*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Απίστευτο!!! Απόντες και οι "4" της παράταξης Δημήτρη Μπένη...

28 Ιουλίου
 
*Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά απουσίαζαν ΚΑΙ οι 4 της παράταξης Δημήτρη Μπένη από τη συνεδρίαση της Τρίτης!
Μετά όταν γράφω ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να συνενωθούν οι Μπενικοί με την παράταξη Θανάση Ξυνίδη (ούτως ή άλλως είναι «αδελφές» παρατάξεις…), κάποιοι μου ζητάν και τα ρέστα από πάνω…!
……
*Βέβαια απόντες είχε και η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης (απουσίαζαν οι Θανάσης Ξυνίδης-Ηλίας Βασιλούδης), αλλά ένας…Φανουράκης αποδείχτηκε ότι έκανε για όλους!
-Τον ανάγκασε τον Δήμαρχο Μπάμπη όχι μόνο να τραπεί σε φυγή και να εγκαταλείψει το δημοτικό συμβούλιο…
-Αλλά και να τον μπερδέψει ώστε να μη θυμάται ότι, «το δημοτικό κολυμβητήριο έκλεισε «επί θητείας Δημαρχόπουλου-Παρτσαλίδου τον Δεκέμβριο του 2014» κι όχι επί θητείας Φανουράκη-Στυλιανίδη…
(σ.σ. Ο Θανάσης πάντως μπορεί να ήταν εν Ξάνθη, δαχτυλίδι όμως δεν έδωσε…Μη πάθουν καμιά ηλίαση Μελισσόπουλοι και Βορίδηδες…)
…….
*Ρουτίνας πάντως προβλέπονταν η προχθεσινή συνεδρίαση, ωστόσο ο Δημαρχόπουλος κατάφερε να την κάνει και πάλι ενδιαφέρουσα…!
Πως; Μα δίνοντας με δυσκολία ένα χιλιάρικο στο Σύλλογο Σαρακατσάνων Ν. Ξάνθης για το Αντάμωμα, έναντι 9.300 ευρώ που πληρώνει στον Πολιτιστικό σύλλογο Δαφνώνα για την συναυλία του …..Ζαφείρη Μελά στα φετινά Δημήτρεια 2016 δια μέσω Λύρατζη!!!
….
*Κλαρινοφλωρινιώτηδες από τους Σιδηροπουλέους και τον Θ. Ξυνίδη οι της  Θρακικής Σκηνής που φέρνανε τον Φλωρινιώτη χωρίς ένα ΕΥΡΩ στις Γιορτές Π. Πόλης….
Ενώ οι του Δαφνώνα….πως θα πρέπει να χαρακτηρίζονται;
….
*Ερώτημα κρίσεως. Είσοδος θα υπάρχει στη συναυλία; Εδέσμετα, σάντουιτς, αναψυκτικά κλπ;
Διότι δεν είναι δυνατόν να πληρώνει ο Δήμος Ξάνθης όλα τα έξοδα για να υπάρχει και είσοδος από τον Πολιτιστικό σύλλογο του κυρίου Νίκου Εφραιμίδη…!
Περιμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε επίσης, η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης του Παυλίδη και του Ζαγναφέρη, με πόσες χιλιάδες ευρώ θα επιχορηγήσει τα Δημήτρεια 2016;
……
*Κι ένα απλό ερώτημά στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη..
-Αλήθεια φίλτατε Ζαγναφέρη, εσύ πως το σχολιάζεις ο άφιλος κ.Δημαρχόπουλος να δίνει ένα χιλιάρικο (λες και είναι επαίτες οι Σαρακατσάνοι…) στον «Λεπενιώτη» και να πληρώνει 9.300 ευρώ για μια συναυλία στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Δαφνώνα που παλιότερα…..-πριν αποκαλυφθεί πόσο χουβαρντάς είναι ο Δημαρχόπουλος- με τις δικές του δυνάμεις και τον Σαββιδάκη διοργάνωνε τα Δημήτρεια;;;
Περιμένω με ενδιαφέρον την απάντηση…
……
*Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης. Το μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Δήμου την τελευταία τουλάχιστον 30ετία!
-Έσοδα 5.000 ευρώ για το 2015!
-Έξοδα 150.000 ευρώ! Συν τζάμπα ρεύματα, ενοίκια, νερά κλπ
Κι όλα αυτά, για να «βολεύει» ο Δήμαρχος κάποιους δικούς του και παράλληλα να ….«βολεύεται» και ο ίδιος, αναγάγοντας το δημοτικό ραδιόφωνο σε….ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ραδιόφωνο!
…..
*Φυσικά αυτήν την αθλιότητα πλην της παράταξης του Δημάρχου ψήφισε και ο…7ος αντιδήμαρχος του Δημαρχόπουλου κ.Κολλάρος και καταψήφισε σύσσωμη η λοιπή αντιπολίτευση!

Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα επανέρθω…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »