*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Νοεμβρίου

SHAMPOO Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΒΔΗΡΩΝ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΨΕ ΣΕ… ΦΥΓΗ ΤΡΕΙΣ ΠΑΣΟΚους ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΒΔΗΡΩΝ!

19 Νοεμβρίου

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως… προκαλεί και τη νοημοσύνη όλων όσων είδαν το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων από το Xanthi channel

*Γράφει ο Πάνος Παπαδόπουλος
Με τίτλο, «Ποιος φοβάται τον Νίκο Χατζόπουλο και την Νέα Δημοκρατία; Γιατί το μισό ΠαΣΟΚ έφυγε άρον - άρον από το Δημοτικό Συμβούλιο των Αβδήρων;», ο πρώην υμνητής των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, του κυρίου Τσολακίδη και του Γιώργου Σίσκου,  Σταύρος Καρυπίδης που πρόσφατα «ανακάλυψε» ξανά τις… γαλάζιες ρίζες του κι έχει ωστόσο μηνυθεί από τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο για χυδαιότητες σε βάρος του, επιχείρησε να εμφανίσει τον νυν Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκο Χατζόπουλο -από τον οποίο συνεχίζει και παίρνει απευθείας αναθέσεις όπως επί Σίσκου-ΠΑΣΟΚ- να έχει τρέψει σε φυγή τρεις… ΠΑΣΟΚους του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων από την συνεδρίαση της Δευτέρας 14/11/2016!!
“Πλήρης διαστρέβλωση από τους ΠαΣΟΚους στα όσα λέχθηκαν το απόγεμα της Δευτέρας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων όπου ο Νίκος Χατζόπουλος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων στην ουσία αποδόμησε Τσολακίδη και Σίσκο και μάλιστα ανάγκασε και την μισή παράταξη του Τσολακίδη να αποχωρίσει από την αίθουσα!!!!” έγραψε ο ευεργετηθείς από τους Τσολακίδη - Σίσκο, Σταύρος Καρυπίδης, ο άνθρωπος δηλαδή που στην προηγούμενη 4ετία λιβάνιζε καθημερινά τους… ΠΑΣΟΚους που τώρα κατηγορεί, μόνο και μόνο για να συνεχίσει να είναι «χορηγός» του η ΔΕΥΑ Αβδήρων!!! Κι όλα αυτά, ενώ ο ίδιος, ήταν ΑΠΩΝ από τη συνεδρίαση!
Η καθαρή απάντησή του «Μ»:
Είναι πράγματι αφελής και αστεία η λογική του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκου Χατζόπουλου να εμφανίσει εαυτόν ότι.... έτρεψε σε φυγή  τρεις ΠΑΣΟΚους από το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων της Δευτέρας μέσα από Μέσον στο οποίο είναι χορηγός!!!
1. Ο Γιώργος Σίσκος αποχώρησε γιατί δεν του έδινε το λόγο ο Πρόεδρος Σπύρος Γαλανόπουλος...
2. Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος που είναι ΝΔ κι όχι ΠΑΣΟΚ, αποχώρησε γιατί ο Κώστας Αντωνιάδης χαρακτήρισε το δημοτικό συμβούλιο επιθεώρηση αλα... Δελφινάριο!
3. Ο Βασίλης Τσολακίδης αποχώρησε γιατί ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης επέμενε ενώ είχε ανακληθεί το θέμα των αναδασμών, να κάνει τοποθέτηση για τους... αναδασμούς!
4. Πράγματι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος έτρεψε σε φυγή δημοτικό σύμβουλο των Αβδήρων, αυτός όμως ήταν ο... εαυτός του! Διότι κι αυτός μετά την "αγόρευσή" του, αποχώρησε από τη συνεδρίαση... προφανώς γιατί ακόμη δεν μπορεί να συνέρθει από το πατατράκ της Αποκεντρωμένης που ακύρωσε την αύξηση 150% που επιχείρησε να νομιμοποιήσει, για τους κατοίκους της παραλίας με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων. Αντί λοιπόν να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ γιατί η απόφαση της Αποκεντρωμένης τον εξέθεσε ανεπανάληπτα, δυστυχώς «αγκιστρωμένος» στην υψηλή αντιμισθία του, καταφεύγει σε ύβρεις για να διατηρηθεί στην ουσία
5. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων αποχώρησε επίσης έντρομος και τρομαγμένος, διότι ο Τσολακίδης ευθέως τον κατηγόρησε ότι μπορεί να στερεί και να κόβει το νερό ακόμη και απο λογαριασμούς φτωχών νοικοκυριών, δεν κόβει όμως νερά στα Άβδηρα...! (σ.σ. Για ψηφοθηρικούς λόγους φυσικά... αφού στους Αβδηρίτες οφείλει την εκλογή του)

6. Οι "γλύφτες" του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων μας αφήνουν αδιάφορους και τους παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών....αν όμως ο κ. Χατζόπουλος έχει διαφορετική άποψη, δυστυχώς γι' αυτόν υπάρχει και το βίντεο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές! Ότι δηλαδή έτρεψε σε φυγή μόνο τον... εαυτό του! Με εικόνα και ήχο... Κι όχι με αβανταδόρους ή υποβολείς!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »