*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Ο νέος φίλος του Λύρατζη, ο φοβερός Roky!

23 Σεπτεμβρίου
 
*Αποκλειστικό. Ένα υπέροχο BOXER τριών μηνών πήρε ο Πασχάλης Λύρατζης το βράδυ της Παρασκευής και...τρελάθηκαν τόσο ο ίδιος, όσο και ο...γιός του!
Μάλιστα με το που τον πήρε. τον έβγαλε και στο face book με τη λεζάντα...."Αυτός είναι ο νέος μας φίλος ο Roky! 
-Και τα likes φυσικά...ακόμη συνεχίζονται!
......
;;;;;;;
*Τι...τρέχει με γνωστό δημοτικό σύμβουλο, λίαν λατρευτό στις γυναίκες, ζεν πρεμιέ (αν και παντρεμένος) που και τον τελευταίο καιρό  βλέπω συνεχώς στο FB μέχρι αργά πρωϊας; Δηλαδή στις 3 τα ξημερώματα;
-Νέο (κρυφό) αμόρε με παλιό...αίσθημα, διότι μπορεί κάποιος να παντρεύεται οι..."κάβες" πάντα όμως θα υπάρχουν ή....δεν έχει ύπνο τον τελευταίο καιρό;
......
*Σήμερα Παρασκευή στις 23:00 το βράδυ, όπως είναι γνωστό, η επιστροφή και η πρεμιέρα του ραδιοφωνικού παραγωγού Χαράλαμπου Κυρκούση στο Radio Life 92,1 με την εκπομπή «Λαϊκό Σεργιάνι».
-Σε σύντομη συνάντηση που είχα χθες με τον Χαράλαμπο, με ενημέρωσε τελικά ότι σήμερα στην πρεμιέρα του θα τηλεφωνήσει ο ίδιος στον κολλητό του τραγουδιστή, Γιώργο Καρυπίδη για να τον «βγάλει» ζωντανά στον «αέρα» της εκπομπής του και να του «πάρει» συνέντευξη!
-Όταν τον ρώτησα «γιατί δεν σου τηλεφωνεί ο ίδιος ο Γιώργος να σου ευχηθεί με την ευκαιρία και καλή επιτυχία στην πρεμιέρα σου;» δεν πήρα καμία απάντηση!
-Μάλλον ο Γιώργος τον τελευταίο καιρό «σνομπάρει» τον κολλητό του, συμπέρανα!
……
*Εντωμεταξύ, ο Γιώργος Καρυπίδης την Τετάρτη στις 10 το βράδυ έδωσε ζωντανά συνέντευξη στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι «extrakavatza», χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον κολλητό του και «μάνατζέρ» του Χαράλαμπο και παράλληλα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα  τραγούδησε με την κιθάρα του τραγούδια του Πάριου, του Βαρδή και του Ρέμου!
……

*Την διαδικτυακή τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Καρυπίδη «ξενύχτησαν» για να την παρακολουθήσουν και οι ραδιοφωνικές παραγωγοί και τηλεπαρουσιάστριες, Μαρία Παπαδοπούλου και Ρένα Τσώλου – Καραγιάννη!
……
*Και σήμερα Παρασκευή βράδυ «ΣΠΑΜΕ ΠΙΑΤΑ»!
-Που; Μα φυσικά στο ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ» στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης για χορό μέχρι τελικής πτώσης με την δημοφιλή DJ TZO STAV!
Κλείστε τραπέζι στο τηλέφωνο: 6982323540 και περάστε φανταστικά!
Έναρξη στις 23.00.
……

*Συνεχίζω με ένα κουίζ…
-Ποιοι (δύο) κολλητοί συναγωνίζονται στα likes στο Facebook τον Κυριάκο Κεσίσογλου;;;
-Και παρακαλάνε τους φίλους και τους γνωστούς τους να κάνουν «Like» σε κάθε τι που «ανεβάζουν» όχι μόνο για να ξεπεράσει σε αριθμό ο ένας τον… άλλον, αλλά για να «αφήσουν» πίσω τον Κυριάκο;;;
-Όποιος το βρεί, κερδίζει… «Like» στο προφίλ του από τη στήλη!
……
*Συνεχίζει εντυπωσιακά κάθε Παρασκευή και Σάββατο με ανανεωμένη ζωντανή ορχήστρα η Ταβέρνα «Μυροβόλος» στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης στην οδό Πυγμ. Χρηστίδη 7.
-Στο ανανεωμένο καλλιτεχνικό σχήμα συμμετέχουν η Μάνια Ασλάνογλου στο τραγούδι, ο Ανέστης Χατζημεστής στο μπουζούκι και το ρεμπέτικο τραγούδι και ο Χρήστος Αρβανιτίδης στα πλήκτρα.
-Επίσης στην Ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» μπορείτε να απολαύσετε στο υπέροχο περιβάλλον της και το εκπληκτικό μενού του από την πλούσια κουζίνα του!
Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 25410 72720.

-Αξίζει να πάτε γιατί θα περάσετε υπέροχα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »