*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιανουαρίου

SEE THROUGH Οι υβρίζοντες τον Δημαρχόπουλο, "κολλητοί" του...Λύρατζη και το Τηλέμαχου! Ζητωωω!

04 Ιανουαρίου
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟYΣΟΝ!
*Ειλικρινά ο Σταύρος Καρυπίδης που συνεχίζει να καθυβρίζει τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης προφανώς γιατί συνεχίζει δια του… Λομβαρδέα και του Λύρατζη να του κάνουν όλα τα χατίρια…!
-Τι επακριβώς πιστεύει;
-Ότι όλοι μας είμαστε… Δημήτρης Μπένης ή Δημαρχόπουλος να τον ανεχόμαστε να μας βρίζει και να μας συκοφαντεί με ψέματα;
Ποντάροντας στο ότι θα τον… λυπηθούμε -όπως έκανε ο Μένεις- με τις δημόσιες συγνώμες του;
……
*Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Όταν μας βάζεις ειδικά εμάς στο «στόμα» σου Σταύρε Καρυπίδη, θα πλένεις διπλά και τριπλά το στόμα σου…
Και στον τοίχο σου όταν μας βρίζεις και σου δίνουμε την απάντηση για τις αθλιότητές σου, να είσαι το ίδιο ανδρείος και ν’ αφήνεις να δημοσιεύεται και η άλλη άποψη κι όχι να την… σβήνεις!
Κάτι που σου έχει γίνει συνήθεια από ότι καταλαβαίνω….
……
*Γιατί εκτός των άλλων Καρυπίδη, εμάς δεν μας λένε και… Φανουράκη να τον «εκλιπαρούμε» να μην μας κάνει μήνυση και να του δείχνουμε τα μηνύματα του χορηγού μας… Πασχάλη Λύρατζη! Κατενόησες;
……
*Και στο φινάλε, δεν ξέρω πόσο «τραγική» βρήκες εσύ την αλλαγή του χρόνου στη Ξάνθη, αλλά κι εμείς όταν ακούμε τους νεαρούς d.j. που φόρτωσε στο καρναβάλι μας ο Λύρατζης, το ίδιο «αισθανθήκαμε»…
-Αλλά προτιμήσαμε να απομακρυνθούμε παρά να… πεθάνουμε!
……
*Τώρα πως γίνεται για όλα να φταίει και να υβρίζεται ο Δημαρχόπουλος από τον πρώην διαφημιστή του Πούλιου και την ίδια ώρα ο Λύρατζης και ο Αρναούτογλου με τον Λομβαρδέα να είναι οι…καλοί, διότι του κάνουν όλα τα χατίρια και «βολεύουν» τα συγγενικά του πρόσωπα στο δημοτικό ραδιόφωνο και στο Καρναβάλι…
-Ε αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας το εξηγήσουν οι εν λόγω στενοί συνεργάτες του Δημάρχου Ξάνθης…!
(σ.σ. Οι υβριστές του Δημαρχόπουλου, κολλητοί δικοί μας! Άψογοι... Λύρατζης, Τηλέμαχος και Λομβαρδέας κατά γενική ομολογία).
………….

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, λόγω αυξημένων αναγκών σε αίμα, διοργανώνει εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας στις 22 Ιανουαρίου 2017 στις ορεινές περιοχές του Νομού Ξάνθης:
09:00 – 13:00 Εχίνος Κέντρο Υγείας
09:00 – 12:00 Κένταυρος Περιφερειακό Ιατρείο
13:00 – 15:00 Σμίνθη Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων
Ο Διοικητής
Γερόπουλος Αχιλλέας
………
Στις 14 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Ξάνθης
Ανοικτή πρόσκληση για την ετήσια γιορτή κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Επιμελητηρίου Ξάνθης, κάνει ο Πρόεδρος, Στυλιανός Μωραΐτης αναφέροντας τα παρακάτω:
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης προσκαλούν όλους τους επιχειρηματίες, εμπόρους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, βιομηχάνους αλλά και όλους τους καταναλωτές στην ετήσια γιορτή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 20:00.
……..
Μικρά μικρά
*Την Πρωτοχρονιά κόπηκε η βασιλόπιτα στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Ξάνθης με τις ευχές του Μητροπολίτη Ξάνθης.
Στην εκδήλωση, δόθηκαν χρηματικά βοηθήματα του Κληροδοτήματος Θ. Ζαλάχα και του Ιωακειμείου Ιδρύματος σε χριστιανούς και μουσουλμάνους που αρίστευσαν και πέτυχαν στο πανεπιστήμιο και του χρόνου!!!
(σ.σ. Περιμένουμε φυσικά τα επίσημα ονόματα από την Μητρόπολη Ξάνθης…).
……
*Μ’ αρέσει πολύ που είδα μεταξύ των άλλων χορηγών στην εκδήλωση του Συνδέσμου Υποτροφιών Ν. Ξάνθης και τον «χουβαρντά» πρώην Δήμαρχο Σταυρούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη.
-Μπράβο στον Γιάννη γιατί συνείσφερε σε έναν καλό σκοπό, αλλά πριν δείξει τα χουβαρνταλίκια του, οφείλει να εκπληρώνει πρώτα τις υποχρεώσεις του…!
……
*200, 300 ή 1500 άτομα… πάντως ήταν πολλοί περισσότεροι από αυτούς που βρέθηκαν στις περσινές εκδηλώσεις της Γειτονιάς του Αϊ Βασίλη και της Πέπης, ή στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου! Που ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ από το Κέντρο Πολιτισμού και τον Δήμο Ξάνθης!
………
Ένταση στα Ίμια: Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «θερμό επεισόδιο»
Για κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο έκαναν λόγο τη Δευτέρα τα τουρκικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι το πρωί της ίδιας μέρας 10 ελληνικά αλιευτικά σκάφη «παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα και επιχείρησαν να αγκυροβολήσουν στα Ίμια».
Τα δημοσιεύματα ανέφεραν -μεταξύ άλλων- ότι «σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής περιόρισαν τις κινήσεις των ελληνικών βαρκών και τα απέτρεψαν να αγκυροβολήσουν στα Ίμια, αναγκάζοντας τα να επιστρέψουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Λίγη ώρα αργότερα, σκάφη του ελληνικού λιμενικού πλησίασαν τις δύο βραχονησίδες. Τα σκάφη και των δύο πλευρών φέρεται να διατήρησαν τις θέσεις τους».
Καταλήγοντας στο ρεπορτάζ της Sabah για το περιστατικό σημειώνεται ότι «τρία ελληνικά σκάφη της ακτοφυλακής μαζί με αλιευτικά σκάφη από την Κάλυμνο και τη Λέρο, έχουν πλεύσει αρκετές φορές γύρω από τα Ίμια από τις αρχές Δεκεμβρίου».
Να σημειωθεί ότι μετά το περιστατικό με τους Έλληνες ψαράδες υπήρξε νέο επεισόδιο, αφού σήμερα είχαμε μια τουρκική υπερπτήση ενός CN-235. Το αεροσκάφος μπήκε στις 17:58 στον ελληνικό εναέριο χώρο και πέταξε πάνω από τη νήσο Παναγιά σε ύψος 2.800 ποδών για να εξέλθει από το FIR Αθηνών, ένα λεπτό αργότερα, στις 17:59.
………
Κούλογλου για Γεροβασίλη: Ο πολιτικός πρέπει να είναι και να δείχνει τίμιος
Για τις αποκαλύψεις γύρω από το όνομα της Όλγας Γεροβασίλη τοποθετήθηκε ο Στέλιος Κούλογλου τονίζοντας πως «στην πολιτική δεν αρκεί να είσαι τίμιος αλλά πρέπει να το δείχνεις κιόλας».
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δέχθηκε ερώτηση για τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για την Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει λεπτομερώς την υπόθεση.
«Οι βουλευτές πρέπει να είναι τυπικοί, όλοι το κάναμε. Στην πολιτική δεν αρκεί να είσαι τίμιος, πρέπει να το δείχνεις κιόλας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Στέλιος Κούλογλου δέχθηκε ερώτηση για το ενδεχόμενο εκλογών απαντώντας πως όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις του Βόλφανγκ Σόιμπλε.
«Τέλος Ιανουαρίου θα φανεί αν ο Σόιμπλε υποχωρήσει. Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση πάνε να σε ρίξουν και πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις. Αν δε δώσουν την ευκαιρία να μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης τότε είναι εμφανές ότι δεν θέλουν να δώσουν λύση. Ο Σόιμπλε έχει εκδικητική συμπεριφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
……
Τα «παιδιά» του Σημίτη!
Νέο κόμμα από τους Διαμαντοπούλου – Ραγκούση - Φλωρίδη
 «Ο στόχος δεν είναι ένα κόμμα μπαλαντέρ του ενδιάμεσου χώρου», δηλώνει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας για το καινούργιο κόμμα το οποίο μαζί με τον Γιάννη Ραγκούση και τον Γιώργο Φλωρίδη προετοιμάζουν και υπογραμμίζει ότι «ο νέος φορέας είναι ο προοδευτικός πόλος, απέναντι στον συντηρητικό, σε μια εποχή που οι έννοιες αριστερά - δεξιά έχουν χάσει το παλαιό νόημα τους».
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες για ενιαία κεντροαριστερά και έχουν αποτύχει τονίζει ότι «αυτή τη προσπάθεια θα καρποφορήσει γιατί δεν θέλει να διαλύσει αλλά να συνθέσει. Δεν θέλει να πάει απέναντι στην ιστορία της παράταξης αλλά να την ανανεώσει».
Σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες η πρώην υπουργός τονίζει ότι δεν συμφωνεί γενικά με το αίτημα των εκλογών και σημειώνει ότι «έξι πρωθυπουργοί σε 5 χρόνια και συνεχώς εκλογές για την ικανοποίηση των αναγκών της αντιπολίτευσης, κανένα καλό δεν έφεραν». Εκτιμά όμως ότι «τα αδιέξοδα στα οποία η ίδια η κυβέρνηση μας οδηγεί, θα τις φέρουν γρήγορα», ενώ δεν αποκλείει το δημοψήφισμα τονίζοντας ότι «το απρόβλεπτο είναι μέρος της εκλογικής τακτικής του κ. Τσίπρα».
....
H φωτογραφία της ημέρας
Ζούμε για τις στιγμές…Ζήσαμε τις στιγμές το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016.
(Και για τους υπόλοιπους….Καληνύχτα και....Αλληλούια…)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »