*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουλίου

See Through Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής-Οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

18 Ιουλίου
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η ασφαλτόστρωση της οδού 4ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη!
……………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Sorry γιατί ο «Μαχητής» για να μπορέσει να δώσει άδεια στο προσωπικό του αυτούς τους δυο μήνες θα κυκλοφορεί μέρα μα παρά πέρα, αλλά δυστυχώς μερικά πράγματα και μάλιστα σε μέρες πολύ ΜΑΥΡΕΣ για τον Περιφερειακό Τύπο, είναι υπεράνω των εκδοτικών μας δυνάμεων…
(σ.σ. Βλέπετε εμείς τα τελευταία 5 χρόνια δεν πήραμε ούτε μια κρατική διαφήμιση όπως ορισμένοι άλλοι…»φούλαραν» με τις διαφημίσεις του ΟΠΑΠ, του ΤΖΟΚΕΡ, των διαφόρων Υπουργείων κλπ.
Ούτε στο Μαχητή, ούτε στο Κανάλι!
….
*Άλλωστε κάποιοι άλλοι συνάδελφοι στη Ξάνθη, στη Ροδόπη, στον Έβρο και στη Καβάλα θα κλείσουν για τρεις εβδομάδες τουλάχιστον…
Πάντως ακόμη και τις μέρες που δεν κυκλοφορούμε, θα μας διαβάζετε (και θα σα ενημερώνουμε για τα πάντα), μέσα από το φοβερό maxitisthrakis.blogspot.com!
…..
*Δεν υπάρχει μέρα που να μην μεταφέρουν κάποιοι τι είπε για μένα ο πρώην φίλος μου (;) ο γιατρός που ήδη ως Τσέπελης Νο 2, υπόσχεται την… επίλυση όλων των προβλημάτων που θα φτάνουν στο γραφείο που θα διαθέτει στο Δημαρχείο από 1/9/2019!
….
*Κι εγώ το μόνο που τους απαντάω, είναι γιατί δεν τα λέει «γραπτά» από το έντυπο του brother ή με δελτία τύπου του στενού συνεργάτη και υπαρχηγού του στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ  Π.Β.Π που…βιντεοσκοπούσε και  τις τρομερές δηλώσεις του στο YOU-TUBE παραμονές εκλογών του 2014! Για να παίρνει και τις απαντήσεις;
-Καθότι μπορεί οι άνθρωποι να σπεύδουν να με «ενημερώσουν» μπορεί και να με… παραπληροφορούν, νομίζοντας ότι έτσι με… «φουντώνουν»!;;;
Είναι τόσο απλό…
…..
*Κι όσο για τα χθεσινά νέα εκβιαστικά ναι μεν αλλά και… διασκεδαστικά μηνύματα των φερέφωνων του Τσέπελη…
-Αδελφούλη σε σένα απευθυνόμαστε, από σένα περιμένουμε και τις απαντήσεις. Κι όχι από τους αυτόκλητους εκπροσώπους σου…
……
*Αναβλήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης αφού δεν υπήρξε απαρτία, καθώς ήταν παρόντα μόνο τρία μέλη της από την συμπολίτευση (σ.σ. Οι αντιδήμαρχοι Κυριάκος Παπαδόπουλος,  Μιχάλης Λομβαρδέας και Στέφανος Ιγιαννίδης), παράλληλα όμως απουσίαζαν και οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Καρά Αχμέτ, Σιαμπάν Μπαντάκ και Μιχάλης Ρεκάρης, που αν ήταν παρόντες θα υπήρχε απαρτία…! 
-Βλέπετε το θέμα του γνωστού παιδότοπου, τείνει να πάρει πλέον μορφή χιονοστιβάδας…
.....
*Ερώτημα στον Τένη Καμαρίδη. Δηλαδή τι επακριβώς θέλεις να μου πεις, υιοθετώντας κείμενα του Σταύρου Βλαχόπουλου εναντίον μου; Οτι κι ο...Σταύρος είναι...μαζί Σας; Ε και...; Καλά να περνάτε....

Θεσσαλονίκη: Στην εντατική η 53χρονη 
που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι από τον άντρα της
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η 53χρονη υπήκοος Μολδαβίας, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Τρίτης (16/07) ύστερα από επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκε από τον σύζυγό της στους Αμπελόκηπους.
Η γυναίκα, η οποία έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και είχε μεγάλη αιμορραγία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», το χειρουργείο εξελίχθηκε ομαλά και η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τις επόμενες μέρες θα αποσωληνωθεί ενώ εκτιμάται ότι τα τραύματα δεν θα της αφήσουν μακροχρόνιο πρόβλημα.
Ο φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου, αφού τραυμάτισε τη σύζυγό του με το τσεκούρι, αποπειράθηκε να διαφύγει με αυτοκίνητο, εντούτοις εντοπίστηκε από εν αποστρατεία αστυνομικό με τη βοήθεια τριών πολιτών και ακινητοποιήθηκε, ενώ συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.
Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και για ενδοοικογενειακή βία. Ο πενηντατριάχρονος οδηγήθηκε στο αρμόδιο εισαγγελέα.

Μικρά-Μικρά
*Μέχρι και τον Σταύρο ξαφνικά ηγάπησε ο… brother και γιατί όχι!;
Ο εχθρός του εχθρού μου, μέχρι και «αδελφούλης» γίνεται…
Πάντα τέτοια!
……
*Αφελές ερώτημα. Γιατί κάθε φορά που «στριμώχνεται» κάποιος δικός σας, μόνο τότε…«θυμάστε» είτε τον Στέλιο τον Μωραϊτη, είτε τον Πασχάλη Λύρατζη, είτε κάποιος άλλος;
Αλλά και γιατί επιτέλους δεν… «αποκαλύπτεται» αυτά που επί τόσα χρόνια δεν αποκαλύπτατε;
Και ειδικός ο brother που όσο έκαναν εκπομπές στο ΝΕΧΤ tv κι έκαναν τη λεζάντα τους, όλα ήταν ωραία και καλά;
(σ.σ. Δεν πτοούμαι, δεν εκβιάζομαι… τελεία και παύλα)

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
Η στιγμή που ανεμοστρόβιλος περνά πάνω από τα βουνά της Ξάνθης
Μπορεί ημερολογιακά το καλοκαίρι να είναι εδώ, ωστόσο το σκηνικό του καιρού δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο, αφού η κακοκαιρία σαρώνει αρκετές περιοχές της χώρας. Μεταξύ αυτών και η Ξάνθη, οι κάτοικοι της οποίας είδαν έναν τεράστιο ανεμοστρόβιλο να δημιουργείται ψηλά στα βουνά της πόλης την Τρίτη (16/07).
Οπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα xanthinea.gr, το μεσημέρι εκείνης της ημέρας ξαφνικά μαύρα πυκνά σύννεφα σκέπασαν την πόλη προμηνύοντας έντονη βροχόπτωση, παρότι το θερμόμετρο έδειχνε 30 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, αυτό που ακολουθούσε στην συνέχεια καθήλωσε τους κατοίκους που παρακολουθούσαν το φαινόμενο που δημιουργήθηκε.
Οπως προαναφέρθηκε ένας ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του. Ξεκίνησε από τα βουνά της πόλης με πορεία προς την παραλιακή ζώνη. Σημειώνεται ότι παρά την έντονη ανησυχία των κατοίκων ο ανεμοστρόβιλος δεν χτύπησε την περιοχή.

Σαντορίνη: Φιλόζωοι καταγγέλλουν ξυλοδαρμό επειδή κατέγραφαν τα βασανιστήρια γαϊδουριών
Σε μια σοβαρή καταγγελία για επίθεση σε βάρος μελών της από ιδιοκτήτητες γαϊδουριών στη Σαντορίνη προχώρησε φιλοζωική οργάνωση.
Σύμφωνα με την καταγγελία της οργάνωσης Network for Animals δύο μέλη της ομάδας επιχείρησαν να καταγράψουν τις άθλιες συνθήκες για τα γαϊδούρια που μεταφέρουν τουρίστες όταν δέχθηκαν επίθεση από δέκα άνδρες που κρατούσαν μπαστούνια.
Κατά την καταγγελία οι άνδρες αυτοί, μεταξύ άλλων, απείλησαν τα μέλη της οργάνωσης ότι θα τα ρίξουν από γκρεμό αν επιστρέψουν.
«Δυστυχώς με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν τα γαϊδούρια όταν δεν τους είναι χρήσιμα. Ο ιδιοκτήτης θα οδηγήσει το ζώο στην άκρη ενός γκρεμού και θα το ρίξει από εκεί στο κενό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν νιώθουν τίποτα» προστίθεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης για το επεισόδιο.
«Μας είπαν ότι αν επιστρέψουμε ποτέ, θα μας σκοτώσουν. Αυτές είναι σοβαρές απειλές και θα πρέπει οι ελληνικές αρχές να διεξάγουν έρευνα» δήλωσε σε δημοσιογράφους το μέλος της οργάνωσης Λουκ Μπάριτ που ήταν παρών στην επίθεση.
Η οργάνωση Network for Animals είχε καταγράψει τις άθλιες συνθήκες για τα γαϊδούρια στο νησί πριν από έναν χρόνο και τότε υποστηρίζει ότι είχε πάρει τη διαβεβαίωση για αλλαγές, οι οποίες, όπως προστίθεται στην καταγγελία, δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Ορεστιάδα: 41χρονος άφησε την τελευταία του πνοή από τσίμπημα σφήκας
Την τελευταία του πνοή άφησε λίγα μέτρα πριν από το κέντρο υγείας Ορεστιάδας 41χρονος που εκτελούσε μελισσοκομικές εργασίες το απόγευμα της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα ο 41χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών κάτοικος Ορεστιάδαςεκτελούσε μελισσοκομικές εργασίες στην περιοχή του Πενταλόφου όταν γύρω στις 2 το μεσημέρι δέχτηκε τσίμπημα από μέλισσα.
Ο άτυχος άνδρας ,σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι του στενού του κύκλου, δεν ήταν αλλεργικός στο τσίμπημα της μέλισσας και λόγω της ενασχόλησης του με τη μελισσοκομία δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε τσίμπημα από μέλισσα.
Η έλλειψη διαθέσιμου ασθενοφόρου δεν κατέστησε δυνατή την γρήγορη διακομιδή του άτυχου άνδρα στην πλησιέστερη υγειονομική μονάδα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του με αυτό τον τρόπο.
Η σωρός του 41χρονου μεταφέρθηκε στον ιατροδικαστή προκειμένου να διενεργηθεί σχετική έρευνα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »