*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα στη ΞΑΝΘΙΠΠΗ (25410/23627)

22 Δεκεμβρίου
*Ξεκινάω τη στήλη σήμερα με το εκπληκτικό ρεβεγιόν που ετοιμάζει το εστιατόριο «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» αυτό το Σάββατο το βράδυ 24 Δεκεμβρίου παραμονή Χριστουγέννων.
-Στο μενού συμπεριλαμβάνονται: Σαλάτες, ορεκτικά, κύρια πιάτα, αλλά και επιδόρπιο, ενώ μαζί με όλα αυτά θα υπάρχει και ζωντανή μουσική με πολύ καλή ορχήστρα όχι μόνο για να… τραγουδήσετε μαζί τα κάλαντα αλλά και για να διασκεδάσετε και να χορέψετε σε μια άκρως εορταστική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!
-Γενική Τιμή κατ’ άτομο: 20 ευρώ, ενώ για παιδάκια έως 12 ετών 12 ευρώ.
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 25410 23627 και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!
……

*Μια ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη βραδιά αφιερωμένη σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό, ετοιμάζει αυτή την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου το βράδυ, ανήμερα των Χριστουγέννων το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με το δεύτερο ποτό κερασμένο σε όλες τις γυναίκες, αλλά αυτή τη βραδιά θα υπάρχουν και πάρα πολλές εκπλήξεις!
-DJ θα είναι ο Κώστας Σπυριάδης και όχι η ΤΖΟ STAV η οποία θα διασκεδάσει αυτή τη φορά ως… «πελάτισσα» με την παρέα της στο Ελληνάδικο!
……

*Την τετραήμερη Χριστουγεννιάτικη περιοδεία του ανακοίνωσε μόλις χθες από το Facebook για να ενημερώσει όλους τους θαυμαστές του ο Γιώργος Κουμουλίδης με το καλλιτεχνικό σχήμα του «πάμε μπουζούκια».
-Σημειώστε λοιπόν:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/16 στο «MODUS VIVENDI cafe-bar» στη Χρυσούπολη.
Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Δεκεμβρίου (Χριστούγεννα) στο CITY Live στην Ξάνθη και τέλος την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στο «AVENUE cafe-bar» στην Ελευθερούπολη της Καβάλας!
-Έχετε πολλές επιλογές για να επιλέξετε έστω μια για να τον απολαύσετε!
……

*Εντωμεταξύ το διήμερο των Χριστουγέννων (24 & 25/12) ο άλλος Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης θα κάνει δυο Live εμφανίσεις στο «MAXIMILIAN» στην Καβάλα αλλά προσέξτε…
-Θα τον συνοδεύει νέος «πληκτράς», ο εικονιζόμενος Δημήτρης Αγαπητός, ύστερα από την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον πρώην μαέστρο του και «διέλυσαν» τη συνεργασία τους το περασμένο καλοκαίρι!
-Μαζί του και ο μπουζουξής Χούσο Ρετζέπογλου!
……

*«Αχτύπητο» δίδυμο έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στο «Άβατο Live stage» της Θεσσαλονίκης, η γνωστή στην Ξάνθη Ζάνα Παρισίδου και ο Δημήτρης Κρητικόπουλος, οι οποίοι ερμηνεύουν μαζί ντουέτο πολλά τραγούδια!
-Ιδού και η χαρακτηριστική φωτογραφία!
……

*Και κλείνω σήμερα με την Ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» που διοργανώνει και αυτή ένα καταπληκτικό ρεβεγιόν αυτό το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων με εορταστικό μενού και ζωντανή ορχήστρα με Γεωργία Ταστσόγλου, Αντώνη Χειμωνίδη, Φίλιππο Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη!
-Η έναρξη θα γίνει στις 8:30 το βράδυ ενώ το κόστος για το μενού είναι 20 ευρώ κατ’ άτομο και 15 ευρώ για τα παιδάκια!

-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 25410 21010 στον Τάσο Κουμουλίδη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »