*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Δεκεμβρίου

ΤΑΡΑΧΗ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ…! Σύντροφοι βγείτε στη «πιάτσα» και ρωτήστε την Ξάνθη…Τους ξέρει τους...βουλευτές;;

29 Δεκεμβρίου
Απάντηση ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για τους τρεις… «δραστήριους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και σκληρή ανταπάντηση  του Γραμμαέα ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστη Αντωνιάδη!

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ &ΔΕΞΙΟΙ ΠΛΕΟΝ!
*Τεράστιο το κενό του Αλέξανδρου Κοντού και σε αυτό... «συνετέλεσε» αποφασιστικά και η ανυπαρξία και των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!

Και οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, παράγουν θετικό έργο και λειτουργούν αποτελεσματικά, για την ανάπτυξη του Νομού Ξάνθης! Και πρέπει όλοι οι Ξανθιώτες να είναι...ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι με την δραστηριότητά τους!!! Και το...μεγάλο έργο και την προσφορά τους στον τόπο!
Όχι δεν είναι ανέκδοτο, ούτε και πρωταπριλιάτικο!
Αυτά λίγο πολύ αναφέρει σε απάντησή της η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, μην παραλείποντας μάλιστα να την συνδέσει «με τα ντόπια παράκεντρα κιτρινισμού και παραπληροφόρησης που πολύ έχουν βλάψει και την πολιτική και τον τόπο», μπερδεύοντας προφανώς πρόσωπα και πράγματα…!
-Διότι στενή και αδιατάρακτη σχέση με το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και επί δεκαετίες μάλιστα (σ.σ. μέχρι την πτώση του Σωκράτη Ξυνίδη…), είχαν τα Μέσα που τώρα εκθειάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα τους τρεις βουλευτές και τον γραμματέα του! Όπως έκαναν πάντα, πηγαίνοντας αγκαζέ με την εξουσία!
Οπότε… Κρίμα για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ να κυριαρχούν στην Περιφέρεια στελέχη του που συνεχίζουν δυστυχώς να διακατέχονται από (πολύ) ταραχή εν κρανίω… μπερδεύοντας τα προσωπικά τους «απωθημένα!» και εσώψυχα, με την αλήθεια και την ιστορία μιας εφημερίδας που δεν υπάρχει εξουσία που να μην την κυνήγησε μέχρι σήμερα!!!.
Ιδού και η «τραγική» ανακοίνωση της Γ. Χατζηθεοδώρου-ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που ευθέως προκαλεί τη νοημοσύνη όλων των Ξανθιωτών:
«Με έκπληξη(!) διαπιστώσαμε τη «λύπη» της τοπικής νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, για τη μειωμένη λήψη του λόγου στη Βουλή από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Η  Νομαρχιακή Επιτροπή  του ΠΑΣΟΚ που επί 4 δεκαετίες κατείχε την εξουσία της χώρας, αντί να μετράει λάθος τις εμφανίσεις των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή,  θα έπρεπε πράγματι να λυπάται, για τα  δυσεπίλυτα προβλήματα που κληροδότησε στην Κυβέρνηση της Αριστεράς. Θα έπρεπε να λυπάται που ο Νομός Ξάνθης κατέχει το θλιβερό ρεκόρ του μεγαλύτερου ποσοστού ανεργίας στη χώρα μας και η περιφέρεια ΑΜΘ είναι η φτωχότερη στην Ελλάδα και ανάμεσα στις 20 φτωχότερες περιφέρειες της Ευρώπης. Για αυτά θα έπρεπε να θλίβεται και να κάνει τον απολογισμό της, αναλογιζόμενη τις ευθύνες της στη δημιουργία τραγικών αδιεξόδων που καλείται η σημερινή Κυβέρνησή να επιλύσει.
Πολλώ δε μάλλον η Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης θα έπρεπε να σκεφτεί, πριν  παραδώσει φτηνά μαθήματα πολιτικής για αρχάριους, φιλοσοφίας Μαυρογυαλούρου(!) ότι, δηλαδή, ο ρόλος του βουλευτή είναι «να κερδίσει πόντους δημοσιότητας» μέσω των εμφανίσεών του στη Βουλή;  
Η αντίληψη αυτής της πολιτικής, είναι ξένη  προς εμάς «κύριοι» της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Είναι ξεπερασμένη και για τους πολίτες, που με την ψήφο τους έδειξαν την κούραση και την αποδοκιμασία τους στην πολιτική φιλοσοφία που εκπροσωπούσατε, αυτής που εκφράζεται με όρους «λάιφ στάιλ», παραγοντισμού και σταδιακής υποχώρησης της Δημοκρατίας έναντι της κομματοκρατίας!
Η προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας εντάσσεται στον εθνικό σχεδιασμό  παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, το οποίο θα είναι το άθροισμα των σχεδίων παραγωγικής ανασυγκρότησης ανά Περιφέρεια και στον στρατηγικό  στόχο για δραστική μείωση  της ανεργίας τα επόμενα πέντε χρόνια, όπως εξαγγέλθηκαν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα,  στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Θράκη. Στα πλαίσια αυτής της συλλογικής προσπάθειας στρατεύονται και οι βουλευτές του Νομού μας μέσα από τις πρωτοβουλίες τους που αφορούν κάθε πεδίο πολιτικής δράσης.  Άοκνα, σεμνά, ουσιαστικά και αποτελεσματικά!
Σύντομα θα γίνει και ο πρώτος δημόσιος απολογισμός για το κοινοβουλευτικό έργο.
Επίσης, καλό θα ήταν για τη  Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, αν θα ήθελε να προσφέρει καλές υπηρεσίες προς το συμφέρον του τόπου, και όχι να περιφέρει απλώς  την αδηφάγα επιθυμία της για παλινόρθωση στην εξουσία, να διαρρήξει τους οργανικούς δεσμούς της με τα ντόπια παράκεντρα κιτρινισμού και παραπληροφόρησης που πολύ έχουν βλάψει και την πολιτική και τον τόπο.
Ειδάλλως κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε και γραφικοί πέραν των άλλων! να διαρρήξει τους οργανικούς δεσμούς της με τα ντόπια παράκεντρα κιτρινισμού και παραπληροφόρησης που πολύ έχουν βλάψει και την πολιτική και τον τόπο.
Εμείς απλά θα  ευχηθούμε ταπεινότερη και σοφότερη νέα χρονιά!
Από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης»
ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ:
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»
 Σκληρή ήταν η απάντηση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης στη ανακοίνωση  της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης:
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με την πρόσφατη ανακοίνωση της δεν έκανε τίποτε παραπάνω, από το να καταγράψει γεγονότα της κοινοβουλευτικής δράσης των βουλευτών Ξάνθης. Η καταγραφή αυτή ενοχλείσαι από ότι διαβάσαμε πολύ έντονα. Γιατί άραγε;
Αντί λοιπόν να πάρουμε μια συγκεκριμένη απάντηση από την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με επιχειρήματα ότι πάρα το ότι καταγράφατε στις εμφανίσεις των βουλευτών στο βήμα, οι βουλευτές μας έχουν πράξει έργο για το νομό σε αυτούς τους συγκεκριμένους τομείς, διαβάσαμε για άλλη μια φορά τα ίδια φληναφήματα.
Αγαπητοί, ναι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι. Ναι, ο κόσμος ζούσε καλυτέρα πριν την έλευση σας. Ναι, δεν είχε περιορισμούς στο να τραβάει τα χρήματα του από τα ΑΤΜ. Ναι, δεν έκλεινε τα βιβλία του και έφευγε στην Βουλγαρία. Ναι, δεν του είχε κοπεί το ΕΚΑΣ. Ναι, δεν είχε 29% φόρο και 100% προκαταβολή. Ναι, δεν είχε 24% ΦΠΑ. Ναι, δεν είχε χιλιάδες μετανάστες στα νησιά του. Ναι, δεν είχε εκπαιδευτεί στην αυταπάτη και στην πλάνη σε τέτοια βαθμό. Ναι, λοιπόν οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι.
Έχετε κάνει 28000 προσλήψεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ και οι 20000 δεν έχουν ακόμα μια δηλωμένη οργανική θέση. Συνεχίζεται ακόμα και σήμερα να κάνατε προσλήψεις σε τομείς μη-λειτουργικούς για τον πολίτη και γράφετε και μας κατηγορείτε για «σταδιακής υποχώρησης της Δημοκρατίας έναντι της κομματοκρατίας». Μάλλον δεν έχετε διορίσει ακόμα όλους τους ημέτερους, συγγενείς, αγαπητικούς, οι και τοπικούς δημοσιογράφους, που σας πριμοδοτούν, δεν τους έχετε βάλει στο payroll της ΕΡΤ, για αυτό την γράψατε αυτήν την έκφραση. Δεχόμαστε όλες τις κατηγορίες, αλώστε είμαστε μια νέα Ν.Ε. με μέσο όρο ηλικίας 35 ετών, οπότε λογικά ευθυνόμαστε για όλα αυτά που μας προσάπτετε.
Τέλος τον Μαυρογιαλούρο, καλό είναι να μην τον πιάνατε ούτε στο στόμα σας, ούτε στα γραπτά σας. Εάν μας κατηγορείται εμάς για πρακτικές «μαυρογιαλούρου» είναι τιμή μας. Γιατί ο Μαυρογυαλούρος ήταν ένα κιμπάρης, ευθυτενής, αφελής μεν, αλλά δίκαιος πολίτικος, πάντα με το πρέπον “λαιφ σταιλ”, φορώντας γραβάτα. Που όταν ανακάλυψε που είχε μπλέξει, είχε την ευθιξία να παραιτηθεί, να οδηγήσει στην δικαιοσύνη τους διαφθορείς και να δηλώσει με τιμή και καμάρι ότι έχει και φιλότιμο και να το δείξει με τις πράξεις του. Κάτι που δεν έχετε φυσικά εσείς.
Εσείς ας πιάνατε στο στόμα σας τον Γκρουέζα που στην ερώτηση και εσύ Γκρουέζα πως τα φέρνεις βόλτα; Η απάντηση ήταν το κόμμα, κ. Υπουργέ, με το κόμμα. Έχω δώσει και την ψυχή μου στο κόμμα.
Όταν κάνετε τον απολογισμό του έργου σας για το νομό, να μας φωνάξετε! Θα έρθουμε να ακούσουμε με πολύ προσοχή σε πόσες ερωτήσεις συνυπογράψατε.
Αναμένοντας το κάλεσμα σας.
Ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης
Ανέστης Αντωνιάδης
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Μ»: ΤΑΡΑΧΗ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ…!
Σύντροφοι βγείτε στη «πιάτσα» και ρωτήστε τους Ξανθιώτες, να δούμε τους… ξέρει  τους...βουλευτές του;
Δεν θα αναμιγνυόμασταν ποτέ στην πολιτική αντιπαράθεση και διαμάχη των δυο Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αν… «ξώφαλτσα» οι καθέξην συκοφάντες και υβριστές, δεν διακατέχονταν από τέτοια ταραχή εν κρανίω… ώστε αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους από τα συνεχή ψέματά τους στην τοπική κοινωνία (σ.σ. Θ’ άνοιγαν τη Ζάχαρη, θ’ άνοιγαν την αστυνομική σχολή, θα φέρνανε επενδύσεις…) και μιας ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ , προκαλούν κι από πάνω, τη νοημοσύνη του Ξανθιώτικου λαού και των πολιτών.
Και μάλιστα σε μια περίοδο όπου:
-Τίποτα δεν κινείται στο Νομό μας…
-Η ανεργία αυξάνει στη περιοχή μας…
-Δεν γίνεται καμιά νέα επένδυση ενώ και οι παλιές με την κατάργηση της επιδότησης εργασίας, οδεύουν σε κλείσιμο..
-Η αγορά της πόλης στενάζει…
-Κυριαρχεί το «τέλμα» και η αδιαφορία…
-Η ανυπαρξία της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης του Νομού Ξάνθης, προκαλεί όλους τους πολίτες.
Η ξεκάθαρη απάντησή μας λοιπόν σε αυτούς που από τη μια ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ τα Μέσα που τους «ενοχλούν» γιατί λειτουργούν ελεύθερα κι από την άλλη… ζητούν ανέξοδη προβολή για να κάνουν την προπαγάνδα τους!
1. Βγείτε ΑΝ ΤΌΛΜΑΤΕ σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ στη «πιάτσα» και ρωτήστε το λαό να δούμε… γνωρίζει έστω και «φατσικά» τους κοινοβουλευτικούς του εκπροσώπους; Τους (ανα)γνωρίζει; Αν τους συναντήσει στο δρόμο, θα τους χαιρετήσει ή θα τους …αγνοήσει εντελώς;
2. Ποιό πρόβλημα του τόπου έλυσαν; Σε ποιο στάθηκαν αρωγοί και βοήθησαν στο να πάει μπροστά;
3.Ρωτήστε τους πολίτες που μιλάνε καθημερινά για το τεράστιο κενό του Αλέξανδρου Κοντού, του οποίου το γραφείο ακόμη και τώρα που δεν είναι βουλευτής γεμίζει συνεχώς από απλούς πολίτες. Μήπως ακόμη και σε αυτό... «συνετέλεσε» αποφασιστικά η ανυπαρξία και των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!
4. Βγείτε στην κοινωνία διότι είστε ΑΠΟΝΤΕΣ από παντού και ρωτήστε αν τολμάτε τους Ξανθιώτες…
-Είναι «ευχαριστημένοι» από την κοινοβουλευτική δράση και των τριών "άφαντων" βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης; Ποιο πρόβλημα έλυσαν; Μπορείτε να μας πείτε έστω ένα;
5. Η μήπως το μοναδικό έργο που έχετε να επιδείξετε είναι οι χλευασμοί κατά  πάντων, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό… ενισχύετε την πολιτική σας εμβέλεια; Και τον διαχωρισμό των Μέσων αλλά και των απλών πολιτών σε «δικούς μας» και… «βαρβάρους» που θέλετε να καθυποτάξετε με κάθε μέσον και τρόπο;
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »