*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Νοεμβρίου

SHAMPOO O ψευδόμενος παραΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου, η συνέντευξη του διοικητή του Νοσοκομείου και η Αγοραστού

11 Νοεμβρίου


Στις 7 Νοεμβρίου 2016 στη στήλη παραΣΥΡΙΖΑ ο ψευδόμενος για μια ακόμη φορά γραμματέας της Νομαρχιακής Γιώργος  Χατζηθεοδώρου σχολίασε τα παρακάτω ψεύδη σε βάρος μας:   
«Τα καλά νέα της πόλης, η συνέντευξη του διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης που δεν τίμησαν  τα περισσότερα ΜΜΕ της πόλης, αν και καλέστηκαν 2 φορές.  Μόνο 3».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "Μ" Γράφει ο Πάνος Παπαδόπουλος
Στις 7 Νοεμβρίου στη στήλη παραΣΥΡΙΖΑ ο ψευδόμενος για μια ακόμη φορά γραμματέας της Νομαρχιακής Γιώργος  Χατζηθεοδώρου σχολίασε τα εξής:   
«Τα καλά νέα της πόλης, η συνέντευξη του διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης που δεν τίμησαν  τα περισσότερα ΜΜΕ της πόλης, αν και καλέστηκαν 2 φορές.  Μόνο 3».
Στις 5 Νοεμβρίου, δηλαδή δυο μέρες ΠΡΙΝ, ο «Μ» είχε σχολιάσει στη στήλη τα παρακάτω:
Γιατί δεν προσκληθήκαμε κυρία Βάσω Αγοραστού στη παρουσίαση του νέου Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ξάνθης;
Μαθαίνω ότι, συνέντευξη Τύπου για την ανασκόπηση των τριών πρώτων μηνών, την υφιστάμενη κατάσταση και τους στόχους για το μέλλον παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης Αχιλλέας Γερόπουλος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα στις 27 Ιουλίου 2016.
Μάλιστα σε αυτό, ο  Διοικητής παρουσίασε και το νέο Δ.Σ., όπου συμμετέχει ως Αντιπρόεδρος ο Μουμίνογλου Μπιρόλ  και ως μέλη η Βάσω Αγοραστού, η Γ. Μητράκου εκπροσωπώντας το νοσηλευτικό προσωπικό και ο Κ. Χατζηκωνσταντίνου εκ μέρους του ιατρικού προσωπικού..
-Ο κύριος Αχιλλέας Γερόπουλος μου είναι παντελώς αδιάφορος, αφού πριν καν αναλάβει, αποδεικνύει ότι είναι καθαρά ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ και δογματικός διοικητής, κάνοντας τέτοιους διαχωρισμούς…
Τον αντιπρόεδρο κύριο Μουμίνογλου Μπιρόλ, δεν είχα την τιμή να τον γνωρίζω… και επίσης μου είναι αδιάφορος.
Οπότε τι απομένει;
-Η δυναμική υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Βάσω Αγοραστού που με περισσό θάρρος διαλαλεί «δεν είμαι του πατρός μου, δεν είμαι του ανδρός μου, ΘΕΛΩ νάμαι ο ΕΑΥΤΟΣ μου»…
-Πως σχολιάζεις λοιπόν τις διαχωριστικές γραμμές και τον αντιδημοκρατικό «αποκλεισμό» του «Μαχητή» και των αναγνωστών του από την συνέντευξη τύπου του κυρίου Διοικητή η κυρία Αγοραστού; Ακόμη κι αν διαφωνεί με την δημοσιογραφία μας; Και δεν είμαστε το μόνο Μέσον φυσικά που ΔΕΝ προσκλήθηκε!!! Συμπτωματικά…
(Μαχητής 5/11/2016)
-Τα συμπεράσματα για σας…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »