*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Ρεβεγιόν στο Le Chalet και τα αστέρια της βραδιάς ΟΝΕΙΡΩΝ...!

29 Δεκεμβρίου
*Ένα υπέροχο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν για την υποδοχή του νέου έτους 2017, με live πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει και ο δημοφιλής τραγουδιστής Άκης Μακρίδης, αλλά και πλούσιο menu, διοργανώνει αυτό το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου το ξενοδοχείο Le chalet στο υπέροχο εστιατόριό του!
-Πλήρες μενού στη τιμή των 25 ευρώ κατ’ άτομο (12 ευρώ το παιδικό).
-Κλείστε ρεζερβέ σήμερα κιόλας στα τηλέφωνα 2541068511-15.
……
*Σάββατο παραμονή Πρωτοχρονιάς και Κυριακή της Πρωτοχρονιάς 31/12 & 1/1 διασκεδάστε με το φανταστικό πρόγραμμα του «CITY LIVE» με τους Γιώργο Κουμουλίδη & Μαρία Περρόνε!
Μαζί τους: Αυγή Τριανταφυλλίδου - Ουμίτ Κράλ - Δημήτρης Χριστοδουλάκης (από το “RISING STAR” του ΑΝΤ1 και η Ξένια!
Στο μπουζούκι ο Στέλιος Κολοβός. Στο ποντιακό πρόγραμμα: Στέφανος Κωνσταντινίδης & Δημήτρης Κυριακίδης.
-Τιμή ποτού 10 ευρώ. Ρεζερβέ: 6937180069.
……

*Εντωμεταξύ, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων στο CITY live έγινε χαμός με τους Γιώργο Κουμουλίδη και τον εκπληκτικό Δημήτρη Χριστοδουλάκη ο οποίος συμμετέχει στο τηλεοπτικό show του ΑΝΤ1 «Rising Star».
-Μάλιστα ο Γιώργος έγραψε στο Facebook τα παρακάτω καλά λόγια για τον συνάδελφό του Δημήτρη, κάτι που συμβαίνει σπάνια μεταξύ καλλιτεχνών:
«Αγαπητοί μου φίλοι θέλοντας και ‘γω με τη σειρά μου να στηρίξω ένα νέο παιδί και πλέον φίλο ταλαντούχο καλλιτέχνη με πλούσια φωνητικά προσόντα όπου είχα τη χαρά φέτος το χειμώνα να συνεργαστώ μαζί του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και όλοι μαζί μα δώσουμε τη θετική μας ψήφο να φτάσει όσο πιο ψιλά μπορεί...».
……

*Αύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου από τις 10 το βράδυ, Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου μαζί με το καλλιτεχνικό σχήμα τους «Πάμε μπουζούκια» σε μια live εμφάνιση στο «AVALI cafe-bar» στο Τυχερό του Έβρου!
-Μαζί τους πλήρης ορχήστρα με επικεφαλής τον μαέστρο Μάριο Κιοσσέ στα πλήκτρα και τον Δημοσθένη Μαρινίδη στο μπουζούκι!
……

*Βρήκε «λιμάνι» να… «δέσει» τα αισθήματά του στο πρόσωπο της γοητευτικής νεαρής Ελένης ο δημοφιλής πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός, Χαράλαμπος Κυρκούσης;;;
-Πάντως ο νεαρός «ζεν πρεμιέ» την Δευτέρα έπινε κρασί μαζί της στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, καμαρώνοντας σαν… «παγόνι» δίπλα της!
-Άντε Χαράλαμπε, σου εύχομαι αυτή τη φορά να στεριώσεις και να ηρεμήσεις αισθηματικά!
……

*Τον τελευταίο καιρό έχουν «εκτιναχθεί στα ύψη» οι… «μετοχές» του δημοφιλούς Ξανθιώτη τουμπερλεκίστα Μάκη Αρίφογλου, από την ώρα που συνεργάστηκε με Νατάσσα Θεοδωρίδου και Χρήστο Μενιδιάτη!
-Και γιατί το λέω αυτό;;;
-Μα γιατί ανήμερα των Χριστουγέννων εμφανίστηκε με όλο το καλλιτεχνικό σχήμα του «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» στη ζωντανή πρωινή εορταστική εκπομπή του ALPHA, «Σπίτι μου… σπιτάκι μου» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!
-Ιδού και η «αφεντιά» του με την τηλεπαρουσιάστρια!
……


Kαι ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης, γνωστός από το παιχνίδι rising star θα τραγουδήσει στη Βραδιά Ονείρων το Σάββατο 31/12 στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης.
Στην αδικοχαμένη Μαρία Τζελέπη, στέλεχος της Θρακικής Σκηνής που έφυγε σε ηλικία μόλις 31 ετών, είναι αφιερωμένη η Βραδιά Ονείρων που διοργανώνει ο ιστορικός σύλλογος το Σάββατο από τις 11 το βράδυ στη Κεντρική πλατεία της Ξάνθης, για την υποδοχή του νέου χρόνου.
 Την ίδια ώρα, ο Μάριος Κιοσσές που επιμελείται του καλλιτεχνικού προγράμματος της βραδιάς, ανακοίνωσε ότι στη βραδιά θα συμμετάσχει και ο φοβερός Δημήτρης Χριστοδουλάκης, γνωστός από το παιχνίδι rising star που συμμετέχει στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Rich live που στηρίζει το Γεγονός της χρονιάς.
Στην ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ θα υπάρχουν δωρεάν ρετσίνες, κρασάκια και αναψυκτικά για όλο τον κόσμο που θα κατέβει το Σάββατο στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης για να υποδεχτεί το 2017.
Την βραδιά θα παρουσιάσει ο Πάνος Παπαδόπουλος.
Όλη η Ξάνθη, μια παρέα! 
….
Και η Ξανθιώτισσα ηθοποιός Νατάσσα Μπάτζιου, στην βραδιά των Ονείρων στις 31/12 στη κεντρ. Πλατεία της Ξάνθης. 
Ένα υπέροχο κορίτσι με πολλά όνειρα και μεγάλο ταλέντο, είναι η έκπληξη του Πάνου Παπαδόπουλου και της Θρακικής Σκηνής, αφού θα συμμετάσχει στην παρουσίαση της ΒΡΑΔΙΑΣ ΟΝΕΙΡΩΝ το βράδυ του Σαββάτου στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης.
Πρόκειται για την 24χρονη Νατάσσα Μπάτζιου από την Ξάνθη με επαγγελματικές σπουδές στο θέατρο (από πολύ μικρή) αλλά και στην επικοινωνία. Στο κομμάτι της επικοινωνίας η Νατάσσα ήδη έχει κάνει παρουσιάσεις εκδηλώσεων με μεγάλη επιτυχία  ενώ έχει πραγματοποιήσει και guest εμφανίσεις στο ραδιόφωνο. Ξεχωρίζει για το χαμόγελό της και το πάθος της για την Ξάνθη, την πόλη της καρδιάς μας.
Σάββατο 31 Δεκεμβρίου από τις 11 το βράδυ όλοι στη κεντρική πλατεία της πόλης.
Όλη η Ξάνθη, μια παρέα!
Και οι φανταστικοί Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου στη βραδιά Ονείρων το Σάββατο 31/12! Όλη η Ξάνθη μια παρέα!
 
Δύο ακόμη σούπερ συμμετοχές στη ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ….θα τραγουδήσουν για την  Ξάνθη, θα τραγουδήσουν για την Θράκη για την υποδοχή του νέου χρόνου.
Ο καταπληκτικός Γιώργος Κουμουλίδης και η «Πάολα» της Ξάνθης Γεωργία Ταστσόγλου συμμετέχουν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την μουσική επιμέλεια του Μάριου Κιοσσέ.
Αυτό το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, από τις 11 το βράδυ, η Ξάνθη γεμίζει όνειρα…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!
Βρέξει χιονίσει, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.
Ρετσίνες, μπύρες, δώρα, πυροτεχνήματα, βεγγαλικά μα πάνω από όλα η μαγεία του όνειρου που δεν χάνεται!
Όλη η Ξάνθη μια παρέα, θα είμαστε χιλιάδες!
Παρουσιάζουν Πάνος Παπαδόπουλος-Νατάσσα Μπάτζιου.
Οργάνωση: ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ-ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
….
Και ο Πρόδρομος Καθηνιώτη του Big Brother γκεστ σταρ στη ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ! 
Μια ακόμη μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει όλους τους Ξανθιώτες αλλά κι αυτούς που θα έρθουν από τους γειτονικούς Νομούς η ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ!
Δεν αποκλείεται γκέστ σταρ της βραδιάς να είναι ο Πρόδρομος του Big Brother, που επιστρέφει την Πέμπτη από τη Ρώμη, του άρεσε η ιδέα και θέλει να στηρίξει τη Θράκη, θέλει να στηρίξει τη βραδιά των Ονείρων
Αυτό το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, από τις 11 το βράδυ, η Ξάνθη γεμίζει όνειρα…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!
Βρέξει χιονίσει, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.
Ρετσίνες, μπύρες, δώρα, πυροτεχνήματα, βεγγαλικά μα πάνω από όλα η μαγεία του όνειρου που δεν χάνεται!
Όλη η Ξάνθη μια παρέα, θα είμαστε χιλιάδες!
Παρουσιάζουν Πάνος Παπαδόπουλος-Νατάσσα Μπάτζιου.
Οργάνωση: ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ-ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
 

*Και μη ξεχάσετε… Αυτό το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 από τις 23.00 το βράδυ, όλοι στη «Βραδιά Ονείρων» στην Κεντρική μας Πλατεία για να υποδεχθούμε το νέο έτος 2017!
-«Όλη η Ξάνθη μια παρέα»!
-Όλοι  στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης, να υποδεχτούμε τον καινούργιο χρόνο
-Πάνω από 20 καλλιτέχνες δίνουν το παρόν, ρετσίνες, μπύρες, πυροτεχνήματα!
Γιατί η ζωή είναι στιγμές!
-Να μη λείψει κανείς!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »