*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιουνίου

SEE THROUGH

23 Ιουνίου
ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Κι άλλες φορές του έχω γράψει του Γ. Σιδηρόπουλου ότι κινδυνεύει πλέον να μην το πιστεύει κανείς με τις απανωτές… διαψεύσεις των ψευδών ειδήσεων που δημοσιεύσει, αλλά δυστυχώς είναι αμετανόητος…
««Πλέον είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης που ανέλαβε να «τρέξει» και αυτός το θέμα( του Leader), ενώ αυτό που προκύπτει ως είδηση είναι η περιθωριοποίηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης σε οτιδήποτε αφορά στην υπόθεση αυτή», έγραψε την περασμένη Πέμπτη 17.6
-Και πριν αλέκτωρ λαλήσει, χθες στη νέα σύσκεψη που έγινε στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, όχι μόνο διαψεύστηκε παταγωδώς, αλλά κατά γενική παραδοχή όλων, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης που ήταν φυσικά ΠΑΡΩΝ  ήταν τελικά ο…δικαιωμένος !
-Αφού ότι τους έλεγε από τον περασμένο Δεκέμβριο, αυτό τελικά έγινε στις… 23 Ιουνίου 2016!!!
……
*Φυσικά η δήθεν είδηση περί…»περιθωριοποίησης» του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης, εκτός από ψευδής και συκοφαντική, ήταν και γελοία! (σ.σ. Η φωτογραφία στη διπλανή στήλη άλλωστε, μιλάει σαν…χίλιες λέξεις!)
……
*Γονέας που το παιδί του πηγαίνει στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης στη Διομήδεια μου είπε ότι «δεν φταίνε γονείς και καθηγητές που ξεσηκώθηκαν και θέλουν να ‘ρθούνε στη πόλη της Ξάνθης, αλλά ο… Δήμαρχος που τους «ξεσήκωσε» και τους είπε ότι έχει χώρους και  αίθουσες για να έρθει το σχολείο στη πόλη!
-Δήμαρχος Μπάμπης… Δεν μπορεί δυστυχώς να το… «αποβάλει» και πρέπει να μας το «θυμίζει» συνέχεια!!!
……
*Κι ένας ΚΟΥΙΖ! Ο Δήμαρχος έχει αναθέσει σε αντιδήμαρχό του να μεσολαβήσει για να τα… βρουν με τον Τσέπελη;
Το γράφω, γιατί το διαρρέει ο τελευταίος που συνεχίζει σε καθημερινή βάση να είναι στο Δημαρχείο… Λεπτομέρειες σύντομα.
….

20χρονος και 22χρονος διέρρηξαν επιχείρηση στην Ξάνθη και έκλεψαν μια κάμερα
Συνελήφθησαν την 21-6-2016 το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 22 ετών, διότι, τις πρώτες πρωινές ώρες της  20-6-2016, επιχείρησαν να διαρρήξουν επιχείρηση στην Ξάνθη, χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από τον εξωτερικό χώρο της μία (1) κάμερα. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε η αφαιρεθείσα κάμερα, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. 
…..

Δημόσια Έκκληση του Μουσικού Σχολείου για άμεση εύρεση σχολικών αιθουσών!
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, απευθύνουν Δημόσια Έκκληση προς το Δήμο Αβδήρων, τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Έκπαίδευσης Ξάνθης, και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κύριο Ζαγναφέρη για άμεση εύρεση πρόσθετων σχολικών αιθουσών για το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης.
Στην πρόσφατη διαδικασία επιλογής μαθητών για την Α΄ Γυμνασίου, κατέστη εμφανέστατη η αδυναμία του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης να δεχτεί στις υπάρχουσες υποδομές του όλους τους μαθητές που πληρούσαν τις προδιαγραφές για εγγραφή. Οι αιτήσεις ήταν υπερδιπλάσιες από αυτές που μπορεί να δεχτεί το σχολείο σήμερα, και αυτό προκαλεί απογοήτευση των ίδιων των υποψήφιων, των οικογενειών τους αλλά και της Διεύθυνσης του Σχολείου:
 Ο Σύλλογος ζητά άμεσα 3 τουλάχιστον επιπλέον αίθουσες από τον Δήμο βδήρων, προκειμένου να γίνουν δεκτοί περισσότεροι μαθητές και να καλυφθούν και οι τρέχουσες ανάγκες του Σχολείου.
 Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να βρεθούμε απέναντι σε τμήμα των κατοίκων της Διομήδειας ούτε να στερηθούν κάποιο τμήμα του ζωτικού χώρου τους. Πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αξιοπρεπής λειτουργία του Μουσικού Σχολείου του Νομού μας μέχρι να βρεθεί καλύτερη λύση.
…..

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη για το Πομακικό ζήτημα - Ίδρυση Αγροτοκτηνοτροφικού Σωματείου
Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο "NATASSA’" (1 χλμ Ξάνθης - Καβάλας) θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Β’ Πειραιώς Ιωάννη Λαγό με κύρια θέματα το Πομακικό ζήτημα και την ίδρυση Αγροτοκτηνοτροφικού Σωματείου.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων Πομάκων και των αγροτών που δοκιμάζονται από τις μνημονιακές πολιτικές των ανθελληνικών κυβερνήσεων.
Παρασκευή 8 Ιουλίου, ξενοδοχείο "NATASSA" (1 χλμ Ξάνθης - Καβάλας), Ξάνθη
………….

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Ο ίδιος άνθρωπος…
Αιχμηρός όπως πάντα ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αντωνιάδης, σχολιάζει ως εξής τις εξελίξεις στην Αγγλία για την παραμονή της χώρας ή όχι στην Ε.Ε με ανάρτησή του στο face book:
«Ο ίδιος άνθρωπος που είχε τα λεφτά του σε λίρες Αγγλίας και πέρυσι σε παρότρυνε να ψηφίσεις ΟΧΙ, για να έρθει να στα πάρει όλα κοψοχρονιάς, είναι ο ίδιος άνθρωπος που τον λούζει κρύος ίδρωτας για το ενδεχόμενο του Brexit, μην χάσουν τα λεφτουδάκια του εκεί αξία! Επίσης, είναι ο ίδιος που πέρσι έλεγε τον Γιούνγκερ μεθύστακα, γερμανοτσολιά και καραγκιοζάκο και χειροκροτούσε το Φαρατζ, τότε που ο Αλέξης μιλούσε στο Ευρωκοινοβούλιο και τον σιγόνταρε με την ομιλία του και σήκωνε το ΟΧΙ και του έλεγε: "Bravo Alexis". Είναι επίσης ο ίδιος που σήμερα παρακολουθεί τον Γιούνγκερ, σαν άλλον Μιτεράν. Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος;
Ο νεοέλληνας τζουγκρανοξύστης, παρτάκιας! Αυτός είναι!»
…………..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΕ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
Αγαπητοί συνάδελφοι, στις 14 Ιουνίου 2016 συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών (ΟΣΥΑΠΕ).
Στην διαδικασία αυτή είχα την τιμή να συμμετέχω και να εκλεγώ με τη δύναμη που εσείς με την ψήφο σας μου δώσατε.
Ήθελα να σας ευχαριστήσω που μ’ εμπιστευτήκατε και μου δώσατε την ευκαιρία να συμμετέχω στο ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στις περιφέρειες.
Αυτό που θέλω κυρίως να τονίσω είναι ότι θα βρίσκομαι εκεί για να εκπροσωπώ εσάς. Η Θέση αυτή είναι δική σας, απλά εγώ ως δίαυλος θα βρίσκομαι εκεί για να μεταφέρω τα δικά σας προβλήματα. Για το σκοπό αυτό θα ήθελα όποιος συνάδελφος ή συναδέλφισσα έχει εμπεριστατωμένες προτάσεις ή ιδέες που θα βοηθήσουν όλους τους εργαζόμενους σε οποιοδήποτε τομέα να τις προωθεί στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο (xaralamposeystratioy@gmail.com) και να είναι σίγουρος ότι θα τεθούν ως θέμα προς συζήτηση στο ΔΣ.
Αγαπητοί συνάδελφοι θεωρώ ότι όλοι όσοι απαρτίζουμε το Δ.Σ. είμαστε απλοί εκπρόσωποι σας και κύριο μέλημα μας είναι να εκφράζουμε τους προβληματισμούς τις προτάσεις και τις ιδέες σας.
Πιστεύω ότι η βοήθεια σας είναι πολύτιμη για την επίτευξη των στόχων της Ομοσπονδίας μας σύμφωνα με το καταστατικό της.
Οφείλουμε να κρατήσουμε την ομοσπονδία μας μακριά από σκοπιμότητες, συμφέροντα και μικροπολιτικές.
Ελπίζω όλοι σας να σταθείτε αρωγοί σ αυτήν την προσπάθεια μου και με αυτόν τον τρόπο να δώσουμε λύσεις στα καθημερινά εργασιακά προβλήματα που μας απασχολούν ως εργαζόμενους.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
Υπάλληλος ΠΑΜΘ - Π.Ε. Ξάνθης
…………….

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ: Ο κόσμος μοιρολατρικά, έχει αποδεχτεί τη μοίρα του
Δεν κρύβει την απογοήτευσή του για τα αδιαφορία των νεοελλήνων και την ηττοπάθεια με την οποία αντιμετωπίζουν την πολιτική κρίση πραγμάτων, ο δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου σχολιάζοντας τα παρακάτω σε ανάρτησή του στο  face book:
«Μην ασχολείστε με την λεκτική ανεπάρκεια του Πρωθυπουργού ή του twitter του, ούτε τις κενολογίες της Αναγνωστοπούλου, του Σπίρτζη,κ.α. Μάθετε να ζείτε με αυτές. Ο κόσμος στην συντριπτική του πλειοψηφία, δεν ασχολείται, αφού μοιρολατρικά, με ηττοπάθεια έχει αποδεχθεί την μοίρα του. Αυτούς εξέλεξε, αυτοί θα τον πάνε, όπου τον πάνε. Ο καθένας φτιάχνει την ατομική του συνομωσία, για να προχωρά, συνηθίζει την κοινωνική αποδόμηση, φτιάχνει τις δικές του αντιστάσεις, ελπίζει στο κάτι, στον απο μηχανής θεό, πεσμένος στα γόνατα σαν τον Πρόεδρο του, ή στα τέσσερα. Το στυλάκι με τα χέρια στις τσέπες και τα ανοιχτά ποδια, τα σαχλά πουκάμισα, η αρρενοπότητα της αξυρισιάς και της σαχλομαγκιάς επεβλήθη, παραδεχτείτε το. Ο Πολλάκης νίκησε κατά κράτος π.χ τον Αλέκο Παπαδόπουλο, τον Φλωρίδη. Οι σκιές βγήκαν στο προσκήνιο ασυγκράτητες!»
……………..

Giannis δεν ήξερες και συκοφαντούσες, δεν… ρώταγες Μάικ;)

Όχι μόνο δεν περιθωριοποιήθηκε ο Μωραϊτης για το Leader όπως ψευδώς έγραψε ο Γ. Σιδηρόπουλος, αλλά στη χθεσινή σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης πρωταγωνιστούσε…! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »