*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Νοεμβρίου

ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ!

29 Νοεμβρίου
ΠΑΡΕΛΥΣΕ ΟΛΗ Η ΞΑΝΘΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ… ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ!
Παρέλυσε στη κυριολεξία η πόλη την περασμένη Κυριακή λόγω του Ημιμαραθωνίου, επειδή για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος των Raners Γιάννης Αναστασιάδης ήθελε η εκδήλωση να έχει αφετηρία την Κεντρική πλατεία της Ξάνθης κι ο Δήμαρχος αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία του κόσμου και εκατοντάδων για να μην πω χιλιάδων πολιτών, συναίνεσε!
Αναγνώστης για παράδειγμα που μου τηλεφώνησε χθες, μου είπε επί λέξει:
«Γύρω στις 10.30 πήρα τα παιδιά μου να τα μεταφέρω από την Κλεμανσώ στη γιαγιά τους και στρίβοντας  προς Λεωφόρο Στρατού, είδα μια ουρά τουλάχιστον 15 αυτοκινήτων να περιμένει επί 20 λεπτά!
Την ίδια ώρα από Φόρο προς το Κέντρο ήταν εντελώς αδύνατη η μετάβαση των αυτοκινήτων και το κυκλοφοριακό αλαλούμ ήταν απίστευτο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των τροχονόμων. Μια Κυριακή μας έχει μείνει και αυτήν βρήκε ο Δήμαρχος να αποκλείσει όλο το κέντρο…».
Από την κατάσταση ωστόσο αγανακτισμένοι ήταν και οι ίδιοι οι τροχονόμοι καθώς σχεδόν όλη η υπηρεσία, περίπου 30 άτομα της Τροχαίας, κουβαλήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους για να κάνει στην πλατεία τους αγώνες του ο Γιάννης Αναστασιάδης, όταν μπορεί άνετα να βρεθεί μια διαδρομή που κυρίως, δεν θα ταλαιπωρεί εκατοντάδες πολίτες.
-Βέβαια με τον Δήμαρχο που έχουμε, είναι απλά να ρωτάς, τι… την… ψάχνεις!
…..
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ…!
Και βέβαια είναι αποκλειστικό θέμα του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου το πώς πολιτεύεται ή τι πόζες παίρνει στις φωτογραφίες..
Αυτό που δεν είναι ωστόσο θέμα δικό του, είναι η πλήρης αδιαφορία του για τα προβλήματα της πόλης, την οποία έχει «εγκαταλείψει» ουσιαστικά στα χέρια των αντιδημάρχων του και στις προσωπικές του αντιπάθειες… Τίποτα δεν κινείται, κανένα έργο δεν προχωράει, αδιάφορος για όλα ο Δημαρχόπουλος.
Από κει και μετά βέβαια, αυτό που έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι μας σαν κάτοικοι και πολίτες αυτής της πόλης, είναι ένα. Ο Δήμαρχος μάλλον έχει εμπεδώσει ότι είναι…με ημερομηνία λήξεως και γι’ αυτό και αδιαφορεί για τα πάντα και απλά να περιμένει να περάσει ο χρόνος… και ασχολείται μόνο με την προσωπική του αυτοπροβολή και την δική του καλοπέραση! Τίποτα άλλο…

(σ.σ. Και φυσικά έβαλε Προέδρους στις δυο Επιτροπές (Οικονομική και Ποιότητας Ζωής, τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Μιχάλη Λομβαρδέα, φοβούμενος τα δικαστήρια και για κανέναν άλλον λόγο… Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »