*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ!

28 Ιουλίου
*Ένα έργο που ούτως ή άλλως είχε προγραμματιστεί απο το ΤΑΠ απο το 2012 να φέρει το Φυσικό Αέριο τόσο στις βιομηχανικές ζώνες, όσο και στις πόλεις της ΑΜΘ, επιχειρείται να "χρεωθεί' στα....επιτεύγματα του Γ. Παυλίδη!
Και οι Σύνδεσμοι Βιομηχάνων ΑΜΑΘ με ανακοίνωσή τους, στο χορό των δηλώσεων και ανακοινώσεων για την προβολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη για το….Φυσικό Αέριο!
Ιδού τι αναφέρει η ανακοίνωσή τους:
Τη Δευτέρα 18-7-2016, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γ.Παυλίδης, μετά την υπογραφή του στην προκήρυξη-πρόσκληση του έργου «Ανάπτυξη Δικτύων Φυσικού Αερίου Μέσης και Χαμηλής Πίεση» ,παραχώρησε  σχετική συνέντευξη τύπου στο γραφείο του στην  Περιφέρεια.
Εκεί  αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο επέκτασης των δικτύων φυσικού αερίου για οικιακή χρήση, το οποίο θα αποτελέσει ένα σημαντικό αναπτυξιακό πυλώνα στο επόμενο διάστημα για την περιοχή  με μια σειρά από θετικές επιπτώσεις στην οικονομία και στην ανταγωνιστικότητα .
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ ΑΜΘ 2014/2020 (νέο ΕΣΠΑ) και συγκεκριμένα η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια θα ανέλθει στα 65 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2023 και το υπόλοιπο θα χρηματοδοτηθεί από τη ΔΕΠΑ. Θα αποφέρει 700 θέσεις εργασίας και θα οδηγήσει στη μείωση του κόστους θέρμανσης στην περιοχή στο μισό.  Όπως γνωρίζετε το μεγαλύτερο πρόβλημα κόστους των επιχειρήσεων είναι το ενεργειακό. Η έλευση του φυσικού αερίου  θα δώσει μεγάλη ανάσα στις επιχειρήσεις της Θράκης.
Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο με σημαντικά αναπτυξιακά οφέλη για τον τόπο μας και χαιρετίζουμε την προσπάθεια του Περιφερειάρχη για την επίτευξη  του στόχου αυτού.
Οι Σύνδεσμοι Βιομηχάνων της Θράκης στέκονται αρωγοί σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή.
Με τιμή
Σύνδεσμοι Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών
της Περιφέρειας ΑΜΑΘ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »