*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Νοεμβρίου

SEE THROUGH Μόνο ο Ν. Τσαλικίδης υποψήφιος, δεν αποτολμούν να κατεβάσουν υποψηφιότητα οι μειονοτικοί...

10 Νοεμβρίου
Άκουσον!

Άκουσον!

*Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η απομυθοποίηση… Ακόμη δεν πρόλαβε να αναλάβει ο νέος  Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος και οι πρώτες κινήσεις στις οποίες προέβη, ήταν οι παρακάτω:
1. Κατόπιν εντολής του γραφείου Μητσοτάκη, όχι μόνο προσκλήθηκαν στον αγιασμό - φιέστα που τέλεσε για την εκλογή του, οι δυο διορισμένοι Μουφτήδες Ξάνθης και Ροδόπης, αλλά και βγήκε και… αναμνηστική φωτογραφία μαζί τους, φωτογραριζόμενος να τους κρατάει μάλιστα από το χέρι και τους δύο!
-Μετέ πες αλεύρι, ο Μέτιος σε γυρεύει…!
……
*Είναι φανερό βέβαια ότι ο νέος Περιφερειάρχης ήδη λειτουργεί υπό τις εντολές του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον οποίο και οφείλει την εκλογή του!
-Δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθει διευθυντής του και ο γνωστός κ.Νέζης!
……
*Ρωτάω ευθέως τον Περιφερειάρχη της Ν.Δ. Αντώνη Πασχάλη, ποιος του είπε ότι ο Κοντός δεν θα θέσει υποψηφιότητα αλλά θα δώσει… δαχτυλίδι κι έσπευσε την επομένη όχι μόνο να το διαδώσει, αλλά και να πει στον πολιτευτή και δικηγόρο Κώστα Μαλάκη ότι… ξέρει και ποιόν προορίζει για διάδοχό του;
-Για πέστο και σε μας κύριε Πασχάλη να το μάθουμε… διότι εμείς πιστεύουμε ότι όλα αυτά που διαδίδεις, είναι σενάρια δικά σου! Για να αποδείξεις ότι έχεις «ρόλο»…
Περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε…
……
*Κι ένα ερώτημα στους Βώβους. Με ποια ιδιότητα εμφανίστηκαν στον αγιασμό του Μέτιου μαζί με τον Κώστα Παπαβραμίδη;
-Των υποστηριχτών του; Των φίλων του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη; Ή των αποσταλμένων του κυρίου Νέζη;
………….
28χρονος αποπειράθηκε να κλέψει μοτοσικλέτα φυλασσόμενη στην Αστυνομία Αλεξανδρούπολης
Συνελήφθη την Τρίτη 8-11-2016 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, 28χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία ήταν φυλασσόμενη από αστυνομική υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
………….
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου οι εκλογές για τη θέση του νέου Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης, υποψήφιος μόνο ο Νίκος Τσαλικίδης!
Όπως μας ενημέρωσε το γραφείο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου της πολυπληθέστερης ΠΕ κ. Κωνσταντίνου Εξακουστού, θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή  13 Νοεμβρίου  2016 και ώρα  12:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ»,  στον 1ο όροφο  του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στην Κομοτηνή (πρώην Νομαρχία Ροδόπης), που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 1.
Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιος για Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης είναι μόνο ο Περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, καθώς κανείς εκ των υπολοίπων 6 μειονοτικών Περιφερειακών συμβούλων αποτόλμησε τελικά να βάλει υποψηφιότητα.
………..
Τεχνικό πρόβλημα στη «Διαύγεια» – Τι γίνεται με τη δημοσίευση αποφάσεων
Τεχνικό πρόβλημα στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», δεν επιτρέπει την εμφάνιση του συνόλου των αναρτημένων πράξεων, με τη δυνατότητα αναζήτησης/εμφάνισης πράξεων να έχει προσωρινά απενεργοποιηθεί.
Για το θέμα, το Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης βεβαιώνει ότι,
–Η παραπάνω δυσχέρεια, η οποία ήδη αντιμετωπίζεται, δεν μεταβάλλει τη δυνατότητα των φορέων να αναρτούν πράξεις στο σύστημα και επιπλέον δεν επηρέασε τις ήδη αναρτημένες πράξεις.
–Το σύνολο των αναρτημένων πράξεων θα επανεμφανίζεται σταδιακά στο σύστημα.
«Εξυπακούεται ότι τα παραπάνω δεν επηρεάζουν κατά κανένα τρόπο την ισχύ/εκτελεστότητα των αναρτημένων στο σύστημα πράξεων», επισημαίνει το Υπουργείο.
…………….
Συνελήφθη ο πρώην αρχιμανδρίτης Αλεξανδρούπολης μετά από ένταλμα του Εισαγγελέα Ξάνθης.
Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, στην Ν. Χιλή Αλεξανδρούπολης, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, κατόπιν εντάλματος το οποίο εξέδωσε ο εισαγγελέας Ξάνθης, ο πρώην αρχιμανδρίτης Ι. Καρασακαλίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης μέχρις ότου να μεταφερθεί στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί είναι η μη καταβολή των εξαγοράσιμων ποινών που είχε καταδικαστεί, πόσο το οποίο αγγίζει τα  50.000 ευρώ, στις μηνύσεις του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμου.
Να θυμίσουμε πως ο πρώην Αρχιμαδρίτης είχε κριθεί ένοχος, τον περασμένο Ιούλιο, από το Δικαστήριο Αλεξανδρούπολης, χωρίς ελαφρυντικά, για τις κατ' εξακολούθηση συκοφαντικές δυσφημίσεις του σε βάρος του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμου και καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 4,5 ετών χωρίς αναστολή, εξαγοράσιμη, και επιπλέον με διετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων καθώς και με διετή απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Τέλος να σημειωθεί πως το ένταλμα σύλληψης του εξέδωσε ο εισαγγελέας Ξάνθης μιας και στη Ξάνθη είναι δηλωμένη η μόνιμη κατοικία  του πρώην Αρχιμανδρίτη. Αμέσως μετά την σύλληψή του πάντως ο πρώην Αρχιμανδρίτης οδηγήθηκε στις φυλακές Κομοτηνής, αφού δεν είχε 50.000 ευρώ να εξαγοράσει τις ποινές του.
……………
Δήμαρχος κάλεσε αστυνομία &ΣΔΟΕ για στημένο διαγωνισμό στο δήμο του
Την Αστυνομία και τo Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κάλεσε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος καταγγέλλοντας ότι εργολάβοι επιχείρησαν να στήσουν δημοπρασία!
Σύμφωνα με όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Βασιλόπουλος: «Σήμερα στις 10 υπήρχε δημοπρασία για ανακατασκευή πεζοδρομίων στο Δήμο ύψους 300.000 ευρώ. Το γνωστό κύκλωμα των εργολάβων είχε μαζευτεί από το πρωί για να στήσει το γνωστό κόλπο. Να μοιράσει επιταγές σε κάποιους για να φύγουν και μετά κλήρωση για να κατατεθούν 5 συμφωνημένες και πολύ χαμηλές προσφορές. Όλα αυτά στις πλάτες και κυρίως με τα λεφτά του λαού της πόλης μας», επισήμανε.
Και πρόσθεσε: «Σύσσωμη η δημοτική αρχή ήμασταν εκεί από νωρίς το πρωί. Ενημερώσαμε την αστυνομία και τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος και διαμηνυσαμε στους εργολάβους ότι αν δούμε χαρτάκια, κληρώσεις μεταξύ τους και άλλες ύποπτες κινήσεις θα ζητούσαμε την αυτόφωρή τους δίωξη. Τελικά; Ανέβηκαν οι περισσότεροι, κατέθεσαν προσφορά και ο διαγωνισμός κατέληξε σε κάποιον που κατέθεσε 57%», κατέληξε.
*Η φωτo που ανέβασε ο κ. Βασιλόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook
……………
Παραμένει μέρος του στρατού στην Θάσο -Το επόμενο χρονικό διάστημα τα έργα στο φράγμα Μαριών
Με τον αρχηγό του Γενικού επιτελείου Στρατού συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ προκειμένου να ενημερωθεί για την παραμονή των μηχανημάτων του στρατού στην Θάσο μέχρι την ολοκληρωτική αποκατάσταση των καταστροφών από τις πρόσφατες πυρκαγιές.
Ο κ. Χατζηεμμανουήλ όπως δήλωσε υπάρχει πολύ καλή συνεργασία μεταξύ δήμου και στρατού ενώ είπε πως θα παραμείνει ένα μέρος των μηχανημάτων και πως το επόμενο διάστημα θα σταλθεί έμπειρος αξιωματικός ώστε να ξεκινήσει το έργο στο φράγμα των Μαριών.
.....
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Στον Αχμέτ Μετέ με… αγάπη!
(Ο νέος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ.Μέτιος απάντησε με μια φωτογραφία στον Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Μετέ)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »