*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ "Σκίζει" ο Μάκης Αρίφογλου στο "Φωταέριο" της Αθήνας

08 Νοεμβρίου
*Στα «πάνω» του είναι τον τελευταίο καιρό ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου ο οποίος, ως γνωστό,  αυτή την περίοδο συμμετέχει στην ορχήστρα του καλλιτεχνικού σχήματος της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Χρήστου Μενιδιάτη στο «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» της Αθήνας!
Και το λέω αυτό διότι οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λαυρίου μετά τη νίκη τους Σάββατο με αντίστοιχη ομάδα, διασκέδασαν το ίδιο βράδυ στο «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» για χάρη όχι της Νατάσσας ή του Μενιδιάτη, αλλά λόγω Μάκη Αρίφογλου και ιδού και η φωτογραφία αποκάλυψη...!
-Σκίζει ο Μάκης!
*Ξεκινάω τη στήλη σήμερα με την μεγάλη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το θέμα που μονοπώλησε την περασμένη εβδομάδα και σχολιάστηκε έντονα σε όλα τα αθλητικά στέκια της πόλης μας!!!!
-Θυμάστε την αποκλειστικότητα για ένα… «θέμα» που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δυο αθλητικογράφους στο οποίο ο ένας σχεδόν… «παρεξηγήθηκε» που ο άλλος δεν τον πήρε μαζί του στο CITY live την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου για να του γνωρίσει την lady Άντζελα Δημητρίου;;;
-Σήμερα αποκαλύπτω ονόματα αλλά και αποκλειστική φωτογραφία!
-Ο Χρήστος Δομτζίδης ήταν αυτό που πήγε μόνος του στο CITY και δεν πήρε μαζί του τον Γιάννη Τσιλιγκιρίδη, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να εκφράσει τα παράπονά του και την πικρία του για τον διακαή πόθο του να γνωρίσει από κοντά την Lady του Ελληνικού πενταγράμμου!
-Μάλιστα ο Χρήστος, «κρυφά» την Πέμπτη το μεσημέρι, πριν το Live της, πήγε για καφέ στο Fresh Co πάλι χωρίς τον κολλητό του!
-Η κατάληξη του… «θέματος» για να λυθεί η παρεξήγηση ήταν ο Χρήστος να δώσει την υπόσχεση στον Γιάννη να τον πάει με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο μαγαζί στην Αθήνα όπου εμφανίζεται η Άντζελα για να του τη γνωρίσει!
Ιδού και η αποκλειστική φωτό από το Fresh Co, γιατί εμείς «μιλάμε» μόνο με αποδείξεις κα… στοιχεία!
……
*Επέστρεψε από την Αθήνα, ο νεαρός ραδιοφωνικός παραγωγός και… «Γραφείο Τύπου» του Γιώργου Καρυπίδη, Χαράλαμπος Κυρκούσης!
-Και τον αποκαλώ «Γραφείο Τύπου» για τον εξής λόγο…
-Μόλις επέστρεψε, κοινοποίησε ανάρτηση του κολλητού του στο Facebook για την πρεμιέρα του live του!
……

*Ιδού και η απόδειξη με την αφίσα του Γιώργου Καρυπίδη και το μήνυμά του για την πρεμιέρα:
«Ξεκινάμε δυναμικά τα Αθηναϊκά μας LIVE !Την άλλη Πέμπτη στις 20:30 σας περιμένω στο καταπληκτικό 'MOSART'στο Παλαιό Φάληρο για μια ξεχωριστή βραδιά!!».
……
*Χαμός για άλλο ένα Σαββατόβραδο έγινε στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με την βραδιά νταουλιού με τον Πόντιο νταουλιστή Κώστα Τσαρμαντίδη!
-Ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του σε ποντιακούς ρυθμούς, ενώ ο νεαρός καλλιτέχνης έδωσε ρεσιτάλ με τον νταούλι του για άλλη μια φορά πάνω στα μπαρ!
……

*Εντωμεταξύ, τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε και την Κυριακή το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ με την βραδιά «LADIES NIGHT» η οποία μεταφέρθηκε πλέον από Πέμπτη στην Κυριακή!

-Όλες οι γυναίκες διασκέδασαν με την μουσική που έπαιξε το τρομερό δίδυμο των DJ, Κώστας Σπυριάδης και TZO STAV, ενώ απόλαυσαν το δεύτερο ποτό τους δωρεάν κερασμένο από το Ελληνάδικο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »