*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Στο νέο Δ.Σ. της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ η Μαρία Τσιακίρογλου! Νέος Πρόεδρος ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

22 Δεκεμβρίου
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ
Τον είχαμε για Πασόκο… «Ερωτοτροπούσε» πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσφατα εναγκαλίζεται με την… ΝΔ! Αφερίμ φίλε μου… Ο λόγος για τον Σωτήρη Τσιακίρογλου και την εμπλοκή του με τα λεγόμενα «κοινά» είτε αυτά αφορούν όργανα και φορείς (ΟΕΒΕΞ, ΕΒΕ, ΓΣΕΒΕ κλπ), είτε αυτά αφορούν την αυτοδιοικητική και την κεντρική πολιτική σκηνή. Σε ότι αφορά για την συμπαθέστατη κόρη του και τις φήμες που την φέρνουν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ… μπορεί να το δούμε κι αυτό!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Εδώ μπορεί σε λίγο να δούμε υποψήφιο βουλευτή με τη Ν.Δ τον… Φανουράκη ή τον Σπύρο τον Τσιλιγγίρη που έτρεχε στις δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014 για τον Χατζηευαγγέλου και το δημοτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ…
……………….

Για να διαπιστώσετε πάντως πόσο σοβαρό γραμματέα διαθέτει πλέον το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, θα σας διηγηθώ κι ένα αυθεντικό…
-Χωρίς να έχει καν δρομολογηθεί κάποια κομματική διαδικασία, ο Αυγενάκης το περασμένο Σάββατο στο καφέ του Εμπορικού Κέντρου, αγκάλιαζε τον «αυτοχρισθέντα» πολιτευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη και είπε στον φωτογράφο που με εντολές γιατρού τους αποθανάτιζε…
-Βάλτε λεζάντα…«έκλεισε»!
 «Έκλεισε» σαν υποψήφιος βουλευτής Λευτέρη μου, ή… «έκλεισε» τραπέζι στο Κυβερνείο για την επόμενη φορά!;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
Τα καταστατικά του κόμματος προφανώς και οι κομματικές διαδικασίες της Ν.Δ ισχύουν για όλους… πλην του γραμματέα και του Αντώνη Πασχάλη!
Σεμνά &Ταπεινά
*Μπορεί να μην είναι βουλευτής ο Αλέξανδρος Κοντός εξ’ αιτίας του Νόμου Παυλόπουλου, αλλά η πρωτοβουλία του για το Ερευνητικό πρόγραμμα που χρηματοδοτεί η εταιρεία «Japan Tobacco International Hellas Α.Ε.Β.Ε,» για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων της Ορεινής περιοχής του Εχίνου, είχε ιδιαίτερα θετική απήχηση για όλους τους κατοίκους, ενώ μόνο τυχαία δεν ήταν τα θερμά εγκώμια του νυν Δήμαρχου Μύκης Καπζά Τζεμήλ για τον πρώην Υπουργό!
-Αφού είναι κάτι που για πρώτη φορά γίνεται για την Ορεινή περιοχή και όπως επεσήμανε κι ο Δήμαρχος, μπορεί να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα τόσο με το θέμα της ύδρευσης, όσο και με το θέμα της άρδευσης…
……
*Τώρα να ρωτήσω ποιο ήταν το μέχρι σήμερα έργο μειονοτικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ για την μειονότητα και την Ορεινή περιοχή;
-Μα θα με… παραπέμψει πάλι στις… φωτογραφίες του πολυτελούς κινητού του με τη μεγάλη οθόνη και τους… Χρυσαυγίτες!
-Καλό «άλλοθι» να μην κάνεις τίποτα για τους πολίτες και τον τόπο… και να κάνεις στην ουσία «αβάντα» τους Χρυσαυγίτες για να κόβουν ψήφους στη Ν.Δ. από την δεξιά!
………………
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!
150.000 ευρώ για την επαναλειτουργία του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής
Η προγραμματική σύμβαση πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Αναπτυξιακής Ροδόπης, διάρκειας 21 μηνών, αφορά στην ανάδειξη, λειτουργία, αξιοποίηση και συντήρηση του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Κομοτηνής (Μεγάρου Μουσικής) έως τη σύσταση του Οργανισμού Λειτουργίας του, καθώς και τις διαδικασίες σύστασής του, έλαβε την έγκριση στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αν. Μακεδονίας και Θράκης το βράδυ της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 150.000 ευρώ, εκ των οποίων 50.000 ευρώ θα δοθούν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και 100.000 ευρώ από την Περιφέρεια.
…………
Στο νέο Δ.Σ. της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ η Μαρία Τσιακίρογλου! Νέος Πρόεδρος ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.
Προοδεύει συνεχώς η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαρία Τσιακίρογλου, αφού με χθεσινή απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, τοποθετήθηκε και στο νέο Δ.Σ. της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΜΘ ως μέλος!!! Ποια είναι τα άλλα μέλη;
Σημειώστε λοιπόν:
Πρόεδρος: Ιωσηφίδης Αλέξανδρος-Περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας
Μέλη:
1. Τσιακίρογλου Μαρία Μέλος ΟΕΒΕ Ξάνθης.
2. Λυπηρίδης Γεώργιος πολιτικός μηχανικός από Ξάνθη.
3. Γρανάς Αρχέλαος, Περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Φώτη Καραλίδη.
4. Τσουρουκίδης Ανέστης, Αντιδήμαρχος Καβάλας μέλος ΠΕΔ
5. Πολάτογλου Σάββας, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας με την «Περιφερειακή Αναγέννηση».
6. Δέμπας Μάρκος, αντιπρόεδρος ΕΒΕ Καβάλας.
(σ.σ. Ούτε δηλαδή Μαρκόπουλος, ούτε Γάκης, ούτε και Εξακουστός ή ο ημέτερος Γιάννης Μπούτος…!) 
………….
ΚΑΠΖΑ ΤΖΕΜΗΛ: Πολύ ευχάριστη σήμερα η μέρα για τον Δήμο Μύκης!
«Σήμερα είναι μια πολύ ευχάριστη ήμερα για τον Δήμο Μύκης, αυτή η πολύ όμορφη συνεργασία ,που ευελπιστώ ότι θα έχει και μέλλον και στη συνέχεια...»!
Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την Τρίτη στη Πρυτανεία του ΔΠΘ τις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά  Τζεμήλ, ευχαριστώντας  την Japan Tobacco για την χρηματοδότηση, το ΔΠΘ και κυρίως τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό και την ΣΕΚΕ ευχαριστώντας για την συνεργασία τους και την υποστήριξη στην καπνοκαλλιέργεια του Μπασμά όλα αυτά τα χρόνια και που είναι το βασικό εισόδημα των κατοίκων της ορεινής περιοχής Ξάνθης.
Τόνισε μάλιστα ότι η καλλιεργήσιμη έκταση στο δήμο Μύκης είναι μόνο το 25 % της συνολικής έκτασης ελλείψει νερού, ωστόσο με την συνεργασία αυτή και την πρώτη φάση της μελέτης να βελτιωθεί η κατάσταση με την ένταξη του έργου σε ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.
Μάλιστα ο Δήμαρχος Μύκης επισήμανε ότι εκτός από την άρδευση ο δήμος Μύκης έχει μεγάλο πρόβλημα και με την ύδρευση για την όποια έχει ετοιμάσει ο δήμος επίσης μια μελέτη που αναμένεται να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα και να δώσει μια λύση .
Από την πλευρά της Πέγκυ Δορίζα διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών της εταιρείας Japan Tobacco τόνισε ,ότι η πρώτη αυτή συνεργασία θα έχει μέλλον από την πλευρά της εταιρίας, για να σχολιάσει με νόημα ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός, ως εκπρόσωπος της ΣΕΚΕ τονίζοντας ότι σε εποχές κρίσης οι σύμπραξη του δημόσιου με ιδιώτες είναι ο δρόμος για την ανάπτυξη της περιοχής!
.....
Η λεζάντα της ημέρας

«Έφαγε» τον Μαρκόπουλο από την Εργοανάπτυξη ο Μέτιος, έφαγε και τον…κουμπάρο του μαζί με τον ημέτερο Μπούτο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »