*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Νοεμβρίου

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ «Διαρρέουν» τα ονόματα των ....«δελφίνων» στις εφημερίδες, προωθώντας φίλους τους!

08 Νοεμβρίου
Και η «Βραδυνή» της Κυριακής που κυκλοφόρησε με νέο διευθυντή σύνταξης τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αναφέρεται στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στην Περιφέρεια ΑΜΘ
*Αλέξανδρος Κοντός και Ευριπίδης  Στυλιανίδης υποψήφιοι βουλευτές στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αποκάλυψη τώρα! Μέλη της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης είναι αυτά που «διαρρέουν» στις Αθηναϊκές εφημερίδες τα ονόματα των Μιχάλη Πουσπουρίκα και Σπύρου Τσιλιγγίρη εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό ευσεβείς προσωπικούς πόθους κι όχι υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος ή το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως εμφάνισαν κάποιοι…
Τα παραπάνω πληροφορηθήκαμε όταν επικοινωνώντας με έναν εκ των δημοσιογράφων που αναφέρθηκαν τον τελευταίο καιρό σε πιθανό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Ξάνθη, είχαν συγκεκριμένα ονόματα χωρίς να γνωρίζει κανείς πως… «ανακαλύφθηκαν» όταν δεν έγινε καμιά κομματική διαδικασία.
Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, το ρεπορτάζ γίνεται ως εξής. «Τηλεφωνούμε στα γραφεία του κόμματος κι εκεί ρωτάμε απλά «ποιοι ακούγονται για υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στο Νομό σας…», παίρνουμε τις απαντήσεις κι έτσι φτιάχνουμε το ρεπορτάζ!».
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ…«ΒΡΑΔΥΝΗΣ» ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ!
Κάπως έτσι ωστόσο θα πρέπει να έγινε και το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗΣ»της  Κυριακής που κυκλοφόρησε με νέο διευθυντή σύνταξης τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.
Η εφημερίδα που άντλησε τις πληροφορίες της από συγκεκριμένο μέλος της ΝΟΔΕ που βρέθηκε στο τηλέφωνο, αναφέρει τα παρακάτω για τους υποψηφίους της Ν.Δ. στην περιοχή μας.
«Ανατολική Μακεδονία- Θράκη
Στην Καβάλα τα πράγματα είναι σχεδόν ξεκάθαρα. Εκτός του Νίκου Παναγιωτόπουλου είναι ήδη στη Βουλή και του Μακάριου Λαζαρίδη που προαναφέραμε, θα πολιτευθούν ακόμη και ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Αντωνιάδης. Στη Δράμα, εκτός του Νίκου Κυριαζίδη, αναμένεται τα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια ο Κώστας Κοντός και ο γιατρός Κωνσταντίνος Μπλούχος.
Στην Ξάνθη θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Αλέξανδρος Κοντός, που έμεινε εκτός Βουλής λόγω εκλογικού νόμου. Επίσης ο Σπύρος Τσιλιγκίρης και ο Μιχάλης Πουσπουρίκας θα είναι τα δυο νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης (εάν τελικά επιλεγεί ένας, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο δεύτερος), καθώς και ο Ακήφογλου Μπιρόλ και η Γεωργία Ανδρέου.
Στη Ροδόπη θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος εξελέγη πρώτος αλλά δεν μπήκε στη Βουλή λόγω εκλογικού νόμου. Επίσης, θα είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης και η Παρασκευή Ελευθεριάδου. Η επιλογή των μουσουλμάνων υποψηφίων τόσο στην Ξάνθη όσο και στη Ροδόπη θα γίνει με μεγάλη προσοχή, σύμφωνα με στενό συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη». 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »