*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Νοεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Ο γιατρός Δημήτρης Αδαμίδης και η κατάθεσή του στο Τριμελές ανηλίκων...

29 Νοεμβρίου
*Καταλυτική ήταν η κατάθεση του παιδίατρου και διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Αδαμίδη, στη δίκη της ανήλικης από τη Γλαύκη που βίασαν στην τουαλέτα στο τζαμί του οικισμού τα δυο ανήλικα ξαδέρφια της και το ΤΕΡΑΣ - θειος της, αδελφός του πατέρα της…!
-Ο γιατρός μίλησε από τη ψυχή Του κι ήταν απόλυτος για το δράμα της μικρής Ελληνίδας Πομάκας που την βίασαν τα καθάρματα της Γλαύκης σε ηλικία 5 ετών και τώρα 11 χρονών πλέον, πάει στο δημοτικό σχολείο, αλλά μόνο ο Θεός ξέρει αν θα μπορέσει να συνέρθει ποτέ!
……
*Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης τιμής ένεκεν τον Σεπτέμβρη του 2015 (τελευταία θέση), ο γιατρός ήρθε από την Αλεξανδρούπολη να καταθέσει την αλήθεια στο Τριμελές Ανηλίκων Ξάνθης κι όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά όταν η μητέρα ενός εκ των κατηγορουμένων ανηλίκων προσφέρθηκε να του δώσει… λεφτά για να αλλάξει την κατάθεσή του υπέρ του παιδιού της, δεν δίστασε να την «ξεδοντιάσει» στους δικαστές…
-Με αποτέλεσμα το δικαστήριο να την πάει κατηγορούμενη για εξαγορά του βασικού μάρτυρα!
……
*»Όσα χρόνια κι αν περάσουν, από την καρδούλα αυτού του κοριτσιού ποτέ δεν θα περάσει η εικόνα του βιασμού της και το ΣΟΚ που πέρασε!», είπε συγκλονισμένος ο γιατρός Δημήτρης Αδαμίδης καταθέτοντας την προσωπική του μαρτυρία….
-Δεν δίστασε ούτε ένα δευτερόλεπτο, δεν πτοήθηκε, είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ..!
……..
*Καθαρές κουβέντες. Κανένας οίκτος για όσους «δολοφονούν» παιδικές ψυχές… Και στη περίπτωση της κόρης της Φαχριέ, είχαμε βιασμό - δολοφονία! Από ένα ΤΕΡΑΣ και δυο τερατάκια στη Γλαύκη!
…..
*Που είναι οι δυο Μουφτήδες…; Που είναι ο Ιμάμης της Γλαύκης; Που είναι οι δάσκαλοι! Που είναι ο Τέρενς Κουικ; Που είναι οι Γυναικείες οργανώσεις; Που είναι οι υποτιθέμενοι….«ευαίσθητοι» υπερασπιστές των ανήλικων παιδιών;
-Άφησαν την «Μάνα Κουράγιο» την Φαχριέ από το 2010 μέχρι σήμερα, έξι χρόνια δηλαδή να τραβάει μόνη της τον «γολγοθά» της!!! ΝΤΡΟΠΗ σε όλους!
(σ.σ. Αλήθεια τα ξέρει αυτά ο Αλέξης Τσίπρας; )
……
*Αλλάζω θέμα. Για μια ακόμη Κυριακή εκατοντάδες πολίτες κυριολεκτικά υπέφεραν, ταλαιπωρήθηκαν και δεν μπορούσαν να πάνε στα σπίτια τους, για να κάνει ο Γιάννης Αναστασιάδης τον ημιμαραθώνιό του με αφετηρία και κατάληξη την κεντρική πλατεία…! Λες και δεν υπάρχουν άλλοι χώροι όπου μπορούν να γίνουν οι ίδιοι αγώνες, χωρίς την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ χιλιάδων άλλων πολιτών!
…..
*Για μια ακόμη Κυριακή λοιπόν αποκομμένο το κέντρο και φυσικά με τις ευλογίες φυσικά του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου!
-Να ρωτήσω και πάλι με αφέλεια γιατί οι αγώνες αυτοί να γίνονται στην κεντρική πλατεία και να μην γίνονται σε κάποια άλλη περιοχή της πόλης σε συνεργασία με την Τροχαία Ξάνθης, τον Δήμο αλλά και τα σωματεία ταξί; (π.χ Απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ…) και να γίνονται στην κεντρική πλατεία;
……
*Μπας και νομίζετε κύριε Δημαρχόπουλε με τον κύριο Γιάννη Αναστασιάδη ότι η πόλη ανήκει μόνο σε σας και δεν αξίζουνε κανέναν σεβασμό αυτοί που δεν συμμετέχουν στους αγώνες;  
-Έλεος… παράγινε πλέον! Κάντε τους αγώνες σας όπου θέλετε, χωρίς όμως να ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ και να καταδυναστεύετε τους άλλους πολίτες.

-Είναι τόσο απλό!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »