*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Για να δούμε τι θέση θα πάρει ο (παρα)ΣΥΡΙΖΑ αν "φαγωθεί" ο Σκουρλέτης!

26 Οκτωβρίου

«Η υποψηφιότητα Ζαγναφέρη θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρη, ενώ φαίνεται πως το σκέπτεται ακόμη ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Αντωνιάδης… Αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως οι προσπάθειες που γίνονται από πολλές πλευρές είναι να συνηγορήσουν άπαντες στο πρόσωπο ενός εκ των υποψηφίων, ώστε να μην χρειαστούν περαιτέρω διαδικασίες και άρα περαιτέρω τριβή μεταξύ των μελών του συνδυασμού».
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα…οφίτσια και ο τίτλος του Περιφερειάρχη. Είναι τόσο απλό…
………..

«Η σφαγή των Αντιπεριφερειαρχών» κατά το «η σφαγή των αμνών», στην ΑΜ-Θ για την θέση του Περιφερειάρχη. Τα τηλέφωνα δε μένουν μόνο σε επίπεδο όσων ψηφίζουν, αλλά επεκτείνονται και προς καλοθελητές. Ζαγναφέρης, Αμοιρίδης, Πέτροβιτς, Πατακάκης και Μέτιος οι μέχρι στιγμής ενδιαφερόμενοι, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος και αν θα θέσει υποψηφιότητα από την Π.Ε. Καβάλας».
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Μα όταν υπάρχει η υποψηφιότητα του Αμοιρίδη που μόνο για Θάσο και Καβάλα ενδιαφέρεται, τι χρειάζονται οι Καβαλιώτες υποψήφιοι;
…………. 
               Σεμνά &Ταπεινά!
*Μπράβο στον Δήμαρχο Μπάμπη που χωρίς να πάρει κανείς μας χαμπάρι, διόρισε τον Χρήστο Μούρκα όπως έμαθα, Πρόεδρο στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή!
Άντε και σ’ ανώτερα! Να τον κάνει και αντιδήμαρχο, να προκόψει περισσότερο..
……
*Το πιο ωραίο απ’ όλα; Ενώ ο διορισμός Μούρκα έγινε τον Αύγουστο, το μάθαμε όλοι μήνα Οκτώβριο…
-Διότι τώρα αποφάσισε ο Χρήστος να «διαρρεύσει» την μεγάλη… είδηση στα ΜΜΕ!
……
*Υπό δικαστική έρευνα αποκάλυψε ο Μπένης ότι βρίσκεται κι άλλη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο θέμα της Κυκλοφοριακής μελέτης που παρήγγειλε ο… Στυλιανίδης!
-Ωστόσο μούγκα στη στρούγκα όταν τον κατηγόρησε ο Δήμαρχος ότι ενώ το συγκεκριμένο θέμα πήγε και ξαναπήγε στην Επιτροπή και πήγε και για ηλεκτρονική διαβούλευση, δεν έκανε ούτε μια παρατήρηση και έλειπε συνεχώς!
……
*Πέστο βρε Δημήτρη ότι ούτε οι κυκλοφοριακές μελέτες σε ενδιαφέρουν πλέον, ούτε τα κολυμβητήρια, ούτε και τίποτα άλλο…
-Εκτός από το να πηγαίνει στον Εισαγγελέα συνέχεια ο Δήμαρχος! Τουλάχιστον μη το κρύβεις… αφού όλοι σ έχουν πάρει χαμπάρι!
……………….
Στήριξη στον Ανθέλληνα πρόεδρο του συλλόγου Τούρκων Ρόδου-Κω από 40 Τουρκικούς συλλόγους της Σμύρνης
Σύμφωνα με τα «Τουρκικά Νέα», «Με κοινή τους δήλωση 40 Τούρκοι σύλλογοι που έχουν έδρα την Σμύρνη της μητέρας πατρίδας Τουρκίας, εξέφρασαν την στήριξη τους προς τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ καθηγητή Δρ. Μουσταφά Καϊμακτσί – πρόεδρο του ROISDER (Σύλλογος Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσων)  ο οποίος στις 31 Αυγούστου απελάθηκε από την Ελλάδα.
Στην κοινή του δήλωση οι εκπρόσωποι των συλλόγων και οργανώσεων, καταγγέλλουν έντονα την σύλληψη στην Κω και την λόγω απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα απέλαση του προέδρου του ROISDER Καϊμακτσί και υπογραμμίζουν πως η στάση αυτή των ελληνικών αρχών είναι απόλυτα ρατσιστική και αποσκοπεί στον εκφοβισμό της τουρκικής μειονότητας που ζει στα νησιά.
(Σ.Σ. Αλήθεια, αν στην Τουρκία υπήρχαν Έλληνες καθηγητές όπως ο κύριος Μουσταφά Καϊμακτσί, ο Ερντογάν απλά θα τον είχε απελάσει ή θα τον είχε στείλει στα…μπουντρούμια κάποιας Τουρκικής φυλακής;).
……
Ενδιαφέρον του Ιβάν για το Mega!
Στη Μόσχα βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, δίνοντας το «παρών» σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσία και μίλησε σε Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου για τις προσπάθειες εξαγοράς υφιστάμενων καναλιών, αποκλείοντας τον Alpha.
«Προκειμένου να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, εξετάζουμε τη λύση της εξαγοράς αλλά στα υφιστάμενα κανάλια υπάρχουν τεράστια προβλήματα», επεσήμανε ο Ιβάν Σαββίδης και ξεκαθάρισε πως με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha δεν γίνονται διαπραγματεύσεις.
«Δεν θέλω να κάνω διαπραγματεύσεις με ανθρώπους που συμπεριφέρονται με απαράδεκτο τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες.
Αντίθετα, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το Mega λέγοντας «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κανάλι, με τεράστιο αρχείο και βρίσκεται εντός των ενδιαφερόντων μας. Ομως πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχει τεράστια προβλήματα και φοβάμαι ότι θα πάει μέσω πτωχευτικής διαδικασίας».
………………
Θέλω να δω τι θέση θα πάρει αν «φαγωθεί» ο Σκουρλέτης!
«Ήρεμος» για τους ενταύθα ήταν ο νέος (παρά)ΣΥΡΙΖΑ του γραμματέα της Νομαρχιακής Γ. Χατζηθεοδώρου…
Από το πλούσιο λεξιλόγιό του, μπορεί να παρελαύνει για παράδειγμα ο «φασιστάκος» Άδωνις ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης της Siemens –ο Κούλης όπως τον αποκαλεί-απουσιάζουν όμως από την καυστική κριτική τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Μωραϊτης και οι υπόλοιποι «ήρωές» του…
Το δικό μου αφελές ερώτημα…
-Όπως λοιπόν μου είπαν σύντροφοι του Γραμματέα, ο Γ. Χατζηθεοδώρου είναι από τους φανατικούς υποστηριχτές του νυν Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Σκουρλέτη.
Αναρωτιέμαι λοιπόν αν τον «φάει» ο Τσίπρας, τι θα κάνει ο σύντροφος George; Θα τον στηρίξει όπως οι «53» ή θα… σιωπήσει, αλλάζοντας στρατόπεδο;
Περιμένω με αγωνία την αντίδρασή του…
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Δίπλα στον Τσέπελη και στη συνεδρίαση της Δευτέρας η δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Πυρνάρη. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »