*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουνίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ...τι συνέβη και αποχώρησε η Ελπίδα από το… «Greece μαδιάμ»;

25 Ιουνίου
Μπορεί το θέμα της ημέρας χθες στα social media να ήταν το «BREXIT», στον ενταύθα καλλιτεχνικό χώρο όμως, αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της Ξανθιώτισσας τραγουδίστριας Ελπίδας Γεωργίου στο Facebook αποκλειστικά για τους θαυμαστές της ότι έληξε η συνεργασία της με την ομάδα «Greece μαδιάμ» και τα πάρτι της, ανανεώνοντας το «ραντεβού» με το fan club της σύντομα από άλλο… event!
-Έγραψε χθες η Ελπίδα τα εξής:
«Από τα επόμενα πάρτυ του Greece μαδιαμ σαν ενημερώνω ότι εγώ δεν θα είμαι.. Η συνεργασία μου έληξε.... Δεν έχω τίποτα άλλο να πω καλό βράδυ σε όλους... Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε».
-Τώρα τι συνέβη και αποχώρησε η Ελπίδα από το… «Greece μαδιάμ» έτσι απότομα;;;
-Ο καιρός θα δείξει!
……
*Μπορεί η Ελπίδα να την… «έκανε», οι «Greece μαδιάμ» όμως συνεχίζουν τα πάρτι με Ελληνικές βραδιές Κάθε Τετάρτη στο My Club, και από αύριο την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα και στο beach bar «PORTO MOLO» στην παραλία των Αβδήρων με DJ τον «ΜΙΚΕ»!
-Όσοι θέλετε να διασκεδάσετε με Ελληνική μουσική πλάι στο κύμα… στα Άβδηρα, κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6977 925491.
……

*Σήμερα στο My Club το μεγάλο καυτό γεγονός του καλοκαιριού, το πάρτι του JΑGERMEISTER με το κλουβί και τις καυτές χορεύτριες!!!
-Ε, λοιπόν, μετά από δύο χρόνια αναμονής, επιτέλους έφτασε η ώρα... αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου το  «My Club» στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης - Καβάλας σας περιμένει για να απολαύσετε  την μοναδική γεύση του Jagermeister ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ στους -20°C, σε σφηνάκι, σκέτο με πάγο, Cocktail Jagerito, με Energy Drink, με Tonic και όλα αυτά παρέα με JAGERGIRLS τα καυτά κορίτσια που χορεύουν μέσα στο κλουβί και την καλύτερη μουσική!
Έναρξη στις 23.00.
Ρεζερβέ: 25410 73536.

*Από την Δευτέρα το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ πάει… καλοκαιρινές διακοπές!
-Το δημοφιλές στέκι μας αποχαιρετά αύριο Κυριακή 26 Ιουνίου για τη φετινή σαιζόν με ένα ξέφρενο πάρτι!
-Ο Τάκης Αλεξούδας και όλο το προσωπικό θα ανανεώσουν το ραντεβού τους με τους φανατικούς θαμώνες και φίλους του μαγαζιού για τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου σε ένα ακόμη δυνατό come back!
……

*Πάντως κάτι πήρε το αυτί μου ότι ο Τάκης από τον Σεπτέμβριο ετοιμάζει κάτι καινούριο στο… «ΚΥΤΤΑΡΟ»!
-Λεπτομέρειες μόλις μάθω…
-Σε αναμονή λοιπόν και μέχρι τότε…καλό καλοκαίρι ΚΥΤΤΑΡΟ!
……

*Εντυπωσίασε η νέα καλοκαιρινή προσφορά με πλήρες menu στην τιμή των 10 ευρώ κατ’ άτομο του εστιατόριο – cafe «Ξανθίππη»!
-Στην τιμή των 10 ευρώ περιλαμβάνονται: 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 1 κυρίως πιάτο, 1 ποτό ή αναψυκτικό και 1 επιδόρπιο.
-Δεν είναι και λίγα!!!
Επίσης στο υπέροχο καφέ της Ξανθίππης, απολαύστε κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, τον καφέ σας στη μισή τιμή!

Τηλέφωνο: 25410 23627

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »