*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ To χειρότερο πράγμα στη ζωή...Η αχαριστία και η αφιλία!

26 Οκτωβρίου
ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΩΜΙΑΖΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ!!!
Το έχω γράψει κι άλλες φορές ότι το χειρότερο πράγμα στη ζωή είναι οι άφιλοι και οι αχάριστοι άνθρωποι…
Παράδειγμα τρανό ο Περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης που έφτασα στο σημείο προεκλογικό να  του «διορθώνω»… τα βιογραφικά και τις ανοιχτές επιστολές  και σε καθημερινή βάση ήταν στον «Μαχητή» και με το που πήρε την εξουσία κι έγινε Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού άρχισε να μου ρίχνει λάσπη και να «πολεμάει» αδυσώπητα τον «Μαχητή»… νομίζοντας ότι με τον τρόπο θα γίνει αρεστός σε κάποιους.
Να σας κάνω λοιπόν μια αποκάλυψη;
-Ο συγκεκριμένος κύριος Αμοιρίδης λοιπόν ήταν ο πρώτος που ήρθε στα γραφεία του «Μαχητή» και εγκωμίαζε τις αρετές του νυν Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη και τώρα τον… «πολεμάει» πισώπλατα!
-Κάνοντας συμμαχίες προκειμένου να διαφυλάξει τα… οφίτσιά του κι όσο το δυνατόν να έχει ο ίδιος προσωπικά οφέλη…!
(σ.σ. Να τον χαίρονται οι Λαϊονς Ξάνθης και οι…«Θυγατέρες» της Πηνελόπης).
……
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ  ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ
Με αγανάκτηση πήρε τηλέφωνο στην «Ανοιχτή γραμμή» της Δευτέρας ο Τζίμης από το Δροσερό, διαμαρτυρόμενος για τον Δήμο Ξάνθης και την υπηρεσία καθαριότητας που στέλνει απορριμματοφόρο και μαζεύει τα σκουπίδια από το Δροσερό μόνο δυο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη…
-Εμείς τι είμαστε; Δημότες τρίτης κατηγορίας κι ο κύριος Δημαρχόπουλος μαζεύει τα σκουπίδια μας δυο μέρες μόνο την εβδομάδα;
Κύριε Δήμαρχε, ποιος θα απαντήσει στον Τζίμη και τους Δροσερίτες;
Θάσος: Αγανάκτηση και οργή κτηνοτρόφων  για το μικρό χρονικό περιθώριο για την καταγραφή και δήλωση των ζημιών
Με Δελτίο Τύπου που μας έστειλε ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Θάσου εκφράζει την αγανάκτηση και την οργή του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου του νησιού για το μικρό χρονικό περιθώριο που δόθηκε για την καταγραφή και δήλωση των ζημιών, όσων υπέστησαν ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές.
Χαρακτηριστικά ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος αναφέρει τα εξής:
“Καλούμε τον ΕΛΓΑ να δώσει παράταση στα χρονικά περιθώρια καταγραφής γιατί η καταμέτρηση των ζώων και η απαρίθμηση των ζημιών στο ζωικό κεφάλαιο δεν είναι μια εύκολη και έξω από δυσκολίες υπόθεση.
Η ενημέρωση για την διαδικασία που έγινε άφησε κενά έχοντας σαν συνέπεια κτηνοτρόφοι να μην προλάβουν, στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο που δόθηκε, να δηλώσουν τις απώλειες τους.
Το χαράτσι των 2 ευρώ για τα χαρτιά των δηλώσεων ανά ζώο είναι ένας ακόμη αρνητικός παράγοντας για την ύπαρξη της καθυστέρησης των δηλώσεων.
Ζητάμε την  παράταση της περιόδου καταμέτρησης και δήλωσης για όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους του νησιού.
Κατάργηση και επιστροφή σε όσους το κατέβαλαν του απαράδεκτου χαρατσιού των 2 ευρώ για το κάθε δηλωθέν ζώο.
Άμεση και πλήρη κάλυψη των ζημιών από το κράτος στο 100%.”
-Τελικά μια ζωή τα ίδια και τα ίδια….Επισκέφθηκε τη Θάσο ο Τσίπρας, υποσχέθηκε πολλά και με το που έφυγε… οι κτηνοτρόφοι εγκαταλείφθηκαν στη τύχη τους!…..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »