*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Καραόκε τραγούδησε ο Άκης Μακρίδης στο ΚΥΤΤΑΡΟ κι έγινε...χαμός!

10 Νοεμβρίου
*Καραόκε βραδιά είχε την περασμένη Τρίτη το βράδυ και το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ όπου οι θαμώνες του δοκίμασαν τις φωνητικές τους ικανότητες με τη μουσική που έπαιζε ο DJ, Κώστας Σπυριάδης!
-Έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν στο Ελληνάδικο εμφανίστηκε ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του αλλά και στιχουργό του Μαρία και πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε άριστα μερικά τραγούδια, αφήνοντας «άφωνους» και «κομπλάροντας» τους υπόλοιπους επίδοξους τραγουδιστές!
……
*Άλλη μια βραδιά με πιατοπόλεμο και λουλουδοπόλεμο διοργανώνει αύριο Παρασκευή το ΚΥΤΤΑΡΟ, υποσχόμενο μια αξέχαστη βραδιά θυμίζοντας εποχές μπουζουξίδικων!
-Σήμερα στα decks του Ελληνάδικου θα είναι και οι δυο DJ του, Κώστας Σπυριάδης και TZO STAV, έτοιμοι να δημιουργήσουν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα!
-Κλείστε από σήμερα ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6982 323540!
……
*Τον «μάτιασαν» τελικά τον δημοφιλή τουμπερλεκίστα Μάκη Αρίφογλου και από χθες τον ταλαιπωρεί μια ίωση η οποία τον καθήλωσε στο κρεβάτι και είναι αμφίβολο αν θα μπορεί να παίξει το… τουμπερλέκι του στο «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» της Αθήνας για να συνοδέψει Νατάσσα Θεοδωρίδου και Χρήστο Μενιδιάτη!
-Ο Μάκης κάνει αγώνα δρόμου με αντιβιοτικά και… «γιατροσόφια» ώστε να μπορέσει να αναρρώσει και να εμφανιστεί στο «ΦΩΤΑΕΡΙΟ»!
-Ποια να τον… μάτιασε άρραγε; Σκεφτόμουν χθες μέχρι την «Αυγή» που ξημέρωσε και ο νους μου πήγε σε κάποια…
-«Σκόρδα» Μάκη και άλλο κακό να μη σε βρεί!
……
Αυτό το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, το βράδυ, το cafe εστιατόριο «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» ξεκινάει τα μελωδικά του ταξίδια!!
-Απολαύστε γεύσεις, θέα, αρώματα και μουσικές, σε ένα περιβάλλον, που το ανανεώθηκε για εσας, που τιμάτε την ΞΑΝΘΙΠΠΗ όλα αυτά τα χρόνια με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, ώστε να βρίσκεται πάντα την 1η θέση στην καρδιά και την προτίμηση σας, για την έξοδο σας!!
-Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 25410 23627.
.....
*Δεν χώρισε με την αρραβωνιστικιά του ο δημοφιλής πρώην παραγωγός του ραδιοφώνου Μίμης Μουρτζόπουλος, όπως διαδόθηκε ευρέως...
Το κορίτσι είναι κανονικά στη Ξάνθη  και φυσικά περιμένει πως και πως τον...γάμο!
-Να το πάρεις το κορίτσι Μίμη, γιατί πολύ το καθυστέρησες ήδη...
....
*Άλλη μια υπέροχη μουσική βραδιά διοργανώνει και αυτό το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το CITY live, αυτή τη φορά με την εκπληκτική Έλενα Τάτση αλλά και με τα υπόλοιπα τέσσερα αστέρια και φωνάρες, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Δημήτρη Χριστοδουλάκη, Ξένια και Ουμίτ Κράλ!
-Φυσικά μαζί τους και η ορχήστρα του μαγαζιού με επικεφαλής τον μαέστρο Μάριο Κιοσσέ.
-Τιμή ποτού 8 ευρώ.
-Ρεζερβέ: 6937 180069.
……

*Συνεχίζω με το καθιερωμένο κουίζ της ημέρας που σίγουρα θα πολυσυζητηθεί…
-Ποια γνωστή από τον χώρο των τοπικών media την Τρίτη το βράδυ βρέθηκε σε σπίτι συγγενικού της προσώπου που γιόρταζε και τραγούδησε καραόκε τραγούδια της Μοσχολιού, Πυξ – Λάξ και Βέρτη και απέσπασε μόνο θετικά σχόλια για τη φωνή της και χειροκροτήματα για το ταλέντο της στην ερμηνεία από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους;;;
-Τρέμετε εγχώριοι καλλιτέχνες… Ένα νέο αστέρι γεννιέται στο χώρο σας!!!
...
*Κι ένα αίνιγμα με το οποίο και κλείνω......Ποιός γνωστός παπαράτσι προσφάτως χώρισε κι όπως λένε οι κακές γλώσσες, η σύζυγός του κυριολεκτικά του έδωσε τα...παπούτσια στο χέρι γιατί ξενυχτούσε;
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »