*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Φεβρουαρίου

SEE THROUGH Πολύ κόσμος χθες στα δικαστήρια Ξάνθης...

10 Φεβρουαρίου
Στα δικαστήρια Ξάνθης χθες η δίκη των 9 φοιτητών της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης με μηνυτή τον καθηγητή Γεώργιο Παύλο
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Αδυνατώ να πιστέψω ότι μείνανε τόσοι…λίγοι!
-Σύμφωνα πάντως με το XanthiLeft o ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του  στην κοπή Πίτας, που θα γίνει την Κυριακή 12/02/17 στο Φίλοιστρον, στις 19:30.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μάλιστα μουσικά οι «Ταξιδιώτες της Παράδοσης», ωστόσο μολονότι συμπαθώ πολύ το συγκεκριμένο μπαράκι, δεν παύει να είναι πολύ μικρό…
Εκτός αν η βασιλόπιτα απευθύνεται μόνο στα μέλη της Νομαρχιακής, τους τρεις βουλευτές, τους 4-5 της νεολαίας και το συγκρότημα…
……
*Και με πιο απλά λόγια… Λογικό ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% να έκοβε κάποτε την βασιλόπιτά του στο Φίλοιστρον….
Τώρα όμως είναι Κυβέρνηση και υποτίθεται έχουν και μια μεγάλη και λαϊκή βάση που γεμίζουν μεγάλες αίθουσες…
……
*Από τις 7 το πρωί θα ξεκινήσουν όπως μαθαίνω τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στη Ξάνθη καταλαμβάνοντας την Εφορία και μην επιτρέποντας στους υπαλλήλους και το κοινό να μπουν μέσα…
Ωστόσο το απόγευμα τα τρακτέρ και οι αγρότες θα φύγουν, προκειμένου να μεταβούν στη Κομοτηνή και κάνουν εκεί κατάληψη της Περιφέρειας, την ώρα της συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου.
…..
*«Χαίρομαι» που και ο φίλος μου ο Ζαγναφέρης ξαφνικά άρχισε να… ΣΥΡΙΖίζει, αλλά δεν βλέπω παρά τις προσπάθειές του, να αυξάνεται η συμπάθειά τους στο πρόσωπό του…
-Κι όσο για στούντιο που θέλει να δώσει στη γνωστή ΦΕΞ για να μετακομίσει εκεί το ραδιόφωνό της… ο ίδιος έκανε χθες τον ανήξερο…
Κι επομένως, ή ψέματα λέει ο Παράσχος Ευστρατίου, ή ψέματα λέει ο Παράσχος…
Τι από τα δυο;
…..
Από 06 έως και 08 Φεβρουαρίου 2017, ο Διοικητής 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Στρατηγείο του Δ΄ Σώματος Στρατού, καθώς επίσης και σε Σχηματισμούς και Επιτηρητικά Φυλάκια στην Περιοχή Ευθύνης του Σώματος (3 - 30 - 50 Μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες και Τακτική Διοίκηση του 21 Συντάγματος Πεζικού).
Eνημερώθηκε για το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητες των Σχηματισμών και της Τακτικής Διοίκησης, συνομίλησε με το προσωπικό και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις.
…….
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ «Η ΓΕΦΥΡΑ»:
Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στο Καρναβάλι Ωραιοκάστρου λόγω ρατσιστικού παραληρήματος του Δημάρχου του!
Κατόπιν καλέσματος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης για συμμετοχή μας στο καρναβάλι του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, νιώθουμε την ανάγκη να αρνηθούμε δημόσια αυτή την πρόσκληση.
Όπως γνωρίζουμε, ο Δήμος Ξάνθης και ο Δήμος Ωραιοκάστρου, τον Σεπτέμβριο του 2016, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με στόχο εκτός των άλλων τη «συνεργασία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών στους τομείς των πολιτιστικών κυρίως δράσεων».
Υπενθυμίζουμε, όμως, πως ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, την ίδια περίοδο, σε ρατσιστικό παραλήρημα προέτρεψε τους κατοίκους σε μη σύννομες πράξεις εναντίων των προσφύγων, ενώ δημιουργούσε συστηματικά ξενοφοβικό κλίμα στην περιοχή, καλώντας ουσιαστικά τους πολίτες να αντιδράσουν στην ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία, πράξεις που οδήγησαν σε εισαγγελική παρέμβαση.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να στείλουμε, από την πολυπολιτισμική και ειρηνική Ξάνθη, ένα μήνυμα εναντίωσης σε κάθε μορφή ρατσισμού και ξενοφοβίας και να καλέσουμε δημόσια και τους υπόλοιπους συλλόγους των Θρακικών Λαογραφικών Γιορτών να πράξουν αναλόγως και να μη συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Από το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα»
…..
ΔΕΗ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ
Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν, στις 6 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΑΔΜΗΕ ΑΕ και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας
Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., Εμ. Κορωνιωτάκης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., Ι. Μπλάνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ΑΕ.
Για την αντικατάστασή τους, θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από τον Νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας διαδικασίες.
…..
ΑΝΕΛ ΞΑΝΘΗΣ (Σγουρίδης-Ούτση): Ζητούν εξηγήσεις από Τούρκους Πρόξενο και Πρέσβη για τις διώξεις μειονοτικών δημοσιογράφων
Ενώ η Τουρκία απαξιώνει την ανεξάρτητη δικαιοσύνη της χώρα μας και επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για την μη έκδοση  των 8 αξιωματικών, αποκαλύπτεται με απόρρητα επίσημα έγγραφα η παρέμβαση του Τούρκικου Προξενείου Κομοτηνής    στην τουρκική δικαιοσύνη για να αποδοθούν ποινές σε Έλληνες πολίτες οι οποίοι δεν διέπραξαν κανένα απολύτως αδίκημα. Το προξενείο με έγγραφό του αποδίδει στην ελληνική δημοσιογραφική ομάδα του Αζινλίκτσα την κατηγορία ότι είναι «υπό τον έλεγχο της ελληνικής διοίκησης» και με τα δημοσιεύματά της νομιμοποιεί τους επίσημους Μουφτήδες, την εκπαίδευσή  και άλλες δραστηριότητες της Ελληνικής Πολιτείας. Η Τουρκική δικαιοσύνη  λαμβάνοντας υπόψη της το έγγραφο αυτό μπλοκάρει την πρόσβαση των Τούρκων πολιτών στην ιστοσελίδα  του Αζινλίκτσα και απαγορεύει στην δημοσιογραφική της ομάδα την είσοδο στην Τουρκία. Είναι σαφές ότι η τουρκική «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» λειτούργησε καθ’ υπόδειξη του προξενείου το οποίο  παραβιάζει ωμά την διεθνή νομοθεσία στοχοποιόντας  Έλληνες πολίτες. Όμως, βαρύτατη και πιθανότατα προσχεδιασμένη πρόκληση είναι η χρήση του όρου  «Ελληνική διοίκηση» στο έγγραφο που εμμέσως υπονοεί ότι υπάρχει και «Τουρκική διοίκηση», αμφισβητώντας έτσι θρασύτατα το ότι η Θράκη είναι αναπόσπαστο τμήμα της Ελλάδας.
Το  «γκριζάρισμα» της Θράκης δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο !
Ζητούμε να κληθεί  άμεσα, ο πρόξενος της Κομοτηνής Αλή Ριζά Ακιντζί μαζί με τον πρέσβη της Τουρκίας, για να δώσουν σαφείς εξηγήσεις.  
Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σγουρίδης Παναγιώτης
Το μέλος της εκτελεστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ούτση Χρύσα
…..
«Μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ έκλεψε όλες τις οικονομίες 84χρονης στο Ελαιοχώρι Καβάλας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την Τετάρτη (8-2-2017) το πρωί, στο Ελαιοχώρι της Καβάλας, με δόλιο τρόπο αφαίρεσε χρηματικό ποσό από 84χρονη ημεδαπή.
Αναλυτικότερα, ο δράστης, μετέβη στην οικία της 84χρονης, όπου προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ πραγματοποίησε «έλεγχο» στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού. 
Κατά τον υποτιθέμενο έλεγχο, προφασίστηκε την ύπαρξη διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος και κινδύνου πυρκαγιάς, πείθοντας ταυτόχρονα την ηλικιωμένη  να συγκεντρώσει σε μία σακούλα τα χρήματα που διατηρούσε και να τα τοποθετήσει έξω από το σπίτι.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας διάφορες άλλες προφάσεις παρακίνησε την 84χρονη να εισέλθει στην οικία και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απασχόληση της, αφαίρεσε τη σακούλα με τα χρήματα και τράπηκε σε φυγή.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας. 
…..
Το “Spaghetti Plus” γιορτάζει του Αγίου Βαλεντίνου (14/2) με μια ξεχωριστή προσφορά για… δύο! Make Lovenot War & Money!!
Το “Spaghetti Plus” στη Βενιζέλου 84, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο (στον πεζόδρομο κάτω από τον πλάτανο).
Και επειδή ο Έρωτας περνάει από το στομάχι…
Προσφέρει για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου (14/2/2017) ένα Menu για 2 άτομα άκρως… εορταστικό:
Menu
2   Ζυμαρικά από Φρέσκα Ιταλικά Γεμιστά  Ραβιολια με σάλτσα “Primavera” (για την «Άνοιξη» στην καρδιά μας!!)
1 Σαλάτα Parma
2 Ατομικά κρασιά (λευκό, κόκκινο ή ροζέ)
Τιμή : 19 €  (για 2 άτομα)
* Σερβίρεται εντός του καταστήματος και στο Delivery
Make Love… not War & Money!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »