτός περιβάλλοντος Δημαρχόπουλου…
Αυτά για σήμερα.
-Γιατί κάποιοι δεν κατάλαβαν οτι εμείς οτι κι αν συμβεί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα γιατί η περιουσία μας είναι ΜΗΔΕΝ!!! Και το ΜΗΔΕΝΙΚΟ πόθεν έσχες της ζωής μας, είναι ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ της ψυχής μας!!! Απλά πράγματα...

Με κατάληψη στα διόδια Μουσθένης ξεκινάνε σήμερα
τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Ξάνθης!
Με κατάληψη στα διόδια Μουσθένης την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, ξεκινάνε οι αγρότες της Ξάνθης και του Δήμου Νέστου τις κινητοποιήσεις τους.
Η κατάληψη θα είναι συμβολική και περίπου για 1-2 ώρες (ακόμη δεν έχουν αποφασιστεί οι λεπτομέρειες) και θα επιτρέπεται σε όλους τους οδηγούς να περνάνε ελεύθερα χωρίς να…πληρώνουν διόδια!
Χθες επίσης αποφασίστηκε η δεύτερη κατάληψη να γίνει στην Εφορία Ξάνθης την Παρασκευή και πάλι. Μάλιστα ήδη οι συντονιστικές των αγροτών ενημέρωσαν τόσο την ΔΟΥ Ξάνθης, όσο και την αστυνομία.
Να σημειώσω πάντως ότι το κλίμα και στη νέα συνάντηση των 15μελών Συντονιστικών Επιτροπών αγώνα των αγροτών Ξάνθης και Νέστου ήταν ενωτικό και ενθουσιώδες. Κυρίως αυτό που ζητάνε από τους συναδέλφους τους είναι οι αποφάσεις να βγαίνουν ομόφωνα και ο αγώνας να ΜΗΝ προδωθεί αυτήν τη φορά όπως τις προηγούμενες φορές...! 
(σ.σ. Η φωτογραφία για το τσίπουρο που ακολούθησε την συνάντηση των αγροτών το βράδυ της Τρίτης…).

Ο Ανέστης Αντωνιάδης αναπληρωτής συντονιστής
στην Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ΑΜΘ
Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και ιδιαίτερα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, σε μια άκρως εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση, στην Κομοτηνή, συγκρότησε την Περιφερειακή Επιτροπή και εξέλεξε ομόφωνα, συντονιστή τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Ροδόπης κ. Γκαράνη Ιωάννη και αναπληρωτή συντονιστή, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Ξάνθης κ. Αντωνιάδη Ανέστη.  
Στην συνεδρίαση υπήρχε ολομέλεια και παραβρέθηκαν από την Δράμα η Γραμματέας Χαρίσκου Ευγενία, ο αναπ. Γραμματέας Θεοδοσίου Δημήτριος, από την Καβαλά ο Γραμματέας Χοροζίδης Ιορδάνης, ο αναπ. Γραμματέας  Τζιτζιός Κρυστάλης, από την Ξάνθη ο Γραμματέας   Αντωνιάδης Ανέστης, ο αναπ. Γραμματέας  Τσετινές Στυλιανός , από την Κομοτηνή ο  Γραμματέας Γκαράνης Ιωάννης, ο αναπ. Γραμματέας Νεδέλκος  Ελευθέριος και από τον Έβρο η Γραμματέας Ποιραζίδου Αλεξάνδρα με τον αναπ. Γραμματέας Μπακαλάκης Κωνσταντίνος.
Η Περιφερειακή Επιτροπή είναι το ανώτερο συντονιστικό και προγραμματικό όργανο του Κινήματος στην περιφέρεια. Διαβουλεύεται με τους φορείς και τους πολίτες της περιφέρειας για την διαμόρφωση της πολιτικής του Κινήματος.
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ
Απάντηση της Μαρέβας Γκραμπόφκσι για το «πόθεν έσχες»
Δήλωση εξέδωσε χθες η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στην οποία αναφέρεται στη διάσταση της με τον σύζυγό της, τα «πόθεν έσχες» της αλλά και το διαμέρισμα που έχει αγοράσει στο Παρίσι.
Στη δήλωση, η κυρία Μητσοτάκη γράφει ότι από το 2006 έως το 2014 έζησε την δυσκολότερη φάση της ζωής της, γιατί βρέθηκε μακριά από τον άνδρα της, Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο επανασυνδέθηκαν το 2014.
Χαρακτηρίζει την περίοδο εκείνη τραγική λέγοντας ότι την μεταλλάσσουν σε προσπάθειά να αποφύγει δήθεν την δήλωση πόθεν έσχες, απαντώντας: «Ουδέν αναληθέστερον».
(σ.σ. Ποιόν να πρωτοπιστέψει τελικά κανείς εδώ που φτάσαμε....Και μάλιστα σε μια περίοδο που εκτός απο τους ίδιους, κάνουν...παρέλαση πλέον και οι γυναίκες, τα παιδιά, τα αδέλφια και...οι γκόμενες των πολιτικών!...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »