*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Κάθε Κυριακή στο ΚΥΤΤΑΡΟ Ladiees Night

11 Νοεμβρίου
* Γυναικεία υπόθεση είναι πλέον κάθε Κυριακή στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με τη βραδιά «Ladies Night»!
-Αυτό δηλώνουν τα αστέρια του Ελληνάδικου Θώμη, Χαρά και Σόφη και καλούνε κάθε Κυριακή όλο τον γυναικείο πληθυσμό να διασκεδάσει μαζί τους!
……

*Γυναικεία υπόθεση κάθε Κυριακή στο ΚΥΤΤΑΡΟ αλλά με τον κολλητό του δημοφιλούς τουμπερλεκίστα Μάκη Αρίφογλου, τον τραγουδιστή Γιάννη Αρβανιτίδη, φωτογραφήθηκε  η Θωμαή την περασμένη Κυριακή στο… «Ladies Night»!
-Τι γύρευε ο Γιάννης την Κυριακή στο Ελληνάδικο;;;
-Εμφανίστηκε ως GUEST STAR;
-Ως φίλαθλος και θαυμαστής της Θωμαής που είναι και ποδοσφαιρίστρια της γυναικείας ομάδας «Βασίλισσες της Θράκης» ή μήπως πήγε εκεί ως πελάτης μήπως βρεί τον… έρωτα της ζωής του;
-Αναπάντητο το ερώτημά μου!...
……

*Αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 22.00 καλεσμένοι του cafe-bar «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» θα είναι ο dj και παραγωγός του «Off Radio», SKINNY υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στην underground dance μουσική, αλλά και ο καταιγιστικός DJ, παραγωγός, και live performer ECHONOMIST που θα μοιραστεί τους ατμοσφαιρικούς του ήχους και τα ποικίλα μουσικά στιλ που εδώ και χρόνια τον τοποθετούν στους πιο παραγωγικούς δημιουργούς της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής.
-Μην τους χάσετε!
-Κρατήσεις ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6934607201.
……

*Χθες σας αποκάλυψα ότι γνωστή αιθέρια ύπαρξη από τον χώρο των τοπικών media την Τρίτη το βράδυ βρέθηκε σε σπίτι συγγενικού της προσώπου που γιόρταζε και τραγούδησε καραόκε τραγούδια της Μοσχολιού, Πυξ – Λάξ και Βέρτη και απέσπασε μόνο θετικά σχόλια για τη φωνή της και χειροκροτήματα για το ταλέντο της στην ερμηνεία από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους;;;
-Σήμερα σας αποκαλύπτω επίσης ότι η εν λόγω επίδοξη… «τραγουδίστρια» έκανε ένα βήμα ακόμη παραπέρα, αφού γράφτηκε στη χορωδία γνωστού συλλόγου της Ξάνθης ώστε να κάνει και τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, ως σοπράνο ή υψίφωνος!
-Καλή αρχή της εύχομαι και περιμένω με ανυπομονησία να την ακούσω στην πρεμιέρα της όποτε και όπου γίνει αυτή με την χορωδία!
-Άντε και στο «Μέγαρο μουσικής» (της Κομοτηνής) να μη τρέχουμε στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη!
……

*Εντωμεταξύ, το ρεπερτόριό της με τραγούδια του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου, εμπλούτισε το ρεπερτόριό της η δημοφιλής τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου (της ταβέρνας Μυροβόλος) και η οποία όταν «Postare» ένα βιντεάκι στο Facebook ως ένα μικρό δείγμα, έγινε το «έλα να δείς» από θετικά σχόλια των φανατικών θαυμαστών της!
……

*Συνεχίζω και κλείνω για σήμερα, με μια πρόταση για τους λάτρεις της Rock μουσικής!
-ΤΡΥΠΕΣ & ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ, ένα Live αφιέρωμα από τους «AΠANTΗSH 42» αύριο Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο μπαράκι της Παλιάς Πόλης «Nostos Live»!
-Ένα ζωντανό οπτικοακουστικό αφιέρωμα από πρώην μέλη των ιστορικών Rock συγκροτημάτων «ΤΡΥΠΕΣ» και «ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ» που αποτελούν τους «AΠΑΝΤΗSH 42».
-O Χρήστος Τσαπραζής (ex-member ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ), ο Γιώργος Τόλιος (ex-member ΤΡΥΠΕΣ) και ο Κώστας Πούλης, είναι η μπάντα «AΠΑNTHSH 42» και επιστρέφουν σχεδόν ένα χρόνο μετά στο Nostos Live, για να μας ταξιδέψουν ζωντανά στην τεράστια διαδρομή μου χάραξαν δυο από τα μεγαλύτερα Ελληνικά συγκροτήματα, οι ΤΡΥΠΕΣ και τα ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ και μαζί και αυτοί ως πρώην μέλη τους....
-Είσοδος 5€ με ΜΠΥΡΑ
-Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00, ενώ η έναρξη του live είναι προγραμματισμένη για τις 23.00!

-Μη τους χάσετε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »