*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιανουαρίου

SEE THROUGH ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΡΙΖ ΑΠΟ...ΜΠΑΛΚΟΝΙ Επί της οδού Μαραθώνος...

24 Ιανουαρίου
Προειδοποιεί ο Νίκος Τσάβας τους Ξανθιώτες οδηγούς από το fb!
Nik Tsavas ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟ/ΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ .ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
…….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
Ήρθε την Παρασκευή η απόφαση του άρθρου 152 που κατοχυρώνει το κάμπινγκ Μυρωδάτου στον πρώτο πλειοδότη και δεν απομένει πλέον από το να μπουν οι υπογραφές συμβολαίων και οι προκαταβολές από τον επενδυτή, για να κλείσει οριστικά το θέμα της μίσθωσής του, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΉ του Xanthi channel
-Το θέμα βέβαια είναι να μπουν στο ταμείο του Δήμου και τα πρώτα λεφτά!
……
*Προς τον Γιώργο Πανίδη Ενταύθα.
Μα είναι δυνατόν Πρόεδρε της ΕΠΣ Ξάνθης να έχει η πόλη ομάδα, να διαθέτει η Ξάνθη έναν Πανόπουλο κι εσύ να έχεις χορηγό τον…Ιβάν Σαββίδη στην κοπή της βασιλόπιτας;
……
*Δηλαδή ο Ιβάν έδωσε από τέσσερις μπάλες σε κάθε σωματείο της ΕΠΣ και με αυτό το αντάλλαγμα φίλτατε Πανίδη πιστεύεις ότι τα σωματεία θα σε ξαναψηφίσουν θα σε ξαναβγάλουν Πρόεδρο στις εκλογές του…2019;
….
*Φέτος η βασιλόπιτα της ΕΠΣ Ξάνθης είχε χορηγό τον Ιβάν, του χρόνου (2018) θα έχει τον Αλαφούζο και το 2019 τον Μελισσανίδη; (σ.σ. Θού Κύριε φυλακή τω στόματί μου…).
……
*Φαντάζεστε δηλαδή η διοίκηση του Νίκου Σπυριδόπουλου να μοίραζε… μπάλες του Μαρινάκη στις βασιλόπιτες, τι θα είχε συμβεί…
-Θα είχαν ξεσηκωθεί κι οι πέτρες!
Ενώ τώρα… και πήραν τις μπάλες και είπαν κι....ευχαριστώ!
(σ.σ. Αν κατάλαβα πάντως καλά, μάλλον πάντως από αγάπη για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης θα τις έστειλε τις μπάλες ο Ιβάν… Αποκλείεται να το έκανε για άλλο λόγο…
*Ο Ιβάν με τον Αλαφούζο και τον Μελισσανίδη είναι οι… έντιμοι αθλητικοί παράγοντες του τόπου!!!
(Σ.Σ. Και το αυτοκίνητο των συγγενών του Λουτσέσκου ποια… εγκληματική Οργάνωση του έκαψε κύριε Πανίδη;).
Όποιος το βρει, κερδίζει… μπάλα!
Τιμαλφή, αξίας περίπου 25.000 ευρώ, αφαίρεσαν διαρρήκτες από κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Η διάρρηξη σημειώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Οι διαρρήκτες «μπούκαραν» από τρύπα που άνοιξαν στον τοίχο γειτονικής επιχείρησης. Οι κινήσεις των δραστών, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, καταγράφηκαν από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας (CCTV).
….
Δημοσκόπηση ALCO: Η ΝΔ αυξάνει τη διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ -Μπροστά με 9 μονάδες
Προβάδισμα εννέα ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό των «Παραπολιτικών».
Βάσει των ευρημάτων της δημοσκόπησης, η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 26,8%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει 17,8%.
Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά:
Ν.Δ.: 26,8%
ΣΥΡΙΖΑ: 17,8%
Χρυσή Αυγή: 8,4%
ΚΚΕ: 7,1%
Δημοκρατική Συμπαράταξη: 6,2%
Ένωση Κεντρώων: 2,7%
ΑΝΕΛ: 2,5%
Πλεύση Ελευθερίας: 2,4%
ΛΑΕ: 1,5%
Ποτάμι: 1,4%
Άλλο κόμμα: 5,1%
Αναποφάσιστοι: 18,1%
Στην παράσταση νίκης η Ν.Δ. προηγείται με προηγείται με διαφορά 47 ποσοστιαίων μονάδων, συγκεντρώνοντας 56% έναντι 9% του ΣΥΡΙΖΑ.
Νέα ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, εκλέχθηκε χθες 11μελές!  
Ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου η διαδικασία εκλογής της νέας ΝΕ του ΣΎΡΙΖΑ Ξάνθης.
Εξελέγησαν τα νέα 11 με της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα 3 μέλη της Οργάνωσης Μελών της πόλης και τα 2 μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΑΜΘ. 
Τα 11 νέα μέλη (τα 8-9 τουλάχιστον είναι παλιά…) είναι τα εξής:
Ανταμπούφης Νίκος
Βαρελάς Κώστας,
Κολλάτος Γιάννης
Μουμινογλου Μπιρολ
Μπατζακιδου Μαίρη
Μπεζιατ Βαλεντίνα
Παπαιωαννου Αριάνα
Ριτβαν Κουρακ
Σαμακωβίδης Δημήτρης
Φώτης Δημήτρης
Χατζηθεοδώρου Γιώργος
(σ.σ. Η διαδικασίας ολοκλήρωσης της εκλογής του νέου  Συντονιστή ήταν να γίνει χθες το βράδυ με επικρατέστερους τους Γ. Χατζηθεοδώρου και Δημήτρη Σαμακωβίδη.
…….
Στις 26 Ιανουαρίου η απόφαση για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς
Στις 26 Ιανουαρίου θα βγει τελικά η απόφαση για την έκδοση ή μη των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που κατηγορούνται για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος τον περασμένο Ιούλιο στην Τουρκία.
Οι αρεοπαγίτες ανακοίνωσαν ότι η απόφαση θα εκδοθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία επειδή η διάσκεψη δεν έχει ολοκληρωθεί.
Για τους τέσσερις αξιωματικούς, η περίπτωση των οποίων συζητήθηκε τελευταία, ανακοινώθηκε ότι και για αυτούς ο Άρειος Πάγος θα αποφανθεί στις 26 Ιανουαρίου, λόγω και της ασθένειας της μίας αρεοπαγίτου δικαστικού, της κας Αναστασίας Μπιτσούνη. 
……
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Το Επιμελητήριο Ξάνθης διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Ανάδειξη / Πιστοποίηση των Τοπικών Προϊόντων Ποιότητας του αγροτικού / αγροδιατροφικού τομέα και η Σύνδεση με τον Τριτογενή Τομέα Παραγωγής», την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου.
Ομιλητές:
-κα. Μαριγιάννα Χαλκιαδάκη: «WE DO LOCAL – Το παράδειγμα της Κρήτης - Πρακτική εφαρμογή»
κ. Μιχάλης Αμοιρίδης - Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος αρμόδιος για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης: «Στρατηγικός σχεδιασμός της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για τον Τουρισμό»
-Δρ. Θωμάς Μπαρτζάνας - Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)/ Ινστιτούτο Έρευνας & Τεχνολογίας (ΙΕΤΕΘ): «Τεχνολογίες και συστήματα  ευφυούς γεωργίας στην πρωτογενή αγροτική παραγωγή»
-Δρ. Φίλιππος Παπαδόπουλος - Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή – Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού: «Μεσογειακή Διατροφή ως εργαλείο ανάπτυξης και ενίσχυσης της Ξάνθης»
-Msc Εμμανουήλ Σαραντίδης, Γεωπόνος – Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης: «Η σημασία του “ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΖΕΣΘΑΙ” για την σύσταση και λειτουργία ομάδων – οργανώσεων παραγωγών του αγροτικού τομέα»
-κ. Μπαρδακίδης Δημήτρης, Γεωπόνος - Μέλος Team Europe: «Οι Σύγχρονες Προκλήσεις στον Αγροτικό Τομέα - Ευκαιρίες και Διαθέσιμα Χρηματοδοτικά Εργαλεία»
-κ. Νίκος Τσότσολας: «Παρουσίαση της πλατφόρμας «ΚΑΛΑΘΟΣ» Fruit logistica 2017»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
……..
Γ. Χατζηθεοδοσίου: Διαρκής η "αφαίμαξη" των εισοδημάτων
Για τις ασφυκτικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά και τις συνέπειες της αφαίμαξης εισοδημάτων μέσω φορολογικού και ασφαλιστικού μίλησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στην εκπομπή ««Επί του Πιεστηρίου» με τους Μάκη Κουρή και Σπύρο Γκουτζάνη στον τηλεοπτικό σταθμό kontra channel, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.
Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι πρόκειται για ένα αντιαναπτυξιακό μέτρο, που μόνο στο άκουσμά του περίπου 50.000 ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν κλείσει βιβλία.
"Προς το παρόν μόνο το ακούμε. Δηλαδή έχουμε μια άποψη για το ασφαλιστικό αλλά δεν το έχουμε πληρώσει. Μόνο με την άποψη, σήμερα έχουν κλείσει τα βιβλία τους περίπου 50.000 ελεύθεροι επαγγελματίες… Αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει όταν αυτό εφαρμοστεί; Όταν ο άλλος καταλάβει ότι θα πληρώσει το 27% των εσόδων του στο ασφαλιστικό; Είναι ένα μέτρο το οποίο είναι αντιαναπτυξιακό, δεν βοηθάει πουθενά".
Δεδομένων των παραπάνω, ο πρόεδρος του ΕΕΑ υπογράμμισε ότι "το αποτέλεσμα θα είναι λιγότερα έσοδα για το ασφαλιστικό, πράγμα που σημαίνει ότι θα θέλουμε ένα νέο νόμο Κατρούγκαλου για να ξαναβρεθούν τα λεφτά".

Ανάλογες συνέπειες θα έχει, όπως ανέφερε ο κ. Χατζηθεοδοσίου και το φορολογικό, επισημαίνοντας ότι αυτού του είδους η αφαίμαξη "σημαίνει κλείνουμε κι άλλες επιχειρήσεις, άρα λιγότερα έσοδα για το κράτος".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »