*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης "παραίτησε" απο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού τον Μιχάλη Αμοιρίδη!

29 Ιουλίου
*Εδώ και μήνες, είχε δημιουργήσει "βαρύ" κλίμα και στην ίδια την παράταξή του ο Μιχάλης Αμοιρίδης, σήμερα ή την Δευτέρα ο αντικαταστάτης του.

«Τέλος» από Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ο Μιχάλης Αμοιρίδης, παρά τα συνεχή εγκώμια και τα…»λιβανιστήρια» του (!) για τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη. 
Αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν ότι το αρνητικό κλίμα που δημιούργησε με την έπαρση και την συμπεριφορά του ο Μιχάλης Αμοιρίδης απέναντι στους συναδέλφους του αλλά και τους ξενοδόχους, δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην ίδια την παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης» και την Περιφέρεια ΑΜΘ, με αποτέλεσμα το περασμένο Σάββατο στο Elisso Hotel ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης να ενημερώσει σε συνάντηση που είχε με τους συνεργάτες του (σ.σ. παρών και ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης),  για τη πρόθεσή του να αλλάξει και τους αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού αλλά και Αγροτικής Οικονομίας και καταπολέμησης Κουνουπιών συμπληρώνοντας το πάνελ όλων των παλιών αντιπεριφερειαρχών, των οποίων τις παραιτήσεις είχε απο την αρχή στα χέρια του. 
Ήδη από την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 δεν είναι πλέον Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες οι Μιχάλης Αμοιρίδης και Σ Παπαδόπουλος (σ.σ. ήδη η αποδοχή της παραίτησής τους δημοσιεύτηκε και στο ΦΕΚ) και σήμερα ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα οριστούν οι αντικαταστάτες τους.
Μάλιστα ο νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού θα είναι κατά πάσα πιθανότητα Καβαλιώτης, ενώ δεν αποκλείεται ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και καταπολέμησης Κουνουπιών να είναι Ξανθιώτης. Ακούγονται μάλιστα τα ονόματα των Μπούτου και Νίκου Ευφραιμίδη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »