*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιανουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Έ...Ερχεται η Εβίτα Σερέτη...

24 Ιανουαρίου
*Η τρομερή Εβίτα Σερέτη αυτό το Σάββατο 23 Ιανουαρίου έρχεται στο «CITY LIVE» με ένα αξέχαστο και άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε!
Την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει ο μαέστρος Κώστας Παπαρουσόπουλος.
Τιμή εισόδου 10 ευρώ με ποτό.
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6937180069.
……

*Το ερώτημα της στήλης είναι αν θα παραβρεθεί το Σάββατο το βράδυ στο CITY το τρομερό δίδυμο φανατικών θαυμαστών της Εβίτας Σερέτη, ο δαιμόνιος DJ Τόρης Παπαδήμας και ο τρομερός τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου!
-Το ρωτάω αυτό διότι βλέπω… «χλωμό» να αφήσει ο μεν Τόρης το… νυχτοκάματο με το DJλίκη από το μαγαζί που παίζει μουσική το συγκεκριμένο βράδυ και ο δε Μάκης την Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Χρήστο Μενιδιάτι στα… «κρυα του λουτρού» για τα… μάτια της Εβίτας στην Ξάνθη!
-Θα δούμε αν πέσω μέσα!!!
……

*Ο οποίος Μάκης πρόσφατα διασκέδασε ως πελάτης με φίλους και συναδέλφους του σε μαγαζί στο Καλαμάκι Αττικής!
-Και οι selfie έδιναν και έπαιρναν με τον Μάκη «πρώτη μούρη» και τους υπόλοιπους «κομπάρσους» να συμπληρώνουν το… «κάδρο»!
……

*Χαμός για άλλο ένα Σάββατο βράδυ έγινε στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με την βραδιά νταουλιού με τον ταλαντούχο Πόντιο νταουλιστή, Κώστα Τσαρμαντίδη και τον τρομερό DJ Κώστα Σπυριάδη!
-Η κοσμοσυρροή από νεολαία ήταν πρωτοφανής και η διασκέδαση «χτύπησε»… κόκκινο για άλλη μια φορά!
……

*Με το team του Αντώνη Ρέμου θα συνεχίσει στο talet show του ΑΝΤ1 «Rising Star» ο ταλαντούχος τραγουδιστής του CITY Live, Δημήτρης Χριστοδουλάκης!
-Η συνέχεια στο παιχνίδι αναμένεται συγκλονιστική αφού στην ομάδα του Κώστα Μακεδόνα συμμετέχει και η Ξάνθιώτισσα  Έλσα Καρυώτη!
-Προβλέπω «σκληρή μάχη» με τους Ξανθιώτες τηλεθεατές να ψηφίζουν fiftyfifty τους δυο συμμετέχοντες!
……
*Ιδού και τα δυο αστέρια, οι ταλαντούχες και εντυπωσιακές τραγουδίστριες της μουσικοταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» που συμμετέχουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ζωντανό πρόγραμμα!
-Οι δυο «αμαζόνες» του πενταγράμμου, η φοιτήτρια από την Κομοτηνή Σίλια Λιώγα και η… δική μας Γεωργία Ταστσόγλου!
-Καταπληκτικές και οι δυο!
……
*Το ‘πε και το ‘κανε τελικά ο Χαράλαμπος Κυρκούσης!
-ο νεαρός παραγωγός του Life 92.1, όχι μόνο επέστρεψε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στην εκπομπή του «Λαϊκό Σεργιάνι», αλλά όπως είχε προαναγγείλει, τον συνόδευε και η «φίλη» του Ρίκα!
-Και η φωτογραφία που «postaρε» στο Facebook, έκανε πολλούς «εχθρούς» του να… σκάσουν από τη ζήλια τους!

-Για να δούμε όμως… θα συνεχίσει τις εκπομπές του ή απλά ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού και μόνο για να κάνει… «λεζάντα» με την Ρίκα στο πλευρό του;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »