*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η πρώτη αντιδήμαρχος με μαντίλα στο Δήμο Μύκης!

24 Σεπτεμβρίου


Αποστάσεις από τα δημοσιεύματα, αλλά και από τις συζητήσεις στα πολιτικά πηγαδάκια, φαίνεται πως κρατάνε τόσο ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης, όσο και ο Δημήτρης Σαλτούρος, σε ότι αφορά την ενδεχόμενη συμμετοχή τους στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο όταν θα προκηρυχθούν εθνικές εκλογές! Γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι όλος ο κόσμος συζητάει γι’ αυτό το ενδεχόμενο, αλλά φαίνεται πως δεν θέλουν ακόμη να εκτεθούν!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ή περιμένουν να πει… ΟΧΙ ο Αλέξανδρος Κοντός για να «χωρέσουν» και οι δύο!
………….
Δεν ξέρω γιατί «θύμωσαν» κάποιοι μαζί, θεωρώντας ότι… «αβαντάρω» τον Παναγιώτη Ταρενίδη για αυριανό Δήμαρχο Ξάνθης στη θέση του Δημαρχόπουλου…
-Με πήρε αίφνης χθες δημοτικός σύμβουλος και συνεργάτης του Δημάρχου και μου είπε επί λέξει, «σιγά μην ψηφίσω τον Ταρενίδη για Δήμαρχο…».
-Όταν και εάν έρθει εκείνη η στιγμή, τόλμα να μην τον ψηφίσεις, του απάντησα δηκτικά και μου έκλεισε το κινητό…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα… μαύρα» του «Μ»)
-Ναι βρε και καλά σού ‘κανε… Αμέσως μετά πήρε τον Κοντό στο τηλέφωνο να τον… ρωτήσει, μη προλάβω και του τα πω εγώ!!!
……………
Σεμνά &Ταπεινά
*«Όλοι κρινόμαστε από τα λόγια και κυρίως από τα έργα μας», δήλωσε λέει ο επί 14 χρόνια μακροβιότερος Δήμαρχος Ξάνθης ή για τους δημότες, «ο κύριος 14 χρόνια… μια πλατεία ΤΕΡΑΣ και ο… Τσέπελης» Λάκης Στυλιανίδης!
……
*Καλά τα λες Λάκη μου… Όλοι κρινόμαστε για τα «έργα» μας! Για την «αμαρτωλή» ΕΑΠΑΞ, για το παράνομο πάρκιγκ για την «διάλυση» και το «κλείσιμο» της Αναπτυξιακής, για τις λοβιτούρες και παρανομίες του «υπαρχηγού» σου Τσέπελη, για το Elisso του… αφανούς εταίρου, για τα καρναβάλια του ενός εκατομμυρίου εκατό χιλιάδων ευρώ και κάτι…ψιλά, για τη σκοτεινή διαχείριση της ΔΕΥΑΞ του Κωνσταντινίδη και του Τσέπελη…!
-Και ότι άλλο «κληρονόμησες» στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης και ζητάς και τα… ρέστα από πάνω! 
……
*Πολύ καλά τα λες Δήμαρχε που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν οι Ξανθιώτες πως ΡΗΜΑΞΕΣ το κέντρο της πόλης κατασκευάζοντας ένα τεράστιο έργο χωρίς κυκλοφοριακή μελέτη… με μια διαφορά!
……
*Όπως κι εγώ δεν πρόκειται να σε «ξεχάσω» Λάκη μου…!
-Διότι ψυχή σου έδωσα και εισέπραξα μόνο χολή, αφιλία, αχαριστία και…δικαστήρια!
-Νάσαι πάντα καλά…. Θες δε θες. Αξέχαστος θα μας μείνεις! 
……….
Η Εμπιέ εφέντη, η πρώτη αντιδήμαρχος με μαντίλα στο Δήμο Μύκης! Ιδού και οι αρμοδιότητές της!
Άλλαξαν οι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Μύκης Ξάνθης και για πρώτη φορά στην ιστορία της Θράκης μια γυναίκα με μαντίλα, η Εμπιέ Εφέντη, διορίστηκε αντιδήμαρχος.
Η Εμπιέ Εφέντη ορίστηκε αντιδήμαρχος με απόφαση του δημάρχου Τζεμήλ Καπζά στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 και έχει την ευθύνη της έγκρισης και υπογραφής των εντολών για την προμήθεια των καυσίμων κίνησης και θέρμανσης και των εντολών για τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων, καθώς και για την παρακολούθηση της υλοποίησής τους. Επίσης έχει την εποπτεία κίνησης των πάσης φύσεως οχημάτων του Δήμου, του φωτισμού των οδών και πλατειών. Είναι αρμόδια για θέματα παιδείας, πολιτισμού και νεολαίας και για την τέλεση πολιτικών γάμων.
Οι υπόλοιποι καινούριοι αντιδήμαρχοι είναι οι Τζιχάτ Γκιοβεντάρ αρμόδιος σε θέματα εμπορικών δραστηριοτήτων, άδειες καταστημάτων και λαϊκών αγορών, Χασάν Σαλήογλου σε θέματα περιβάλλοντος & καθαριότητας και Ενβέρ Κιούρτ ως αναπληρωτής Δημάρχου.
…………….
Γιατί πρότεινε ο Θανάσης Ξυνίδης να βραβευτεί ο Λάκης; Μήπως για να προλάβει την… συνδημότισσα;
Λέει στις δηλώσεις του στη «Θράκη» ο Θανάσης Ξυνίδης για το θέμα της πρότασής του στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο να τιμηθεί ο πλέον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Δήμαρχος στην ιστορία της πόλης Λάκης Στυλιανίδης…
«Κανείς δεν μπορεί να προσάψει σε μένα ότι έγλυφα εκεί που έφτυνα και κυρίως δεν έφτυσα εκεί που έγλυφα...».
-Υπονοώντας εμφανώς ότι ο Δημαρχόπουλος έγλυφε τον… πρώην Δήμαρχο! (σ.σ. Ενώ… δεν (!) τον «έγλυφαν» οι Τσέπελης, Μπένης και Φανουράκης που πήγε και με τον πρώην μηνυτή του Χρίστο Πούλιο…).
-Κανείς φίλτατε Θανάση δεν μπορεί να σε προσάψει αυτά που ισχυρίζεσαι. Άλλωστε στην αντιπολίτευση ανήκες κι όχι στη διοίκηση του Δήμου στα 22 χρόνια που είσαι δημοτικός σύμβουλος!!!
-Μπορεί όμως σίγουρα να σου προσάψει ότι το έκανες, είτε γιατί στο πρότεινε ο Φανουράκης που τον έχει μέντορα, ή για να προλάβεις την… συνδημότισσα και να την… «σπάσεις» στον Δημαρχόπουλο! Ποιο απ’ όλα ισχύει;
……….
Πλήρωσε τα 24,63 εκ. ευρώ η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη για την τηλεοπτική άδεια -Μήνυση της ΝΔ κατά παντός υπευθύνου για το διαγωνισμό
Η εταιρεία Alter Ego του εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέβαλε χθες Παρασκευή στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας την πρώτη δόση, ύψους 24.633.333,34 ευρώ, για την απόκτηση της τηλεοπτικής άδειας.
Την ίδια ώρα ωστόσο, σε υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες προχώρησε η Νέα Δημοκρατία.
Τη μήνυση υπέβαλαν οι βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Μάλιστα στη μήνυση επικαλούνται τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημέρων σχετικά με τα πόθεν έσχες! Και το… «γκρίζο» συνεχίζεται κόντρα στο… «μαύρο»!
........
H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
 «Ηγεμόνας» που φαίνεται…Φανουράκη δεν θέλει!
14 χρόνια Λάκη μου, (για) πάντα μαζί…Εσύ Δήμαρχος, εγώ «αντιπολίτευση»! «Ηγεμόνες» στο…είδος μας! Πώς να μη σε «τιμήσω»;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »