28 Δεκεμβρίου

ΟΡΓΗ ΑΠΛΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ! Ποιος έδωσε τα ονόματά μας στον Τσιλιγγίρη και μας έστειλε ευχετήρια sms χωρίς να μας ρωτήσει;

28 Δεκεμβρίου
Απίστευτος Σπύρος Τσιλιγγίρης!
«Βομβάρδισε» τα μέλη της Ν.Δ με… sms Χριστουγεννιάτικων ευχών, έρευνα στο κόμμα για το ποιος του έδωσε τις λίστες! Από τα κεντρικά ή από τη Ξάνθη;


Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τα καμώματα των Αυγενάκηδων και του Πασχάλη Αντώνη στη Ξάνθη! Τους κατήγγειλε δημόσια χθες για αντικαταστατική λειτουργία ο Κώστας Μαλάκης
Απίστευτος Σπύρος Τσιλιγγίρης! Ο γιατρός και Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης που εν μια νυκτί, -αφού ο Αλέξανδρος Κοντός τον έβγαλε πρώτο σε ψήφους στις Περιφερειακές εκλογές του 2014- αυτοχρίστηκε σε… πολιτευτή της Ν.Δ. και χωρίς να γνωρίζει κανείς τον τρόπο, αφού πήρε το αρχείο των μελών της Ν.Δ. στη Ξάνθη με τους αριθμούς των κινητών τους, στη συνέχεια τους βομβάρδισε με SMS με Χριστουγεννιάτικες ευχές!!!
Βέβαια για την… «κατάσταση» του γιατρού, υπεύθυνος δεν είναι μόνο ο ίδιος ο γιατρός, αλλά και Αυγενάκηδες με τους διορισμένους Περιφερειάρχη και Τομεάρχη του κόμματος που έρχονται στη Ξάνθη κάνοντας ταξίδια… αναψυχής, καταστρατηγώντας κάθε καταστατική και κομματική διαδικασία!
Έντονη ήταν η αντίδραση του γνωστού μαχόμενου δικηγόρου, υποψήφιου βουλευτή και πολιτευτή της Ν.Δ. Κώστα Μαλάκη χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» που μίλησε για καταστρατήγηση του καταστατικού της Ν.Δ. και των κομματικών διαδικασιών, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι, «ενώ ο ίδιος δεν τον ξέρει καν τον κύριο Σπύρο Τσιλιγγίρη, δέχτηκε… ευχετήριο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα στο Κινητό του από τον γιατρό!». Ενώ τα ίδια παράπονα του έκαναν και άλλα μέλη του κόμματος που επικοινώνησαν μάλιστα και μαζί του, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους, για το πώς οι αριθμοί τους, βρέθηκαν στα «χέρια» του συγκεκριμένου κυρίου!
Μάλιστα ο Κώστας Μαλάκης που ήταν ο πρώτος από τα επίλεκτα στελέχη της Ν.Δ. στη Ξάνθη που στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγόρησε ευθέως και τον γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη για τα φαινόμενα αυτά, όπως και τον Περιφερειάρχη του κόμματος Αντώνη Πασχάλη.
«Για τον Τσιλιγγίρη που είπατε, εγώ τον άνθρωπο κι άλλες φορές το είπα, δεν τον γνωρίζω, μάλλον η υπόσχεση που πήρε από τον Αυγενάκη έχει μεγάλη βάση, γιατί μου έστειλε και χρόνια πολλά»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ε, καλά αφού δεν σας γνωρίζει καν, πως σας έστειλε χρόνια πολλά;
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΚΗΣ: Ο κ.Τσιλιγγίρης μου έστειλε και χρόνια πολλά, άρα λοιπόν πήρε το χρίσμα καταπατώντας κάθε στοιχειώδη καταστατικά διάταξη που υπάρχει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Δεν έστειλε μόνο σε μένα, σε όλα τα μέλη του κόμματος έστειλε μήνυμα….» Πολύ συχνά μας έρχεται τον τελευταίο καιρό στη Ξάνθη ο κύριος Αυγενάκης… Τρεις φορές ήρθε στη Ξάνθη.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Του αρέσει το Κυβερνείο και το περιβάλλον του…
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΚΗΣ: Μάλλον εδώ έχει τις παρέες του…
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτός ο Αυγενάκης, με τον Αυγενάκη που στα δύσκολα χρόνια του Αντώνη Σαμαρά παράτησε το κόμμα και μετακόμισε στο κόμμα της Ντόραςκαι μετά όταν αυτό άρχισε να «μπάζει» νερά ξανάφυγε από εκεί για να επανέρθει «θριαμβευτικά» στη παράταξη… έχει καμία σχέση ο συγκεκριμένος κύριος;
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΚΗΣ: Ο ίδιος είναι…
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δηλαδή η Νέα Δημοκρατία επιβραβεύει πλέον όλους τους αποστάτες, όλους όσους φεύγουν, την πολεμάνε και επιστρέφουν…; Και όχι μόνο τους νομιμοποιεί αλλά τους καταδεικνύει και στο κόμμα; Τους επιβραβεύει δηλαδή κι από πάνω και τους κάνει γενικούς γραμματείς…;
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΚΗΣ: Όπως τα είπατε κ.Παπαδόπουλε… Ποιοι είναι αυτοί οι ξένοι που διόρισε το κόμμα στη Ξάνθη σαν Περιφερειάρχες και τομεάρχες; Να πάει στο Βόλο να δώσει υποψηφιότητα ο κύριος Πασχάλης, που είναι γαμπρός στη Ξάνθη….
Και κατέληξε ο Κώστας Μαλάκης:
«Εγώ ήμουν ο πρώτος που στήριξα στις εσωκομματικές εκλογές τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και θα του τα πω όλα αυτά όταν συναντηθούμε… Διότι ζημιώνουν μόνο την παράταξη και τον ίδιο… Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν έκανα αυτό που έκαναν οι υπόλοιποι… Να πάρω από πίσω και να τρέχω κι εγώ όπως ορισμένοι άλλοι και να φωτογραφίζομαι με τον κύριο Μητσοτάκη. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα για ένα κόμμα που ισχυρίζεται ότι θα τα αλλάξει όλα…» κατέληξε ο πολιτευτής της Ν.Δ. υπογραμμίζοντας με νόημα:
»Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος όποτε κι αν γίνουν εκλογές…Στις δημοσκοπήσεις που γίνονταν αν προσέξατε, υπάρχει ένα ποσοστό 34% αναποφάσιστων…
ΟΡΓΗ ΑΠΛΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ SMS ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ!
Στο μεταξύ έντονη ήταν η αντίδραση  δεκάδων άλλων Νεοδημοκρατών που πήραν στα κινητά τους το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του αυτοχρισθέντος πολιτευτή της Ν.Δ.
«Ποιος έδωσε τα ονόματά και τα κινητά μας στον κύριο Τσιλιγγίρη και
μας έστειλε ευχετήρια sms χωρίς να μας ρωτήσει και χωρίς να μας γνωρίζει; Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα; Ποιοι ευθύνονται σε αυτό; Τα κεντρικά του κόμματος; Ο κύριος Αυγενάκης; Ή τοπικά η ΝΟΔΕ και ο Περιφερειάρχης Αντώνης Πασχάλης;»
Ήταν τα ερωτήματα όλων…
-Ποιος θα μας απαντήσει;


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »