*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιανουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Αγκαλιά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ο Μάκης Αρίφογλου!!!

04 Ιανουαρίου
*Στο «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» της Αθήνας, αγκαλιά με Νατάσσα Θεοδωρίδου και το υπόλοιπο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, βρήκε το νέο έτος 2017 τον γνωστό Ξανθιώτη τουμπερλεκίστα, Μάκη Αρίφογλου, να απολαμβάνουν γλυκά και εορταστικά εδέσματα λίγο πριν την έναρξη του προγράμματός τους!

-Η αγκαλιά του Μάκη με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου ομολογουμένως ήταν… «όλα τα λεφτά»!!!
......
*Επιτυχημένη φέτος ήταν η Βραδιά Ονείρων στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης για την υποδοχή του νέου έτους!
-Πάνω από 1.500 άτομα το βράδυ του Σαββάτου αψήφησαν το χιόνι και κυρίως το κρύο και συγκεντρώθηκαν στη κεντρική πλατεία για να καλωσορίσουν το 2017, απολαμβάνοντας το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη ζωντανή ορχήστρα και τους αξιόλογους τραγουδιστές τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη από το παιχνίδι «rising star» του ΑΝΤ, τον Γιώργο Κουμουλίδη, την υπέροχη Ξένια  του City live από τις Σέρρες και τον καταπληκτικό λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Κορέντη από το Βόλο.
……

*Στις 12 τα μεσάνυχτα οι καλλιτέχνες μαζί με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη, τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Λομβαρδέα και τους παρουσιαστές της βραδιάς, Νατάσσα Μπάτζιου και Πάνο Παπαδόπουλο μαζί με τον κόσμο άρχισαν την αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του 2017! Ο ουρανός έγινε πολύχρωμος από φανταστικά πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, ενώ όλος ο κόσμος τραγουδούσε με τους καλλιτέχνες τα κάλαντα.
……
*Τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε όμως το Σάββατο τα μεσάνυχτα στο ΚΥΤΤΑΡΟ όπου ο κόσμος και κυρίως η νεολαία υποδέχθηκε στο δημοφιλές Ελληνάδικο της πόλης μας το νέο έτος 2017, διασκεδάζοντας και χορεύοντας με Ελληνική μουσική!
……

DJ Κώστας Σπυριάδης στην επιλογή των τραγουδιών και ο Τάκης Αλεξούδας στα… φώτα, φρόντισαν ο κόσμος να διασκεδάσει και να περάσει υπέροχα στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ για την υποδοχή του νέου έτους!
……
*Ποιος είπε ότι το… «δίδυμο» των «κολλητών» Γιώργος Καρυπίδης και Χαράλαμπος Κυρκούσης τα… «τσούγκρισαν»;;;
-Οι δυο τους έκαναν κοινή εμφάνιση το Σάββατο τα μεσάνυχτα παρέα με φίλο τους και άνευ γυναικείας συνοδείας στο ΚΥΤΤΑΡΟ και υποδέχθηκαν μαζί αγκαλιασμένοι το 2017!
……
*Χαμός φυσικά έγινε το Σάββατο τα μεσάνυχτα και στο CITY live, όπου πολύς κόσμος επέλεξε το νυχτερινό κέντρο της πόλης μας για να υποδεχθεί το νέο έτος παρέα με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμά του με Γιώργο Κουμουλίδη, Μαρία Περόνε, Ξένια, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Δημήτρη Χριστοδουλάκη, Ουμίτ Κράλ, τους Πόντιους Στέφανο Κωνσταντινίδη και Δημήτρη Κυριακίδη στο Ποντιακό πρόγραμμα και τον Στέλιο Κολοβό στο Παραδοσιακό τραγούδι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »