*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Ο θρησκευτικός γάμος του Κώστα Σπυριάδη και η βάπτιση του Θόδωρου στη Κύπρο....

28 Δεκεμβρίου
*Τέτοια γεγονότα δεν μπορούν να περνάν απαρατήρητα και πόσο μάλλον, όταν αφορούν τον κορυφαίο d.j. αλλά και αξεπέραστο ντραμίστα Κώστα Σπυριάδη....που προς λύπη των θαυμαστριών του, δεν είναι πλέον εργένης...
……
*Κι έχουμε λοιπόν και λέμε....Το κοσμικό γεγονός της χρονιάς που φεύγει λοιπόν, φυσικά ο θρησκευτικός γάμος του δημοφιλούς DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστα Σπυριάδη με την εκλεκτή της καρδιάς του Λία, την Δευτέρα των Χριστουγέννων 26 Δεκεμβρίου στον καθεδρικό Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας!
-Ο Κώστας ντύθηκε γαμπρός και παντρεύτηκε και επίσημα με τις ευλογίες της εκκλησίας την αγαπημένη του Λία, αποχαιρετώντας πλέον την… εργένικη ζωή!
……
*Τον γάμο του Κώστα και της Λίας, τίμησαν πάρα πολλοί φίλοι τους και συνεργάτες από το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, όπως η Βάνα Ασικίδου, η Εύη και πολύς κόσμος!
Και φυσικά και τα φοβερά "δίδυμα" του ζευγαριού....
……
*Η αποκάυψη....Τον γαμπρό Κώστα, αποχαιρέτησαν από το club των εργένηδων οι φίλοι του, Κώστας Γαβριηλίδης και Διαμαντής λίγη ώρα πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και του ευχήθηκαν βίων ανθόσπαρτον!
……
*Τις ευχές τους έδωσαν στον Κώστα Σπυριάδη, λίγο πριν μπει στην εκκλησία για το μυστήριο του γάμου και οι συνάδελφοί του από το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, η DJ ΤΖΟ STAV, ο νταουλιστής Κώστας Τσαρμαντίδης, αλλά και η μπαργούμαν Αναστασία, που φωτογραφήθηκαν με τον φίλο και συνεργάτη τους λίγα λεπτά πριν μπει στο… club των παντρεμένων!
……
*Το νιόπαντρο ζευγάρι μετά τον γάμο δεξιώθηκε τους καλεσμένους στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» όπου ακολούθησε ένα τρικούβερτο γλέντι στο οποίο μάλιστα ο Κώστας Σπυριάδης χόρεψε και ένα εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο!
……
*Φυσικά μετά τη δεξίωση στο ΚΤΗΜΑ, ζεύγος και καλεσμένοι συνέχισαν τη διασκέδαση που αλλού;;;
-Μα στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ όπου τους υποδέχθηκε ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας που τους ετοίμασε μια αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό και διασκέδαση!
-Στη φωτογραφία ο Τάκης με το νιόπαντρο ζευγάρι τον Κώστα και την Λία!
……
*Και κλείνω με άλλο ένα ευχάριστο γεγονός που έλαβε χώρα επίσης την Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων 26 Δεκεμβρίου!
-Τον γιο τους βάπτισαν την Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στη Κύπρο η παλιά παραγωγός του ράδιο Life 921 fm Ελένη Καπώνη και ο σύζυγός της Πλούταρχος, δίνοντάς του το όνομα του Αείμνηστου Πατέρα της, Θεόδωρος.
-Τις καλύτερες ευχές μου στον μικρούλη Θοδωρή και στους γονείς να τον καμαρώσουν όπως επιθυμούν!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »