*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα στο ΚΤΗΜΑ..

20 Δεκεμβρίου
*Με άλλο ένα ρεβεγιόν ξεκινάω σήμερα τη στήλη!
-Συγκεκριμένα, η Ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» διοργανώνει και αυτή ένα καταπληκτικό ρεβεγιόν αυτό το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων με εορταστικό μενού και ζωντανή ορχήστρα!
-Η έναρξη θα γίνει στις 8:30 το βράδυ ενώ το κόστος για το μενού είναι 20 ευρώ κατ’ άτομο και 15 ευρώ για τα παιδάκια!
……

*Η είδηση που βγαίνει στο… Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»;;;
-Μα η αντικατάσταση της εκρηκτικής τραγουδίστριας, (φοιτήτρια απ’ την Κομοτηνή), Σίλιας Λιώγα από την δική μας ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια (μητέρα και σύζυγο), Γεωργία Ταστσόγλου!
-Μαζί με την Γεωργία και το υπόλοιπο καλλιτεχνικό σχήμα στο ΚΤΗΜΑ με Αντώνη Χειμωνίδη, Φίλιππο Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 25410 21010 στον Τάσο Κουμουλίδη!
……

*Τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ στο εκπληκτικό ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, όπου η νεολαία κατέκλεισε το δημοφιλές καφέ – μπάρ της Ξάνθης για τον απλούστατο λόγο…
-Ο Σάκης Βέρος, γνωστός από παλιά στην Ξάνθη, τους πρόσφερε μια εκπληκτική live μουσική βραδιά και έγινε χαμός!!!
……

*Φυσικά από την βραδιά με τον Σάκη Βέρο την Κυριακή στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, δεν ήταν δυνατός να λείψει και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Γεωργιάδης ο οποίος δηλώνει φανατικός θαυμαστής του νεαρού τραγουδιστή!
-Στη φωτογραφία ο Δημήτρης μαζί με τον Σάκη αλλά και τον… Ξανθιώτη «μάνατζερ τραγουδιστών» και «μοντέλο», Μουφίτ Ραμαντάνογλου ο οποίος βρέθηκε στην Ξάνθη μόνος και χωρίς συνοδεία!
……

*Μια ευχάριστη και επιτυχημένη μουσική live βραδιά με έντεχνη μουσική και τραγούδια, παρουσίασαν το βράδυ της Κυριακής στο «MODUS VIVEDI» της Χρυσούπολης οι Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου και «κουμπάρος» τους Αντώνης Χειμωνίδης που τους συνόδευε στα μουσικά ταξίδια τους με το πιάνο του!
-Και οι τρείς ήταν υπέροχη και καταχειροκροτήθηκαν από τους Χρυσουπολίτες για τη μαγική βραδιά που τους χάρισαν!
……

*Νέο αμόρε για τον γνωστό «ζεν πρεμιέ» και (πρώην ???) ραδιοφωνικό παραγωγό Χαράλαμπο Κυρκούση ο οποίος αναρτά στο Facebook φωτογραφίες με την… αφεντιά του αγκαλιά με αιθέρια ύπαρξη υπό το βλέμμα του κολλητού του Γιώργου Καρυπίδη;;;
-Μήπως η «νεαρά» δεσποινίδα είναι ο λόγος που ο Χαράλαμπος παράτησε στα «κρύα του λουτρού» τους ακροατές του και σταμάτησε την εκπομπή του στο Radio Life;;;
-Εγώ αυτό υποψιάζομαι!
……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με το CITY Live το οποίο το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων και την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου ανήμερα Χριστούγεννα σας περιμένει να γιορτάσετε με τους Γιώργο Κουμουλίδη & Έλενα Τάτση!

Μαζί τους τα σταθερά αστέρια του μαγαζιού: Αυγή Τριανταφυλλίδου - Ουμίτ Κράλ -  Δημήτρης Χριστοδουλάκης και η Ξένια! Στο μπουζούκι ο Στέλιος Κολοβός. Στο ποντιακό πρόγραμμα: Στέφανος Κωνσταντινίδης & Δημήτρης Κυριακίδης.  Τιμή εισόδου 10 ευρώ με ποτό. Ρεζερβέ: 6937180069. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »