*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Δεκεμβρίου

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΤΣΙΜΠΑΝ» ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ! Με τζιπ του Δήμου Ιάσμου ο Δήμαρχος Καδή Ισμέτ μετέφερε στο σχολείο εκτός… Δήμου το παιδί του!

22 Δεκεμβρίου
Δηλαδή ο Δήμος Ιάσμου πληρώνει και τις… προσωπικές υποθέσεις του κυρίου Καδή Ισμέτ; !

Το φαινόμενο είναι σύνηθες βέβαια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση… Και στους δικούς μας Δήμους, έχουν εντοπιστεί παρόμοια φαινόμενα…
Ωστόσο αυτήν την φορά Εισαγγελείς και Αρχές αποφάσισαν να δράσουν συντονισμένα και ήδη «τσίμπησαν» τον πρώτο Δήμαρχο που εντόπισαν μάλιστα και εν ώρα… λειτουργίας και κατά τα φαινόμενα θα υπάρχει και συνέχεια…
Αναφερόμαστε στην «περιπέτεια» του Δημάρχου Ιάσμου Καδή Ισμέτ που οδηγούσε για… προσωπικές υποθέσεις σαν να ήταν δηλαδή ΙΧ του, αυτοκίνητο του Δήμου Ιάσμου… εκτός Δήμου μεταφέροντας το παιδί του στο σχολείο και συνελήφθη επ’ αυτοφόρω!
Πιο αναλυτικά:
Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ προκειμένου να απολογηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης για κακή χρήση υπηρεσιακού οχήματος.
Ο κ. Καδή Ισμέτ συνελήφθη στην Κομοτηνή από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας καθώς οδηγούσε υπηρεσιακό jeep (με κρατικές πινακίδες) του Δήμου Ιάσμου, εκτός των ορίων του Δήμου Ιάσμου! 
Η σύλληψη του δημάρχου πραγματοποιήθηκε ύστερα από καταγγελίες που έγιναν στην Εισαγγελία από αγανακτισμένους κατοίκους του Ιάσμου οι οποίοι εδώ και καιρό βλέπουν τον δήμαρχο να χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό όχημα για προσωπικές του μετακινήσεις ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνδρες της Ασφάλειας συλλάβανε τον δήμαρχο αφού αυτός μετέφερε με το jeep τα παιδιά του στο σχολείο.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι για τη χρήση του υπηρεσιακού οχήματος έχει την απαιτούμενη άδεια από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης όμως η άδεια αυτή αφορά την χρησιμοποίηση του αυτοκινήτου μόνο εντός των ορίων του Δήμου και με την προϋπόθεση ο μοναδικός επιβάτης σε αυτό να είναι ο δήμαρχος.

Μετά τη σύλληψη του ο κ. Καδή Ισμέτ οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την Πέμπτη 22 του μηνός και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »