*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Τους έκανε....λιώμα η φοβερή Tzo Stav

19 Νοεμβρίου
*Βραδιά «ΛΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ!!! ΚΡΙΣΗ ??? KYTTARO ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!!!» είχε την Πέμπτη το βράδυ το ΚΥΤΤΑΡΟ και ο δημοφιλής DJ του Ελληνάδικου σε ένα μικρό διάλειμμα που έκανε την ώρα που τον αντικατέστησε η TZO STAV, είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί λίγο πίνοντας το ποτό του με τη σύζυγό του Λία και τη φίλη τους Αφροδίτη!
……
*Εντωμεταξύ σήμερα Σάββατο στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ διοργανώνεται άλλη μια βραδιά «νταουλιού» με τον ταλαντούχο νεαρό Πόντιο Νταουλιστή, Κώστα Τσαρμαντίδη και DJ τον Κώστα και την ΤΖΟ!
-Ο Τσαρμαντίδης, άξιος αντικαταστάτης της Ευαγγελίας, κάθε Σάββατο ξεσηκώνει όλο τον κόσμο και δημιουργεί μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 6982 323540!
……
*Για τριήμερο στη Θάσο αναχώρησαν χθες ο νεαρός Ξανθιώτης μουσικοσυνθέτης Αντώνης Χειμωνίδης και η αγαπημένη του Γιώτα!
-Το νεαρό ζευγάρι προτίμησε να περάσει ένα ήσυχο τριήμερο στο γειτονικό νησί παρά να πάει σήμερα στην Ελευθερούπολη για να δεί από κοντά τον κουμπάρο τους Γιώργο Κουμουλίδη σε ένα ακόμη Live του!
……
*Άλλο ένα super event αύριο Κυριακή στο αγαπημένο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!
-Καλεσμένος του ιστορικού καφέ - μπαρ θα είναι ο ταλαντούχος τραγουδιστής Θάνος Τζάνης.
-Γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Dream Show» που αγαπήθηκε για την υπέροχη φωνή και ερμηνεία του, έρχεται στον πολυχώρο Κυβερνείο για ένα αξέχαστο βράδυ με παλιές και ολοκαίνουργιες επιτυχίες του!
Έναρξη στις 22.30. Ρεζερβέ: 6934607201.
……
*Αντί για το καθιερωμένο κουίζ της στήλης, με αφορμή το προηγούμενο σχόλιο για το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, σήμερα θα σας μεταφέρω ένα ερώτημα που μου έκαναν πολλοί αναγνώστες…
-Με ρώτησαν λοιπόν αναγνώστες αλλά και θαυμαστές της Ελπίδας Γεωργίου…
-Μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ελπίδα και την ομάδα «GREECE μαδιάμ» και τα… «τσούγκρισαν», η πρώτη εμφανίζεται φέτος στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, έστω και ως… πελάτισσα για διασκέδαση; Ή έριξε μαύρη πέτρα πίσω της;;;
-Επειδή εγώ δεν γνωρίζω για να απαντήσω, μεταβιβάζω το ερώτημα στην… άμεσα ενδιαφερόμενη για να δώσει έστω μια λιτή απάντηση στους θαυμαστές της που την… «ψάχνουν» εναγωνίως!

*Πρωτότυπος ήχος super δώρα και μεγάλη δόση τρέλας και χορού είναι κάποια από τα στοιχεία που θα συναντήσετε στο πάρτι της URBAN MADNESS «DROPE CROWN» που θα διοργανώνεται κάθε Τρίτη στις 23.00 στο «DE NOVO cafe- bar! Ακούστε υπέροχη TRAP/RAP/R'n'B μουσική από τον Dj Hλία Ευθυμίου και πολλές -πολλές εκπλήξεις!
΄....
*Απίστευτο....Η Ελβίνα Μαλκότς με την αδελφή της έκαναν fb στην Σιμόνα, το υπέροχο σκυλάκι τους! Το οποίο φυσικά κάνει συνεχώς like στις αδελφές!
Δηλαδή με απλά λόγια, Ελβίνα κερνάει και Μακότσ πίνει!  

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »