*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Δεκεμβρίου

SEE THROUGH Εφάμιλλο το τζιπ του Δημάρχου Ιάσμου με τα δικά μας!

22 Δεκεμβρίου
Αυτό είναι το τζιπ του Δήμαρχου Ιάσμου που εκτός από το Δημαρχείο ο κύριος Καδή Ισμέτ χρησιμοποιεί και σαν…ΙΧ; Εφάμιλλο των τζιπ του Δήμου Ξάνθης!
………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Ερώτημα. Είναι υποχρεωμένοι οι Νομικοί του Δήμου Αβδήρων να πηγαίνουν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου και στο Δήμο ή δεν είναι;
-Κύριε Τσιτιρίδη θα μας δώσετε μια ξεκάθαρη απάντηση; Ή ενώ πληρώνονται από τον Δήμο, αυτοί είναι στα δικηγορικά τους γραφεία;
…..
*Ζωντανά κιθάρα θα παίξει το Σάββατο 24.12 στις 11 το πρωί στη ζωντανή εκπομπή της Ρένας Τσώλου Καραγιάννη ο Δημήτρης Πετρόπουλος μετά τις 11 το πρωί. Καθίστε κι ακούστε…
…..
*Ωραίος ο Δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ! Του έδωσε την άδεια η Αποκεντρωμένη να οδηγεί τζιπ του Δήμου αλλά για τα υπηρεσιακά του καθήκοντα κι αυτός τι έκανε..;
-Το έκανε… ιδιωτικό και πήγαινε ακόμη και το παιδί του στη Κομοτηνή (εκτός Δήμου δηλαδή…) με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο!
……
*Ερώτημα κρίσεως… Στην Ροδόπη οι Εισαγγελείς τόλμησαν προστατεύοντας τα συμφέροντα του δημοσίου και τον «τσίμπησαν» τον συγκεκριμένο κύριο που εμ λεφτά του Δήμου Ιάσμου, μετέτρεψε το υπηρεσιακό τζιπ σε… προσωπικό ΙΧ!
-Στη Ξάνθη και σε όποιον άλλο Δήμο γίνεται κάτι παρόμοιο; Δεν θα πρέπει να γίνει κάτι παρόμοιο; Δεν πρέπει να σταματήσει αυτή η ασυδοσία;
…….
*Προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη. Οδός Θερμοπυλών…
-Γιώργο μη πανηγυρίζεις για την πρωτόδικη ποινή του Νίκου Σπυριδόπουλου, γιατί… Ρόδα είναι και γυρίζει! Κι αυτά που κατηγορείς υπάρχει φόβος κάποτε να τα βρεις μπροστά σου…
……
*Άλλωστε μια ζωή στην ΕΠΣ Ξάνθης και όχι μόνο, ο Νίκος Σπυριδόπουλος ήταν αυτός που έβαζε το χέρι στη τσέπη και με ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ, έκανε ακόμη και διάφορες εκδηλώσεις.
-Για όλα μπορείτε λοιπόν να μας πείσετε, εκτός του ότι είχε σχέση με την οικονομική διαχείριση… την οποία άλλοι έκαναν!
(σ.σ. Άλλωστε ταμία είχε η Ένωση αλλά «τραβάν» για τα έργα του, τον Πρόεδρο…Κι ο νοών νοείτω…).
…………
Σύλληψη 22χρονου Πακιστανού στη Δράμα για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια
Συνελήφθη την Τρίτη 20-12-2016 το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι κατελήφθη να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 270 κιλά φρούτων, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.   
….
«Καμπάνες» σε Αλαφούζο και Θωμαΐδη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, μετά από μηνύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη
Η... αιώνια κόντρα χοντραίνει ακόμη περισσότερο! Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά απέδωσε ποινές φυλάκισης σε Γιάννη Αλαφούζο και Κυριάκο Θωμαϊδη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων μετά από μηνύσεις του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016.
Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος και ο δημοσιογράφος της εκπομπής “Δίκη στον ΣΚΑΪ”, Κυριάκος Θωμαΐδης καταδικάστηκαν σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το δικαστικό ρεπορτάζ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.
Πρόκειται για ποινή φυλάκισης και για τους δύο. Ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών. Μαζί με την ποινή αυτή τους επιβλήθηκε και χρηματική τιμωρία, για την πράξη της προσβολής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και την πράξη της παραβίασης δικαστικής απόφασης, που αφορά στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».
Πέραν αυτού, με δεύτερη –επίσης σημερινή- απόφαση του δικαστηρίου, οι Αλαφούζος και Θωμαΐδης καταδικάστηκαν και σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή, πάλι για παραβίαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αυτή η ποινή αφορά σε άλλη εκπομπή “Δίκη στον ΣΚΑΪ” (εκπομπή άλλης ημερομηνίας). Και στις δύο υποθέσεις μηνυτής ήταν ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Πηγή: gazzetta.gr
………..
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
Λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης μειώνονται δρομολόγια των προαστιακών γραμμών και δύο νυκτερινά στον άξονα Θεσσαλονίκη- Αθήνα.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, όπως κάθε χρόνο, παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αναστέλλεται η κυκλοφορία ορισμένων τοπικών δρομολόγιων του δικτύου, των προαστιακών γραμμών, καθώς και δυο νυχτερινών δρομολογίων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης που σημειώνεται τις ήμερες αυτές των εορτών.
Για αναλυτικές πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511.
….

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (14:30) Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Συνεδριάζει το μεσημέρι (14.30) της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης με τα ακόλουθα τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Εισηγητική έκθεση για τον καθορισμό δημοτικών κοινόχρηστων χώρων που επιτρέπεται να τοποθετηθούν τα μέσα προβολής υπαίθριας διαφήμισης (εισηγητής: Ηλίας Κρασούλης)
2. Παραχώρηση τμήματος της πλατείας δημοκρατίας στην Ομάδα Διάσωσης και Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων» (εισηγήτρια: Σταυρούλα Χατζηγεωργίου)
Χορήγηση άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα, που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν.3037/02 (εισηγητής: Ηλίας Κρασούλης)
3. Ανάκληση της υπ' αριθμό 433/2014 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (εισηγήτρια: Αθανασία Πανταζόγλου).
….

Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Ξάνθης «Μαζί»: Σύντομα θα λειτουργήσει το παντοπωλείο στην συμβολή των οδών Καβάλας και Αγ. Ελευθερίου
Ο Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Ξάνθης «Μαζί» - Συν. Π. Ε. εύχεται στους συμπολίτες μας καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένος και δημιουργικός ο καινούριος χρόνος.
Επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει νοικιαστεί κατάστημα, στην συμβολή των οδών Καβάλας και αγίου Ελευθερίου, και ετοιμαζόμαστε για να λειτουργήσει το κατάστημά με το νέο έτος. Θα λειτουργήσει παντοπωλείο με έμφαση στα τοπικά προϊόντα.
Όποιο, μέλος ή φίλος του συνεταιρισμού θέλει να βοηθήσει στις εργασίες είναι ευπρόσδεκτος. Επίσης χρειαζόμαστε υλικοτεχνική υποδομή, καρέκλες, πάγκους, ράφια, φωτιστικά, κλιματισμό, ψυγεία, ζυγαριά κ.τ.λ.
Ακόμη απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση προς παραγωγούς και προμηθευτές, για να συνεργαστούμε εν όψει της λειτουργίας του καταστήματός μας.
Για λεπτομέρειες και επικοινωνία μπορείτε να επισκεφθείτε τη νέα μας ιστοσελίδα h5p://mazi-syn.gr/ όπου και θα βρείτε τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ.
……………

Σύλληψη 43χρονου σε χωριό της Δράμας με 164,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη την Τρίτη (20-12-2016) το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του, δύο (2) γυάλινα βάζα και τέσσερις (4) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 164,6 γραμμαρίων, καθώς επίσης και ένα (1) πλαστικό δοχείο με σπόρους κάνναβης.
Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και οι σπόροι κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »