*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Τομέα Τουρισμού ιδρύει ο Γ. Παυλίδης με υπεύθυνο τον...Μιχάλη Αμοιρίδη! Νέοι Αντιπεριφερειάρχες ο Γ. Μπούτος και Χρ. Γάκης.

29 Ιουλίου
Συνεχίζει τα προσωπικά του «παιχνίδια» ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης καθώς ναι μεν «παραίτησε» τον Μιχάλη Αμοιρίδη από Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού προκειμένου να κοπάσει λίγο ο εσωπαραταξιακός θόρυβος, ωστόσο στους πρωταρχικούς στόχους του είναι να δημιουργήσει ξεχωριστό Τομέα Τουρισμού με υπεύθυνο ωστόσο τον εξ’ απορρήτων στενό συνεργάτη του. Με απλά λόγια, ο Μιχάλης Αμοιρίδης θα συνεχίσει να διαχειρίζεται το κομμάτι Τουρισμός, καθώς ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης προφανώς δεν θεωρεί κάποιον άλλον απο τους συνεργάτες του άξιο να αναλάβει τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες! 
Παράλληλα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης αναμένεται σήμερα ή την Δευτέρα να ορίσει νέους Αντιπεριφερειάρχες τον Γιάννη Μπούτο (περιμένουμε όλοι να δούμε τις αρμοδιότητές του...) και τον Χρήστο Γάκη από την Καβάλα που θα αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και καταπολέμησης κουνουπιών. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »