*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Φεβρουαρίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟΑστυνομικός σκύλος εντόπισε ναρκωτικά στο σπίτι 55χρονου στον Έβρο

10 Φεβρουαρίου
Συνελήφθη την Τετάρτη (8-2-2017) το μεσημέρι, σε χωριό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.   
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 55χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, εντόπισαν και κατέσχεσαν:
-1 πλαστικό φιαλίδιο που περιείχε υγρή μεθαδώνη, βάρους 28 γραμμαρίων
-2 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 18,8 γραμμαρίων
-1 νάιλον συσκευασία με καπνό, βάρους 323 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.
Συνελήφθη 40χρονος Μολδαβός στην Αλεξ/πολη για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών
Συνελήφθη την Τετάρτη (8-2-2017) το πρωί, σε αγροτική οδό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας,  κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες Λιθουανικών αρχών, μετέβη στην περιοχή του Έβρου, προκειμένου να παραλάβει ομάδα μη νόμιμων μεταναστών, με σκοπό να τους προωθήσει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και 1 κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης. 
«Μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ έκλεψε όλες τις οικονομίες 84χρονης στο Ελαιοχώρι Καβάλας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την Τετάρτη (8-2-2017) το πρωί, στο Ελαιοχώρι της Καβάλας, με δόλιο τρόπο αφαίρεσε χρηματικό ποσό από 84χρονη ημεδαπή.
Αναλυτικότερα, ο δράστης, μετέβη στην οικία της 84χρονης, όπου προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ πραγματοποίησε «έλεγχο» στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού. 
Κατά τον υποτιθέμενο έλεγχο, προφασίστηκε την ύπαρξη διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος και κινδύνου πυρκαγιάς, πείθοντας ταυτόχρονα την ηλικιωμένη  να συγκεντρώσει σε μία σακούλα τα χρήματα που διατηρούσε και να τα τοποθετήσει έξω από το σπίτι.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας διάφορες άλλες προφάσεις παρακίνησε την 84χρονη να εισέλθει στην οικία και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απασχόληση της, αφαίρεσε τη σακούλα με τα χρήματα και τράπηκε σε φυγή.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.  

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »