*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Δεκεμβρίου

COSMOTE: VDSL έως 50Mbps και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης -Ποια χωριά της Ξάνθης θα αποκτήσουν γρήγορο ίντερνετ

22 Δεκεμβρίου
Γρήγορο internet COSMOTE VDSL έως 50 Mbps αποκτούν άμεσα 30 απομακρυσμένοι οικισμοί της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενώ περισσότεροι οικισμοί θα προστεθούν τους επόμενους μήνες.
Συνολικά, εντός Δεκεμβρίου πάνω από 250 οικισμοί σε όλη την Ελλάδα αποκτούν πρόσβαση στις δυνατότητες του γρήγορου σταθερού απεριόριστου internet ενώ έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2017 ο αριθμός τους θα ανέλθει στους 2.247 οικισμούς.
Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν εάν βρίσκονται σε περιοχή με γρήγορο Internet και να  μάθουν για τις προσφορές COSMOTE, μπορούν να επισκεφθούν ένα τοπικό κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, να καλέσουν στο 13888, ή να χρησιμοποιήσουν την ειδική εφαρμογή στο cosmote.gr/rural.
Αναλυτικά οι οικισμοί που αποκτούν άμεσα γρήγορο internet COSMOTE VDSL στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης:
Π.Ε.
Δήμος
Περιοχές
Δράμας
Κάτω Νευροκοπίου
Κατάφυτον, Κάτω Βροντού, Δασωτόν, Εξοχή, Χρυσοκέφαλος
Καβάλας
Παγγαίου
Μυρτόφυτον, Καραβαγγέλης, Μελισσοκομείον, Πυργοχώριον
Ξάνθης
Αβδήρων
Ποταμιά, Πεζούλα, Σήμαντρα, Φίλια, Άκαρπον
Μύκης
Μύκη
Ξάνθης
Πασχαλιά, Δαφνών, Κομνηνά, Λυκοδρόμιον, Λεύκη
Τοπείρου
Άγιος Αθανάσιος, Θαλασσιά, Γαλάνη
Ροδόπης
Ιάσμου
Σάλπη, Παλλάδιον, Μέγα Πιστόν, Μίσχος, Φωλέα, Δύμη, Αγίασμα
Οφέλη για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Οι νέες ευρυζωνικές ταχύτητες αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα πολιτών και τοπικών επιχειρήσεων, καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας. Με τις ταχύτητες COSMOTE VDSL έως 50 Mbps, οι συνδρομητές σταθερής θα μπορούν να είναι πάντα ενημερωμένοι, να βλέπουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) χωρίς καμία διακοπή, να ανταλλάσουν μεγάλα αρχεία σε ελάχιστο χρόνο, να έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας για επιχειρήσεις, αλλά και να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία internet όταν είναι online πολλές συσκευές ταυτόχρονα.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »