*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Εν γνώσει του Δημαρχόπουλου ο Κυριάκος "τρέχει" με τον Τσέπελη;

23 Ιουνίου
 Ποιος… ηλίθιος θα πάει να δημιουργήσει μια νέα μονάδα, για παράδειγμα στη βιομηχανική περιοχή Ξάνθης, όταν στα 30 χλμ, κυριολεκτικά μια ανάσα δίπλα, είναι η Βουλγαρία με διπλάσια και τριπλάσια κίνητρα για νέους επενδυτές;!... Πολύς ντόρος για το τίποτα δηλαδή…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ευτυχώς…Πλην των ηλιθίων, υπάρχει κα οι «πανηλίθιοι» που επιμένουν ωστόσο ακόμη στην περιοχή μας αλλά και αυτούς θέλουν να τους ξεπαστρέψουν.
………….
Πλέον είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης που ανέλαβε να «τρέξει» και αυτός το θέμα, ενώ αυτό που προκύπτει ως είδηση είναι η περιθωριοποίηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης σε οτιδήποτε αφορά στην υπόθεση αυτή.
(Ο Γ. Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό Μέσον της Τυποεκδοτικής στις 17/6)
-Άλλο ένα τεράστιο ψέμα, άλλη μια συκοφαντία σε βάρος του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης μετά τη χθεσινή πρωταγωνιστική παρουσία του στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης….Την "περιθωροποίηση
………

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μπορούμε να ρωτήσουμε ευθέως τον Δήμαρχο Μπάμπη, γιατί και το «δούλεμα» έχει τα όριά του…
-Ο αντ’ αυτού υπεραντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος, γιατί τρέχει και «πιέζει» τις υπηρεσίες για τις μπίζνες του Τσέπελη;
Μπορούμε να μάθουμε γιατί τον τελευταίο καιρό που τον χάνεις, που τον βρίσκεις τον Τσέπελη, στο δημαρχείο; Και γιατί «τρέχει» μαζί του στις υπηρεσίες του Δήμου και όχι μόνο ο υπεραντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος; Και μάλιστα την ώρα που ο Δήμαρχος βρίσκεται στην Αθήνα;
……
*Κι επειδή ο Κυριάκος ισχυρίζεται ότι «εκτελεί» εντολές του Δημάρχου, τρέχοντας στις υπηρεσίες με τον Τσέπελη, ρωτάω τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο…
-Με ΕΝΤΟΛΕΣ σου ενεργεί έτσι ο υπερΑντιδήμαρχος Ξάνθης ή… αυθαίρετα;
……
*Φυσικά κοντά σε όλα αυτά, να σας αποκαλύψω και μια λεπτομέρεια… Ότι τον τελευταίο καιρό ο Τσέπελης (μέχρι να κάνει τη δουλειά του βέβαια…), πιάνει δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου Ξάνθης μετά τον καυγά με τον Σδρέβανο και το παίζει… «ενωτικός»!
-Τώρα αν ήμασταν… ενωμένοι (σ.σ. Εννοεί δηλαδή να ήταν ισόβιος αντιδήμαρχος…), θα ήμασταν πολύ καλύτερα στο δημοτικό συμβούλιο και θα ήταν και… ανεβασμένος και ο Δημαρχόπουλος σαν Δήμαρχος είπε με νόημα...!!!
-Βρε «στεναχώριες» ο αδελφούλης… Γιατί  ο Δημαρχόπουλος είναι στα κάτω του, ενώ με αυτόν στο πλευρό του θα… έσκιζε!!!
…..…..
Δ. ΜΠΕΝΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ!!!!
Μαθαίνω ότι με αφορμή την απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου να μονοδρομήσει την Στογιαννίδη για να συνδέσει την Βασ. Κωνσταντίνου με την Ανθ. Μιλτιάδη Γεωργίου και την Βενιζέλου, ο Δημήτρης Μπένης μεταξύ των άλλων, δήλωσε και τα παρακάτω:
«…είναι λογικό να μην προχωρά η συγκεκριμένη διάνοιξη (κάτω από το Επιμελήριο Ξάνθης στη κεντρική πλατεία), αφού δεν βασίζεται πουθενά παρά μόνο στην υπόσχεση του δημάρχου σε συγκεκριμένους κύκλους ότι θα τους εξυπηρετήσει…».
-Φίλτατε κ.Μπένη, για να μη σε χαρακτηρίσει αδίκως ο Δημαρχόπουλος λασπολόγο με την βαριά κατηγορία ότι θέλει να πεζοδρομήσει την Στογιαννίδη για να κάνει τη συγκεκριμένη διάνοιξη, έχεις το θάρρος να μας πεις ποιους κύκλους υπονοείς ότι θέλει να εξυπηρετήσει με τη συγκεκριμένη διάνοιξη ο Δήμαρχος Ξάνθης; Την εταιρεία Νάσκου πάντως, αποκλείεται…!
………..
1η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/6 ΣΤΟ ΝΑΤΑΣΣΑ
Η πρώτη συνάντηση του Κινήματος της «Ελληνορωσικής Συμμαχίας» στη Ξάνθη, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο  Motel Νατάσσα στο 1ο Χιλιόμετρο Ξάνθης-Καβάλας.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Γαβριήλ Αβραμίδης, Πρόεδρος Ελληνορωσικής συμμαχίας, ο Χάρης Τσιρκινίδης, ο Γιώργος Ρόκος, Κωνσταντίνος Πορτοκάλλης και ο Αρθρούρος Καραγκιοζίδης. Στην εκδήλωση θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα αλλά και παράλληλα έκθεση φωτογραφίας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο από τον Έβρο μέχρι την Ξάνθη, τη Ροδόπη, την Δράμα, την Καβάλα και τις Σέρρες ενώ συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων και επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Κώστας Αντωνιάδης.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ, ΖΗΤΗΣΕ Ο Β. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων και κοινοποίηση στα ΜΜΕ, ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, αναφέρει τα παρακάτω:
Θέμα: θεομηνία
κ. Πρόεδρε,
στο  Συμβούλιο της Παρασκευής 24/6/2016 να εισάγετε  σαν έκτακτο και πρώτο θέμα την «ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για το μέγεθος των ζημιών που υπέστη ο Δήμος από την πρόσφατη θεομηνία».
Ακόμη να μας ενημερώσει ο Δήμαρχος για τα μέτρα ανακούφισης που προτείνει. 21/06/2016
Για την παράταξη ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ
Βασίλειος Α. Τσολακίδης
*(Σ.Σ. διαβάστε στη σελίδα 9 όλα τα θέματα της αυριανής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων).
…………..

Δήμαρχε Μπάμπη, με την δική σου άδεια;



Σαν τους… Χιώτες πάνε πλέον ο υπεραντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Τσέπελη για τις μπίζνες του… τελευταίου! Ιδού και η φωτογραφία....Νυν υπεραντιδήμαρχος με πρώην...!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »