*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο Ευριπίδης, δήλωσε...παρών στις επόμενες εκλογές

10 Νοεμβρίου

Προς την κα διευθύνουσα του Νοσοκομείου Ξάνθης, ενταύθα: Το γεγονός ότι δεν κλήθηκε η «Θ» ούτε στην συνέντευξη τύπου του νέου διοικητή σας, ούτε και στο σεμινάριο νοσηλευτικής, μπορεί να αποδειχθεί και από τα εισερχόμενα mail ή τα fax της εφημερίδας μας. Αλλά απ’ ότι μαθαίνω δεν ήταν μόνο η «Θ» το μέσο που δεν προσκλήθηκε σ’ αυτές τις «δράσεις» του νοσοκομείου…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Φυσικά δεν ήταν και η μόνη…Ήταν όλα τα ΜΜΕ  που ήθελε να συκοφαντήσει και καθυβρίσει για μια ακόμη φορά ο Γραμματέας Γ. Χατζηθεοδώρου.
……………

Όταν στη Ξάνθη ο Σώρρας μαζεύει 400 άτομα και ο Σταϊκούρας 20 σας εκπλήσσει ο εκλογή Τραμπ;
(Ο Θανάσης Ξυνίδης στο Facebook)
-Τον Γκιουλέκα θα εννοείς Θανάση μου…με τη διαφορά ότι ο μεν Σώρρας είχε Ελένη Κίτσου, ο δε Γκιουλέκας Πατεράκη και Ζλάτκου…
…………….
                    Σεμνά &Ταπεινά
*Απών ο Περιφερειάρχης της Ν.Δ. Αντώνης Πασχάλης από την ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, παρόντες όμως οι Τομεάρχες Ξάνθης (Κ. Παπαβραμίδης) και Καβάλας (Δ. Βώβος).
-Το σχόλιό μου. Τι δουλειά έχει το κόμμα με την Αυτοδιοίκηση; Και ως τι πήγαν εκεί οι κομματικοί; Ως… «επιτηρητές» του νέου Περιφερειάρχη; Μήπως;
……
*Παρούσα επίσης στον αγιασμό και η αιώνια πολιτευτής Γεωργία Ανδρέου, που είπε ότι πήρε… ιδιαίτερη πρόσκληση από τον κύριο Μέτιο κι ήταν παρούσα!
-Προφανώς θα εκτίμησε το like που του έκανε αμέσως μετά την εκλογή του…
…..
*Το περιβάλλον του γιατρού Σπύρου Τσιλιγγίρη διατείνεται ότι δήθεν το Αλέξανδρος Κοντός του είπε ότι «δεν θα βάλει υποψηφιότητα...» και γι’ αυτό κινείται!
-Στο τέλος θα μας πείσει ο γιατρός ότι πήρε και… «δαχτυλίδι» από τον πρώην Υπουργό…
Για να δούμε μέχρι πότε θα συνεχίσει να επαναλαμβάνει τα ίδια «παραμύθια»;
……
*ΚΟΥΙΖ. Γιατί απουσίαζαν και οι μειονοτικοί υποψήφιοι από τον αγιασμό του νέου Περιφερειάρχη ΑΜΘ…
Ήξεραν ότι προσκλήθηκαν οι δυο διορισμένοι μουφτήδες και δεν θέλανε να τους… αγιάσουνε;!
………………..
Η «Αυγή» κατά Τσίπρα για την αποπομπή Φίλη, ο γραμματέας Γ. Χατζηθεοδώρου σιωπά…
Με ένα αιχμηρό άρθρο στην «Αυγή», ο Θανάσης Καρτερός ασκεί κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα για την αποπομπή του Νίκου Φίλη από την κυβέρνηση.
Προειδοποιεί δε στο άρθρο του - υπό τον τίτλο «ο Φίλης και οι Φιλικοί» - ότι ο αποπεμφθείς υπουργός έχει οπαδούς στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι δεν θα μείνουν αδρανείς.
«Κι αν στηρίζουμε με χίλια τον Τσίπρα, αν καταλαβαίνουμε το ασήκωτο βάρος που σηκώνει, αν κατανοούμε τη δύσκολη θέση του μεταξύ πολλαπλών εκβιασμών, αυτό δεν σημαίνει κι ότι θα σωπάσουμε. Γιατί κι αυτός δικαιούται την κριτική μας» σημειώνει και προσθέτει δηκτικά: «Και στην υπόθεση αυτή, το λιγότερο που μπορείς να πεις είναι ότι δεν έπεισε τους σύγχρονους... Φιλικούς, που κρατούν αναμμένο το κεράκι της Αριστεράς...Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: Ο Ιερώνυμος εκβίασε τον Τσίπρα ανοιχτά και δημόσια: Την κεφαλή του Φίλη, γιατί αλλιώς θα έχετε πόλεμο με την Εκκλησία».
-Η «Αυγή»τολμάει και τα «ρίχνει» στον Τσίπα! Ο «θαρραλέος»…»Αριστερός» γραμματέας του παραΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου; Πάντα με το…ρεύμα και μόνο με το ρεύμα;!
…………..
Γκιρτζίκης: «Περαστικά στους συμμάχους»!
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, με μήνυμα του στον δημοσιογράφο Μανώλη Γαβαθιώτη, αναφέρεται στην συμμαχία των ΠΑΟΚ – ΑΕΚ - Παναθηναϊκού.
«Τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής δείχνουν τη γύμνια των τριών συμμάχων της μαϊμού εξυγίανσης. Περαστικά τους και… πού είμαστε ακόμα! Ο χειμώνας έφτασε και θα είναι πολύ βαρύς ποδοσφαιρικά γι' αυτούς», αναφέρει χαρακτηριστικά στο SMS του ο Γιώργος Γκιρτζίκης.
Το μήνυμα αυτό έβγαλε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο παραλήπτης του μηνύματος ο Μανώλης Γαβαθιώτης.
(σ.σ. Ο Ιβάν τουλάχιστον το πάλεψε με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη…Οι άλλοι δύο, Μελισσανίδης και Αλαφούζος δηλαδή που δεν έχουν ομάδες, πως θέλουν να κερδίσουνε;)
…………….
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δηλώνει παρών για τις ερχόμενες εκλογές που είναι πολύ… κοντά!
Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης 8 Νοεμβρίου συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την υποψηφιότητά του στις επόμενες εθνικές εκλογές, τις οποίες δεν προσδιόρισε επακριβώς χρονικά, αλλά είπε πως είναι πολύ κοντά.
Αναλυτικότερα ο Ευριπίδης είπε: «Η Ροδόπη και η Ξάνθη δε διαθέτουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η στρέβλωση δε στο Νομό μας, προσλαμβάνει πιο σοβαρές διαστάσεις διότι η απουσία χριστιανού βουλευτή, παρά τις θετικές ίσως προθέσεις των μουσουλμάνων συναδέλφων, κλονίζει τη σταθερότητα της ανοιχτής δημοκρατικής κοινωνίας που όλοι μαζί με κόπο οικοδομήσαμε, αποδυναμώνει την παρέμβασή μας στα κέντρα των αποφάσεων, μειώνει τη διεκδικητική φωνή του τόπου μας, καθιστώντας τη μονοδιάστατη και αφήνει χώρο, όπως αποδεικνύουν πρόσφατα γεγονότα στην περιοχή για την ανάπτυξη εθνικισμών και εξτρεμισμών απ’ όλες τις πλευρές, μετατρέποντας τον τόπο μας ευκολότερα από χώρο συνάντησης, συνεννόησης και σύνθεσης θρησκειών, πολιτισμών, αγορών, σε πεδίο σύγκρουσης και έντασης καταστροφικής για την οποιαδήποτε προοπτική ανάκαμψης, ανάπτυξης και ευημερίας για όλους, χριστιανούς και μουσουλμάνους».
………………….
Η ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Μαντόνα: Ψηφίστε Χίλαρι και θα σας κάνω δώρο στοματικό σεξ!

(Βρε τι χάσαμε… Οι «αλήτες» ψήφισαν… Τράμπ…)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »