22 Δεκεμβρίου

ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ κύριε Μιχαηλίδη και ζητάς πάλι καπνά;

22 Δεκεμβρίου
Προβληματισμένοι και πάλι οι καπνοπαραγωγοί Ροδόπης και Ξάνθης με τα «τερτίπια» της γνωστής ΚΑΠΝΙΚΗΣ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!
*Η σύμβαση με τους καπνοπαραγωγούς προβλέπει υποχρεωτικά κύριε Μιχαηλίδη για την αγορά καπνών να καταθέσεις εγγυητική επιστολή, ώστε αν δεν πληρώσεις τις επιταγές, να τις πληρώσει η Τράπεζα. Εσύ έχεις;
Τα ίδια δυστυχώς και φέτος, όπως και….πέρσι όπως μας κατήγγειλαν χθες καπνοπαραγωγοί από τη  Ροδόπη και τη Ξάνθη!
Ο λόγος για την γνωστή Καπνική-Μιχαηλίδης που με διάφορα «τερτίπια» και στη φετινή περίοδο, προσπαθεί να «ξεγελάσει» τους καπνοπαραγωγούς της Ροδόπης και της Ξάνθης και να αγοράσει τα καπνά τους, δίνοντας επιταγές χωρίς ωστόσο όπως δείχνουν τα πράγματα να διαθέτει εγγυητική επιστολή στις συμβάσεις της με τις ομάδες καπνοπαραγωγών, που θα τους κατοχυρώνει ότι θα πάρουν τα χρήματά τους κανονικά (σ.σ. εντός μηνός από την ημέρα που τα παρέλαβαν…) και δεν θα τους ταλαιπωρήσει επί μήνες –όπως και πέρσι- με την αγωνία μάλιστα ακόμη και να μην πληρωθούν!
Τι κάνει και φέτος λοιπόν η Καπνική Μιχαηλίδης; Δίνει προκαταβολές προσπαθώντας να πείσει τους καπνοπαραγωγούς ότι θα πληρωθούν όλη τη παραγωγή τους, υπόσχεται επιταγές χωρίς ωστόσο την ασφαλιστική δικλίδα ότι θα οι άνθρωποι θα πάρουν τα λεφτά τους στην ημερομηνία που αναφέρει η σύμβαση και είναι φανερό ότι πρώτα θέλει να πουλήσει η ίδια και μετά…να τους ξοφλήσει!!!!
Για όσους δεν γνωρίζουν λοιπόν το πώς γίνεται η αγορά των καπνών αυτήν την περίοδο και τι προβλέπεται, αναφέρω τα παρακάτω:
Η σύμβαση λοιπόν μιας καπνικής μεταποιητικής εταιρείας με τους καπνοπαραγωγούς προβλέπει υποχρεωτικά (σ.σ. Καταλαβαίνει άριστα τι εννοώ ο κύριος Αλέξανδρος Μιχαηλίδης) ότι απαιτείται για την αγορά καπνών να καταθέσει αυτή εγγυητική επιστολή, ώστε αν δεν πληρωθούν οι επιταγές ή τα χρήματα που οφείλονται, να εξοφλήσει τους καπνοπαραγωγούς σε όλο το ποσό που τους οφείλεται, η Τράπεζα!
-Ρωτάμε λοιπόν ευθέως την Καπνική Μιχαηλίδης,
-Έχετε ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ κύριοι; Ή θα έχουμε και φέτος τα ίδια με τα περσινά; Όπως πολύ φοβούνται οι καπνοπαραγωγοί;
        ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!
Η συγκεκριμένη λοιπόν εταιρεία αυτές τις μέρες όπως μας κατήγγειλαν την Τρίτη καπνοπαραγωγοί της Ξάνθης, τους κάλεσε και πάλι, προσφέροντας και πάλι…επιταγές, που κανείς δεν μπορεί ωστόσο να εγγυηθεί όπως και πέρσι ότι θα έχουν λεφτά όταν θα πάνε να πληρωθούν από την Τράπεζα.
Επισημαίουμε μάλιστα ότι για να πεισθούν οι καπνοπαραγωγοί της Ροδόπης (όπως και άλλων περιοχών…) να δώσουν φέτος τα καπνά τους στο Μιχαηλίδη, πήραν μεγάλες προκαταβολές!!!
Στη Ροδόπη για παράδειγμα η προκαταβολή είναι 500.000 ευρώ, έναντι 18.000 ευρώ για τη Ξάνθη, που ούτως ή άλλως έχει στρέψει τη πλάτη στη συγκεκριμένη μεταποιητική εταιρεία και η Ομάδα Καπνοπαραγωγών Ν. Ξάνθης πρωτίστως ενδιαφέρεται να προστατεύσει τα μέλη της και κινείται μεθοδικά και αξιόπιστα.
-Γι΄ αυτό και ρωτάμε σήμερα καθαρά και σταράτα την ΚΑΠΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
-Κύριε Αλέξανδρε Μιχαηλίδη, πήρατε φέτος ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από τις Τράπεζες για να προχωρήσετε στις συμβάσεις σας; Ώστε οι καπνοπαραγωγοί που μας παραδίδουν το προϊόν τους, να είναι κατοχυρωμένοι!;;; Περιμένουμε μια καθαρή απάντηση…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »